- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Когато неможете да спите..
Здравейте.Незнам дали има такава тема,но не намерих и затова реших да пусна.Често ли ви се случва да искате да спите а да неможете? Ии гадно ли ви е като имате безсънни нощи??
На мен не ми се случва често,но снощи цяла вечер не съм спала и ми беше много гадно..![]()
Да.. на всеки се случва..
винаги си има причина..
може да е породено от приемането на много кофеин през деня..
от доста дълго стоене пред компютъра,телевизора..
или пък от нещо друго..
случва се,не се притеснявай!
Ако доста често ти се случва обаче,те съветвам да не пиеш много кофеин и да не прекаляваш със стоенето пред компютъра и телевизора..![]()
Мда имала съм такива нощи или просто ми хрумва и стоя на компа![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Имала съм такива нощи..Споко на всеки се случва
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от bloodymirror
Мм, аз доста седя на компютъра, но нямам безсънни нощи заради него, за тв-то съм на същото мнение, за кофеин обаче се съгласявам. По принцип си права, но зависи от човека, както самият претърпява тези процеси.
По темата : На мен ми се случва много рядко да имам безсънни нощи, но когато се случи започвам да мисля за различни неща, общо взето мисля. Може да прочета книга, в крайна сметка сънят си казва думата, поне при мен е така. Не знам за твоята нервна система и защо ти се получава така, но това не е хубаво.![]()
Не,не и при мен се случва рядко,както вие казахте..на всеки се случва..нормално е понякога!!![]()
![]()
Извинявай тогава, не го прочетох както трябва.![]()
Мммхммм...![]()
![]()
Имала съм ,имала съм ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1 и без много шоколад и кола вечер...Първоначално написано от bloodymirror
![]()
Снощи беше една от тях. Скапано, ама сам си го правя. После през деня или спя в час или се наливам с ред бул, докато се прибера в нас
Чак пък цяла нощ..не..но за да не заспиваш тря да има някаква причина..
достаа често ии мисля за всичко![]()
![]()
мн кофти ама като почна да размишляваам могя цяла нощ пък ако мисля за нещо примерно име на песен като не се сещааам стооой та гледааай
![]()
![]()
е така съм цяла нощ
![]()
![]()
![]()
слу4вало ми се еобикновено гледам някои филм
![]()
Еми аз снощи до към 3ч. не можах да заспя.Обикновено като не мога да заспя гледам ТВ, седя на компа, чета някоя интересна книга и пиякакао, правя си разни
списъци.Или пък си мисля за мои си неща,
простотийки.Абе много мразя като ми се спи и като немога да заспя...
![]()
ъъ случва ми се да не мога да спя ъъ понякога ахахаха
който търси - намира . ^^
ставам много раздразнителен когато не мога да заспя и на другия ден ми се спи![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
?! ..
Еми то колата не съдържа ли кофеин?![]()
Изключително рядко имам безсънни нощи, но все пак имам.. дори миналия месец имах една, но тя беше, защото се разболявах и аз със запушен нос не мога да спя и т'ва си е.. 1-2 часа съм спала, на другия ден на даскало като направо си тръгнах в 06 и 30, не бях от най-приказливите и щастливите, както обикновено. През нощта гледах умопомрачителното тъпо тв.. и се разхождах из апартамента
![]()
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
poprincip kogato sym imal po-emocionalen den ili kogato sym izpil povechko kofein,sluchva se...az lichno mnogo lesno zaspivam kato mi e studeno...otvivam se,dori ponqkoga otfarqm prozoreca/vratata i zaspivam sled nqkolko minutki ;d ... normalno e ponqkoga organizma da e prevuzbuden i da ne mojesh da zaspish
нее.. при мен не се случва!
през нощта никой не може да ме оттърве от спящото ми състояние !!![]()
Еми и имам такива дни в които просто не мога да заспа..Но тогава идва...(супер любо) майтап ....ми започвам да си мисля за моя човек и нещата много бързо се оправят![]()
![]()
![]()
![]()
Рядко ми се случва. Като не мога да заспя си мисля за това, което е станало напоследък, какво ще правя утре, и така някак го изкарвам от мислите си. После се заслушвам в нещо - тиктакането на часовника, климатика, колите навън... И се унасям.