.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Ужасен сън...

Съжалявамза мястотот на темата,но просто няма раздел мистерии или нещо подобо,вкойто да я сложа...
    Преди малко спах и сънувах,че ми падат зъбите и по-точни предните,болеше ме сякаш реално и даже ми течеше кръв
    Видях в нета какво означава и пишеше,че ако ми падне преден зъб ме боли ще почине мой близък или роднина.Проблема е там че една моя прияттелка сънуваше такива сънища точно преди смъртта на баба й и дядо и и сега съм много изплашена.Вие вярвате ли в тези неща

Raybeez: грешен раздел - преместена

Град
    София
    Аз лично не! Не се притеснявай,просто това което е станало с приятелката ти ,сънят и всичко останало...,нямат нищо общо просто така се е случило.Съвпадение!

Супер фен Аватара на dead_princess
    И аз доста често сънувам, че ми падат зъбите и като стана проверявам дали са си на мястото
    И все пак още никой от близките ми не е починал, така че не се притеснявай.

балогодаря ви много за успокоението много се бях наплашила

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф тъкмо щях да ти пиша и аз съм сънувала и нищо не стана, но като се замисля прабаба ми почина Но не беше скоро след като го сънувах, а поне 2-3 месеца . . Така, че не се притеснявай де.Според мен не трябва хич да четем по съновници, защото само се паникираме.

Да,мен не ме притеснява съновника а това с приятелката ми

Не искам да те плаша, ноо...Аз сънувах 2 пъти (един след друг) че ми падат 2- та предни зъба. След това сънувах починалата ми баба. След 1 или 2 дена почина майката на една моя приятелка.. Но сигурно е съвпадение.. Не се плаши.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RockGirlDils
    Не искам да те плаша, ноо...Аз сънувах 2 пъти (един след друг) че ми падат 2- та предни зъба. След това сънувах починалата ми баба. След 1 или 2 дена почина майката на една моя приятелка.. Но сигурно е съвпадение.. Не се плаши.
    И аз така, сънувах, че ми пада ченето, после сънувах едни делфини и след 2-3 дена почина майкъл джексън... не знам, най-вероятно е съвпадение, но не знам...
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    няма смисъл да спичаш. ше видиш, че нищо няма да стане

аз веднъж бях сънувал, че гравитацията на Земята се е увеличила супер много и не можех да вървя по улиците, а като паднех ми костваше нечовешки усилия да се изправя и след като се събудих, имах чувството, че някой ме е заковал за леглото. даже известно време след съня спичах, че тва наистина ми се е случило, но по-късно се осъзнах и се успокоих.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    аз сънувах оня ден даже напрайх и аз тема ама в кофата не вярвам на таквиз.. веднъж сънувах много овце де са ми парите, милионите?
    (#) ...thats a cookie...

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Бива ли такова нещо - голямо (и хубаво съдейки по аватара) момиче си. Тези неща със сънуването са останали в средновековието. Ти да не си индианец и да се казваш "Бълбукащ ручей" че да повярваш на един сън?

Оф сънувала съм всякакви глупости ама до сега нищо не се е сбудвало тфа са пълни измислици... просто съвпадения няма смисъл да се панираш

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    И аз така, сънувах, че ми пада ченето, после сънувах едни делфини и след 2-3 дена почина майкъл джексън... не знам, най-вероятно е съвпадение, но не знам...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Не знам, може би ако бях на твое място щях да съм адски уплашена, защото обикновено сънищата ми винаги имат някакво значение и много от тях се сбъдват...Аз лично вярвам в съновниците...Но нищо не се знае, може би при теб няма нищо лошо да стане... Мисли позитивно, така или иначе нищо не би могла да направиш...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хм аз съм чела,че също значи,че си притеснена от нещо в личния си живот.И ми се е случвало да го сънувам по-скоро поради тая причиня,щото никой не е умирал тогава около мен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Не знам, може би ако бях на твое място щях да съм адски уплашена, защото обикновено сънищата ми винаги имат някакво значение и много от тях се сбъдват...Аз лично вярвам в съновниците...Но нищо не се знае, може би при теб няма нищо лошо да стане... Мисли позитивно, така или иначе нищо не би могла да направиш...
    +
    Въпроса е във внушението.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Недей вярва на съновници. Единствено ти самата можеш да си разтълкуваш съня, защото твоето подсъзнание го е сътворило.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Улицата
    Според мен няма от какво да се плашиш.Тфа са пълни измишльотини.

Това с падащите зъби е един от най-разпространените сънища - почти всеки го е сънувал поне веднъж и няма връзка с никаква бъдеща трагедия, камо ли смърт на близък. Психоаналитиците определят този сън, като признак, че човекът изпитва тревога, чувства се неосъществен в някоя сфера, чувства слабост или безсилие срещу нещо. Определят този сън и като много полезен за човек да си направи равносметка - кое е това нещо или някой, дето го кара да се чувства безсилен.
    Angelo-art.webs

Да не си с брекети

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ProKiller2
    Да не си с брекети
    Брикетите нямаше ли по скоро да държат

Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    И аз доста често сънувам, че ми падат зъбите и като стана проверявам дали са си на мястото
    И все пак още никой от близките ми не е починал, така че не се притеснявай.
    + 1 до първото изречение ама не се притеснявай.. едвали са свързани нещата.. Попринцип е трудно да се тълкува сън защото трябва да се познава човека, но едвали има място за притеснения защото всеки си върви със собственото си подсъзнание и съответно с неговите си дефекти така че при един може да значи че се е досетил че някой негов блиизък е болен а при друг, че вчера са го набили на рабoтното нясто на даскало или някъде другаде и цяла вечер го боли чийнето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си