- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете!!
Значи като не искаш да си мисли, че харесваш приятеля му просто му го кажи. Кажи му, че вече си спряла да харесваш онова момче, защото е срамежливо и си видяла, че няма да се получи. После го покани да излезете на кафе примерно. Или ходи по-често в неговата класна стая, излизайте заедно да ядете или да пушите в междучасията... от едно даскало сте все пак, какво сложно има. Естествено, че в последно време хората си уреждат кафетата, срещите, дори секса в скайп, ама трябва да направите следваща крачка. А ако ти не я направиш, кой друг? Трябва да се опознаете.Първоначално написано от shiny7
П.П. Тука четох някакви филми как да му покажеш, че вече не харесваш приятеля му. Ами... честно да ти кажа, най-лесно е просто да го споменеш ей така между другото. Питаш го "ти харесваш ли си някояя мацка?", той ти отговаря нещо и ако те ипта "а ти?" , ти казваш "не знам, ама сега вече не харесвам еди-кой-си [името на момчето]"... естествено не го казвай с пренебрежение, защото на никого не му е приятно да му кажат "абе аз вече не харесвам оня боклук приятеля ти"Ако пък не те пита просто си кажи сама "аа, еми на мене ми мина вече привличането към еди-кой-си и така"
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy