- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Ужасен сън...
Съжалявамза мястотот на темата,но просто няма раздел мистерии или нещо подобо,вкойто да я сложа...
Преди малко спах и сънувах,че ми падат зъбите и по-точни предните,болеше ме сякаш реално и даже ми течеше кръв
Видях в нета какво означава и пишеше,че ако ми падне преден зъб ме боли ще почине мой близък или роднина.Проблема е там че една моя прияттелка сънуваше такива сънища точно преди смъртта на баба й и дядо и и сега съм много изплашена.Вие вярвате ли в тези неща
Raybeez: грешен раздел - преместена
Аз лично не! Не се притеснявай,просто това което е станало с приятелката ти ,сънят и всичко останало...,нямат нищо общо просто така се е случило.Съвпадение!
И аз доста често сънувам, че ми падат зъбите и като стана проверявам дали са си на мястото![]()
И все пак още никой от близките ми не е починал, така че не се притеснявай.![]()
Оф тъкмо щях да ти пиша и аз съм сънувала и нищо не стана, но като се замисля прабаба ми починаНо не беше скоро след като го сънувах, а поне 2-3 месеца . .
Така, че не се притеснявай де.Според мен не трябва хич да четем по съновници, защото само се паникираме.
Не искам да те плаша, ноо...Аз сънувах 2 пъти (един след друг) че ми падат 2- та предни зъба. След това сънувах починалата ми баба. След 1 или 2 дена почина майката на една моя приятелка.. Но сигурно е съвпадение.. Не се плаши.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така, сънувах, че ми пада ченето, после сънувах едни делфини и след 2-3 дена почина майкъл джексън... не знам, най-вероятно е съвпадение, но не знам...Първоначално написано от RockGirlDils
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
няма смисъл да спичаш. ше видиш, че нищо няма да стане
аз веднъж бях сънувал, че гравитацията на Земята се е увеличила супер много и не можех да вървя по улиците, а като паднех ми костваше нечовешки усилия да се изправя и след като се събудих, имах чувството, че някой ме е заковал за леглото. даже известно време след съня спичах, че тва наистина ми се е случило, но по-късно се осъзнах и се успокоих.![]()
аз сънувах оня ден даже напрайх и аз тема ама в кофатане вярвам на таквиз.. веднъж сънувах много овце де са ми парите, милионите?
![]()
(#) ...thats a cookie...
Бива ли такова нещо - голямо (и хубаво съдейки по аватара) момиче си. Тези неща със сънуването са останали в средновековието. Ти да не си индианец и да се казваш "Бълбукащ ручей" че да повярваш на един сън?
Оф сънувала съм всякакви глупости ама до сега нищо не се е сбудвало тфа са пълни измислици... просто съвпадения няма смисъл да се панираш![]()
Не знам, може би ако бях на твое място щях да съм адски уплашена, защото обикновено сънищата ми винаги имат някакво значение и много от тях се сбъдват...Аз лично вярвам в съновниците...Но нищо не се знае, може би при теб няма нищо лошо да стане... Мисли позитивно, така или иначе нищо не би могла да направиш...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Хм аз съм чела,че също значи,че си притеснена от нещо в личния си живот.И ми се е случвало да го сънувам по-скоро поради тая причиня,щото никой не е умирал тогава около мен.
+Първоначално написано от gabi_94
Въпроса е във внушението.
Недей вярва на съновници. Единствено ти самата можеш да си разтълкуваш съня, защото твоето подсъзнание го е сътворило.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Според мен няма от какво да се плашиш.Тфа са пълни измишльотини.![]()
Това с падащите зъби е един от най-разпространените сънища - почти всеки го е сънувал поне веднъж и няма връзка с никаква бъдеща трагедия, камо ли смърт на близък. Психоаналитиците определят този сън, като признак, че човекът изпитва тревога, чувства се неосъществен в някоя сфера, чувства слабост или безсилие срещу нещо. Определят този сън и като много полезен за човек да си направи равносметка - кое е това нещо или някой, дето го кара да се чувства безсилен.![]()
Angelo-art.webs
Брикетите нямаше ли по скоро да държатПървоначално написано от ProKiller2
![]()
+ 1 до първото изречениеПървоначално написано от dead_princess
ама не се притеснявай.. едвали са свързани нещата.. Попринцип е трудно да се тълкува сън защото трябва да се познава човека, но едвали има място за притеснения защото всеки си върви със собственото си подсъзнание и съответно с неговите си дефекти
така че при един може да значи че се е досетил че някой негов блиизък е болен а при друг, че вчера са го набили на рабoтното нясто на даскало или някъде другаде и цяла вечер го боли чийнето
![]()