- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска : Препоръки ...
Препоръчайте ми кола маска ... за краката , ръцете ...
П.С : Тези които ще ме нарекът "п*дал" да си замълчът ... мисля за външния си вид...
Благодаря на всички отзовали се на въпроса ми!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами аз съм доволна от Jankar..Но мисля,че и Вийт имаше кола-маска..
Но най-добре отиди при козметик![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сам ли ще си я правиш? Ако имаш нерви - Jankar. Има и студена и топла, аз топла препоръчвам, макар че е аадски досадно. Може и да ползваш лентички за по-бързо, но ако си по-космат няма да хванат всичко.
цена ???
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Може ли малко по-точно да се изразяваш?Първоначално написано от galu6a
Към кой се отнася въпроса ти..за кое питаш...![]()
Отиди на козметик. ще е по-бързо и малко по-безболезнено.
Иначе може и с лентички. А кола маска по-добре топла, марката няма голямо значение... пове4ето вършат добра работа
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ако питаш за Jankar-струва почти 2лвПървоначално написано от galu6a
Дали я има във всяка аптека , защото приятелката ми прави точно такава на ръцете ... не ме боля кой знае колко ... и от нея знам че я намира само на 1 място в София ... но ще попитам и в околните аптеки ... благодаря на всички които ми отговорихаПървоначално написано от titinkaa
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Да,има я във всяка аптекаПървоначално написано от Valento
![]()
Първоначално написано от heiress
![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
аз си бях зела таква http://www.framar.bg/img_tools.php?i...pg&h=230&w=230 то е рол-он намазваш си го на крака и след това с едни лентички залепяш ги и дърпаш има опътване отзад струва си поне според мен около 10 лв е аз си го взех от ЦБА обаче ако не сте опитни с кола маската не ви го препоръчвам аз първия път се бях посинила от него![]()
иначе после няма проблеми просто не го направих както трябва
Понеже повечето предпочитат сами да се мъчат,вместо да дават повече пари за козметик,или поне в няколко теми попадам на въпроси от сорта на:каква кола маска,от къде,колко пари...аз намерих едни в нета,които са италиански и мисля,че и моята козметичка ги използва..в сайта има всички останали глупости,които са нужни за правене на кола маска в къщи...защото да речем лентичките в кола-маската на Jankar според мен не струват,а и са много малко...та който иска нека разгледа,но аз не съм поръчвала от тук:
http://fastbg.com/index.php?cPath=70
i got a little Secret for ya..
Аз съм доволна от една на джанкар , която се води течна, но не я използвам за ръцете и краката , а за интимните части, за това нз дали ще е ефикасна на кракара и ръцете.
За тези пари можеше да отидеш на козметик - хем по-бързо, хем по-качествено, хем по-безболезнено щеше да се получи.Първоначално написано от TwEEtyNkA
Това, което е лесно, не е интересно.
да ама този продукт нама да го ползваш вендъжПървоначално написано от Claudette
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Кола Маската на патрони е много готина и е значително по-евтина. Правиш 1 път по-голям разход заради нагревателя, а после даваш само по 3 лв за патрон. А на мен 1 патрон ми стига за 2 пъти - цели крака и подмишници. Другия консуматив са лентите.А лентите не са скъпи - аз си купувам 100м. лента за 16 лв.
А пък, ако не ви се дават пари за нагревател, просто пълните 1 купа с топла вода, слагате патрона докато се стопли колата и мажеш)
няма салон в който да ти изчистят целите крака за 3 лв....
а колко струва кола маска при козметик
->крака
->ръце
->интимните части
->подмишници
?????????????????????????
Първоначално написано от rali4ka91
![]()
даве за краката 10 и за интимните части пак десет.Подмишници 5-8
![]()
на едното масто колко косми има и на другото колко им а и на двете места се едно.Така е тъпо.
В кое ЦБА има,защото аз не съм виждала такава никъде?Първоначално написано от TwEEtyNkA
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от gia_sena_mono
ами не те знам от кой град си аз съм от В.Търново ама аз си го зех лятото сега не съм виждала такива незнам може в козметичните магазини да има![]()
За Търново питам.Първоначално написано от TwEEtyNkA
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...