.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен Аватара на Stretch
    Град
    Sofia

Виртуалното "чук-чук"

Подобно на други теми,в тази ще запитам относно виртуалния секс.Не какво е мнението ви,щото само названието "виртуален секс" звучи като "виртуален сладолед",смисъл виртуален е ама не е секс (сладолед)
    Въпроса ми е правили ли сте го и к'ви впечатления имате
    Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е

Град
    Знам ли и аз,майна
    Нема такъф филм,майна

" Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е Very Happy funfunfun Very Happy " и кфо хареса ли ти

тваа е тъпо..и темата няма смисълл

Фен Аватара на Stretch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mirinda1
    " Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е Very Happy funfunfun Very Happy " и кфо хареса ли ти

тваа е тъпо..и темата няма смисълл
    тва че е тъпо съм го обяснил кат писах темата.Дали ми хареса?За да е само веднъж,мислиш ли,че ми е харесало

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма такова нещо .. не съм правила и нямам желание! Убедена съм, че ще ми стане супер смешно и определено няма да го има ефекта, който трябва да се постигне уж .. Изобщо не ми допада идеята .. или ще се прави нещо както си трябва или не .. Къде е удоволствието ако е само в ума ти?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Лизането на захар през стъкло не ми е по вкуса.

Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    май няма по-подходяща метафора!
    Нека маратонът да започне сега!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: Виртуалното "чук-чук"

Цитирай Първоначално написано от Stretch
    Подобно на други теми,в тази ще запитам относно виртуалния секс.Не какво е мнението ви,щото само названието "виртуален секс" звучи като "виртуален сладолед",смисъл виртуален е ама не е секс (сладолед)
    Въпроса ми е правили ли сте го и к'ви впечатления имате
    Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е
    дае то скоро ш измислат виртуално ядене, пиене, спане, къпане и така

Виж ся... Чети какво викам. Които прави такива шмекерии да прави любов през тия жици си е ПУТКОПОКЛОННИК(ПП). Които прави секс с предпазител (капут) е ПП. Които удолетворява жена без да каквато и видима изгода за него е ПП.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    +1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хораа върнете се в реалността ....След 5-6 години децата ще са с коефициент на интелигентност едноцифрено число ....То хората са доказали ,че от стоенето пред компютъра само се затъпява ,а сега вече има виртуални запознанства , срещи , секс ... и кфо ли още не ... Ако погледнете раздела "Любов" в 1/2 от темата питат как да заговорят набелязаният човек...незнам накъде отиват нещата щом вече хората незнаят как да общуват помежду си

П.П. Знам ,че много се отплеснах от темата ,но ще ми простите

--------------------------------------------------------

Фен Аватара на Stretch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Хораа върнете се в реалността ....След 5-6 години децата ще са с коефициент на интелигентност едноцифрено число ....То хората са доказали ,че от стоенето пред компютъра само се затъпява ,а сега вече има виртуални запознанства , срещи , секс ... и кфо ли още не ... Ако погледнете раздела "Любов" в 1/2 от темата питат как да заговорят набелязаният човек...незнам накъде отиват нещата щом вече хората незнаят как да общуват помежду си

Много си си прав,щото в днешно време връстниците ни,а и по възрастни хора са така....асоциални типове,с черно под ноктите,чиято представа за свалка е да навие някоя да си пише с него...а ако я навие и да му се покаже гола,край-вече се чувства плейбой

Фен Аватара на Stretch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от princessani
    Цитирай Първоначално написано от Stretch

Много си си прав,щото в днешно време връстниците ни,а и по възрастни хора са така....асоциални типове,с черно под ноктите,чиято представа за свалка е да навие някоя да си пише с него...а ако я навие и да му се покаже гола,край-вече се чувства плейбой
    хахаха и ти никак не си по-далеч от тази ти престава .,стига ,че си и имаш приятелка ,ами и с удоволствие би сподел такъв гол чат с някое момиче ,по -скоро с мен ,ако може да се нарече свалка .И Сси много ,много далеч от плейбой
    Ти ме познаваш по-добре от самия мен може би,че да кажеш какъв съм или нещо бъркам Или е друго ама айде

Чук-Чук не, не съм пробвала...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    princessani от писането ти ми се завива свят

--------------------------------------------------------

Град
    Знам ли и аз,майна
    А на мен ми се доебава,майна

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    А на мен ми се доебава,майна
    а не ве да четеш някви неща свързани със секса и да имаш добро въображение ,няма ли да ти се доебава
    Като гледам тая мишка на аватара ти, ми става оная работа

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Има такава тема.

Прочети правилата.

Кажете чао на дългите цитати и princessani
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си