- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Родителски срещи
Въпроса е прост - какво мислите за родителските срещи в даскалото?![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Аз съм ЗА родителските срещи..Добра ученичка съм и няма от какво да се страхувам..
Но има и ученици,които не са добре /смисъл = хулигани/ и би трябвало родителите да знаят,какво правят децата им.Но това няма да промени тези ученици-хулигани,,Но родителите трябва да знаят.Поне според мен е така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
абе, кофти си е, защото имам отличен успех, но пък праа доста мизерии и наще чак срам ги хваща, ама просто съм такава.![]()
Първоначално написано от xAddicteDx
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За. Родителите освен за дисциплината има и други неща, поради които е нужно да се свикват. Екскурзии, балове, промени.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Против щото класната ми е кучка, не ми извинява оцъствията след като съм и дал бележка и после съм бягал... Тъпа курва!!!
Все ми е тая. Баща ми не иска да ходи на срещи - казва, че е един час седене на стола, през които той може да свърши някаква работа а-у... И без това никога не казват нищо интересно за мене, та на него не му се ходи.
Против съм не защото съм зле в даскало,а защото правя мизерий и не искам наще да знаят..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Разбира се .Първоначално написано от Chacho
Родителите трябва да знаят какво се случва с децата им.
Когато и ние станем родители ,ще ни интеренсува и то много .![]()
И не ги мразя ,защото нямам какво да крия![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
За защото нищо не крия от нашите пък казват важни неща учителите.
с тях и без тях все тая..![]()
Вафла..
И съм зле и правя мизерий и по - добре да не разбират.
Зависи, имам някои страхотни учители и преди всяка родителска напомням на нашите да отидат при определени даскали и да си поговорят с тях, не толкова за мен, а да разберат що за хора са и колко са готини, защото има не малко такива, които много уважавам и, които ме мотивират да уча по техните предмети. От друга страна има и такива, които какви неща си измислят не е реално. Някаква учителка веднъж ме беше хранила пред нашите за ден, в който дори не бях на училище.Имам такива дето като си вземат някой на прицел и го правят на нищо, независимо колко кротък е станал в последно време и много често си обирам пешкира от такива учители. В общи линии нямам против родителските срещи, щото повечето последици, от които мога да се притеснявам, сама съм си докарала нещата дотам, та няма много на кого друг да се ядосвам.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Абе нещо средно съм аз ...![]()
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
тъпо
От родителските срещи полза няма.
До сега не съм срещала учител, който да говори ПРЕД всички родители какъв е еди-кой-си и какво прави в часовете и междучасията.
Добрите ученици си се хвалят сами вкъщи. Родители на лошите попринцип биват викани от класния в училище.
Ако един родител се интересува от това детето му как се справя в училище, няма да чака родителска среща за да разбере.
И спря да се върти за миг земята..
По принцип съм ЗА, но в малките класове. Няма как да превъзпиташ или да накараш да учи, някой ученик от 7-8 клас като го оплюеш пред майка му или баща му. Детито е пубертетно и нищо не влияеТъй че това си е чиста загуба на време.
За мен няма значение, защото казвам всичко на майка ми и тя вярва повече на мен, отколкото на някви си учители.![]()
mm protiv sa6tot nqma smisal....ako na6te iskat da razberat n6 si hodat naprao v dsklo a rod sre6ta si e o6te edno razkarvane...ma na mene ne mi pyka osobeno 6oto nai mn malko da mi mrankat ako nqkoi daskal e kazal ne6to typo za mene i tva 6te e...![]()
![]()
![]()
Егати и мрънкането. Родителските срещи са 4 пъти в годината. И учителите си говорят съвсем свободно пред всички родители, когато има проблем с даден ученик, както и родителите си споделят помежду си, ако децата им имат някакви проблеми. Освен всичко друго се обсъждат и успех, отсъствия, поведението на класа като цяло, екскурзии и прочие неща, свързани с учебния процес. Факта, че вие не чаткате, че не сте отделна единица в училище, ами сте едно цяло с класа си ( за учителите, когато става въпрос за поведение, успех и отсъствия) си е ваш проблем
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Нямат абсолютно никакъв смисъл тия родителски.
Всеки път е "Определени хора от класа създават проблем, има няколко, които правят еди-какво-си", при което родителите казват "Кажете имена", а учителят отвръща "Не, няма да цитирам имена". Къв е смисълът?
Много сме шумни, много отсъствия, лоша дисциплина. Мрън-мрън.
Имам в четвъртък родителска, все ми е тая какво ще кажат, ама понякога на майка ми й идват лоши идеи от тях + че ми мрънка за оценки (що съм имала 5 по физика, примерно, което е пълна дебилщина).