.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: hellppppp!!

Супер фен Аватара на skate

hellppppp!!

значи има едно момиче дето харесвам ама и аз сам момиче и тя маи незнае че съм момиче,защото се обличам като момче и ям много бани4ки,обаче тя харесва сестра ми която ония ден ходи някаде ама и аз незнам къде и беше с един панталон на раета.и тва момиче има брат който харесва момичето което аз харесвам ама тои е педал и му е трудно и за тва мисля да го пребия щото аз съм мъжко момиче ама не съм сигорна щото гледах перла и там станаха едни раути дете мене ме е страх и нали след тва гледах листопад и там едната актриса дет с аказва анджи и някав мехмед са разделиха и се опасявам че така ще стане и НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАЯ......ПОМАГАЙТЕЕЕ

Повече от фен
    Офффф пак ебавка
    И к'во общо имат турските сериали? Представиси,че не ги гледаме...
    И моля изразявай се по-ясничко
    (sun)~{}*

Голям фен Аватара на maistorluk
    ако е ебавка: я се покрий. не си интересен

ако не е ебавка: да ти кажа много сложна история. нещо не чатнах. но по добре се вземи в ръце и започни да се държиш като момиче. тукувиж си си хванала някой красавец.

Re: hellppppp!!

Цитирай Първоначално написано от skate
    значи има едно момиче дето харесвам ама и аз сам момиче и тя маи незнае че съм момиче,защото се обличам като момче и ям много бани4ки,обаче тя харесва сестра ми която ония ден ходи някаде ама и аз незнам къде и беше с един панталон на раета.и тва момиче има брат който харесва момичето което аз харесвам ама тои е педал и му е трудно и за тва мисля да го пребия щото аз съм мъжко момиче ама не съм сигорна щото гледах перла и там станаха едни раути дете мене ме е страх и нали след тва гледах листопад и там едната актриса дет с аказва анджи и някав мехмед са разделиха и се опасявам че така ще стане и НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРА
    Я......ПОМАГАЙТЕЕЕ
    а ве ееееей хахахаха пешлеменце тъпо

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Бее кви са тез филми?!
    Бил момиче, ама се обличал като момче Бля бла бля И кво ако едно момиче се облече в мъжки дрехи ще прилича на момче?!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    точка 11.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си