.

Виж резултатите на анкетата: За или против родителските срещи?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА - защото съм добър ученик и искам да се похваля пред родителите ми

25 39,68%
  • ПРОТИВ - защото съм много зле в даскалото и родителите ми ще ма навикват

15 23,81%
  • няма значение за мене - защото каквото и да кажат на родителите ми - мен не ме засяга

23 36,51%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Родителски срещи

Въпроса е прост - какво мислите за родителските срещи в даскалото?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз съм ЗА родителските срещи..Добра ученичка съм и няма от какво да се страхувам..
    Но има и ученици,които не са добре /смисъл = хулигани/ и би трябвало родителите да знаят,какво правят децата им.Но това няма да промени тези ученици-хулигани,,Но родителите трябва да знаят.Поне според мен е така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

абе, кофти си е, защото имам отличен успех, но пък праа доста мизерии и наще чак срам ги хваща, ама просто съм такава.

Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    абе, кофти си е, защото имам отличен успех, но пък праа доста мизерии и наще чак срам ги хваща, ама просто съм такава.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Chacho
    За. Родителите освен за дисциплината има и други неща, поради които е нужно да се свикват. Екскурзии, балове, промени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous546178
    Guest
    Против щото класната ми е кучка, не ми извинява оцъствията след като съм и дал бележка и после съм бягал... Тъпа курва!!!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Все ми е тая. Баща ми не иска да ходи на срещи - казва, че е един час седене на стола, през които той може да свърши някаква работа а-у... И без това никога не казват нищо интересно за мене, та на него не му се ходи.

Град
    In the middle of Nowhere
    Против съм не защото съм зле в даскало,а защото правя мизерий и не искам наще да знаят..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    around the world !
    Все ми е едно ..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    За. Родителите освен за дисциплината има и други неща, поради които е нужно да се свикват. Екскурзии, балове, промени.
    Разбира се .
    Родителите трябва да знаят какво се случва с децата им.
    Когато и ние станем родители ,ще ни интеренсува и то много .

И не ги мразя ,защото нямам какво да крия
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    в света на приключенията ..
    За защото нищо не крия от нашите пък казват важни неща учителите.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    с тях и без тях все тая..
    Вафла..

Супер фен Аватара на Djuff
    И съм зле и правя мизерий и по - добре да не разбират.

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    с тях и без тях все тая..
    Неприлично Щастлива .. : )

Зависи, имам някои страхотни учители и преди всяка родителска напомням на нашите да отидат при определени даскали и да си поговорят с тях, не толкова за мен, а да разберат що за хора са и колко са готини, защото има не малко такива, които много уважавам и, които ме мотивират да уча по техните предмети. От друга страна има и такива, които какви неща си измислят не е реално. Някаква учителка веднъж ме беше хранила пред нашите за ден, в който дори не бях на училище. Имам такива дето като си вземат някой на прицел и го правят на нищо, независимо колко кротък е станал в последно време и много често си обирам пешкира от такива учители. В общи линии нямам против родителските срещи, щото повечето последици, от които мога да се притеснявам, сама съм си докарала нещата дотам, та няма много на кого друг да се ядосвам.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx

Град
    Ивагакуре
    Абе нещо средно съм аз ...
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на xoxi
    От родителските срещи полза няма.
    До сега не съм срещала учител, който да говори ПРЕД всички родители какъв е еди-кой-си и какво прави в часовете и междучасията.
    Добрите ученици си се хвалят сами вкъщи. Родители на лошите попринцип биват викани от класния в училище.
    Ако един родител се интересува от това детето му как се справя в училище, няма да чака родителска среща за да разбере.
    И спря да се върти за миг земята..

кошмар

Мега фен Аватара на iiirish
    По принцип съм ЗА, но в малките класове. Няма как да превъзпиташ или да накараш да учи, някой ученик от 7-8 клас като го оплюеш пред майка му или баща му. Детито е пубертетно и нищо не влияе Тъй че това си е чиста загуба на време.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    За мен няма значение, защото казвам всичко на майка ми и тя вярва повече на мен, отколкото на някви си учители.

mm protiv sa6tot nqma smisal....ako na6te iskat da razberat n6 si hodat naprao v dsklo a rod sre6ta si e o6te edno razkarvane...ma na mene ne mi pyka osobeno 6oto nai mn malko da mi mrankat ako nqkoi daskal e kazal ne6to typo za mene i tva 6te e...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Егати и мрънкането. Родителските срещи са 4 пъти в годината. И учителите си говорят съвсем свободно пред всички родители, когато има проблем с даден ученик, както и родителите си споделят помежду си, ако децата им имат някакви проблеми. Освен всичко друго се обсъждат и успех, отсъствия, поведението на класа като цяло, екскурзии и прочие неща, свързани с учебния процес. Факта, че вие не чаткате, че не сте отделна единица в училище, ами сте едно цяло с класа си ( за учителите, когато става въпрос за поведение, успех и отсъствия) си е ваш проблем

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Нямат абсолютно никакъв смисъл тия родителски.
    Всеки път е "Определени хора от класа създават проблем, има няколко, които правят еди-какво-си", при което родителите казват "Кажете имена", а учителят отвръща "Не, няма да цитирам имена". Къв е смисълът?
    Много сме шумни, много отсъствия, лоша дисциплина. Мрън-мрън.

Имам в четвъртък родителска, все ми е тая какво ще кажат, ама понякога на майка ми й идват лоши идеи от тях + че ми мрънка за оценки (що съм имала 5 по физика, примерно, което е пълна дебилщина).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си