Цитирай Първоначално написано от princessani
Цитирай Първоначално написано от Stretch
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Хораа върнете се в реалността ....След 5-6 години децата ще са с коефициент на интелигентност едноцифрено число ....То хората са доказали ,че от стоенето пред компютъра само се затъпява ,а сега вече има виртуални запознанства , срещи , секс ... и кфо ли още не ... Ако погледнете раздела "Любов" в 1/2 от темата питат как да заговорят набелязаният човек...незнам накъде отиват нещата щом вече хората незнаят как да общуват помежду си

П.П. Знам ,че много се отплеснах от темата ,но ще ми простите
Много си си прав,щото в днешно време връстниците ни,а и по възрастни хора са така....асоциални типове,с черно под ноктите,чиято представа за свалка е да навие някоя да си пише с него...а ако я навие и да му се покаже гола,край-вече се чувства плейбой
хахаха и ти никак не си по-далеч от тази ти престава .,стига ,че си и имаш приятелка ,ами и с удоволствие би сподел такъв гол чат с някое момиче ,по -скоро с мен ,ако може да се нарече свалка .И Сси много ,много далеч от плейбой
Ти ме познаваш по-добре от самия мен може би,че да кажеш какъв съм или нещо бъркам Или е друго ама айде