.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Предложение за троика

Така, значи, сега да ви въведя малко в историиката. Студент съм горе-долу втори курс. Живея на общежитие и сме трима съквартиранти. Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Това го правим само от липса на момичета. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци. Но от време на време просто ни трябва малко разпускане. И така ние си намерихме наше собствено развличение. Правим го много рядко(в седмицата един-два пъти), но никога не прекаляваме. Но сега третият съквартирант иска да стане редовен при нас. Има ли опасност да стана истински гей?

Не бе оспокой се. Нема как да станете гей-ове.... та то вие сте си гей-ове

Виж ся! Аз съм бил студент и съм го правил с момче само веднъж ,точно през студентските си години.Преживяването беше уникално и мисля,че ако го срещна отново ще го направим отново! Сега имам сериозна приятелка, но тайно понякога си мисля за него.Искам и аз да разбера дали това означаве , че съм гей?

Цитирай Първоначално написано от ShortLife
    Виж ся! Аз съм бил студент и съм го правил с момче само веднъж ,точно през студентските си години.Преживяването беше уникално и мисля,че ако го срещна отново ще го направим отново! Сега имам сериозна приятелка, но тайно понякога си мисля за него.Искам и аз да разбера дали това означаве , че съм гей?
    Ти си Би...

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Не бе оспокой се. Нема как да станете гей-ове.... та то вие сте си гей-ове
    Или може би трябва да направиш още няколко редакции на коментара си, за да се приближи до българския език. Оспокой се... Грамотен си...

Явно не ми пукъ не мислиш ли?

o.O
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на revolver

Re: Предложение за троика

Цитирай Първоначално написано от vkarvamimadqta
    Така, значи, сега да ви въведя малко в историиката. Студент съм горе-долу втори курс. Живея на общежитие и сме трима съквартиранти. Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Това го правим само от липса на момичета. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци. Но от време на време просто ни трябва малко разпускане. И така ние си намерихме наше собствено развличение. Правим го много рядко(в седмицата един-два пъти), но никога не прекаляваме. Но сега третият съквартирант иска да стане редовен при нас. Има ли опасност да стана истински гей?
    Педали...................

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хахахахахахаххаха, ей, сладури, в този форум сте с уникааааално чувство за хумор!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ААаааа неси педерасс ама та ебат в гъза ?!
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Според мен трябва да го допуснете момчето и то да се включи ..И той е човек все пак Иначе няма опастност да станете гейове...

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Иначе няма опастност да станете гейове...
    от това накъде повече..

представял съм си студентски град по всякъв начин но не и като място лишено от момичета
    а по темата щом не се чувстваш така значи не си не е важно какво мислят другите

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

щом те ебbт значи си ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ!
    майкати ви изруди гадни!
    <N>

Спри се със време момче! сега още вярвам не осъзваваш какво правиш,но след време ще се отрази!

BTW. Ако ми беше син,и да те хвана да правиш такива работи,щях да ти вкарам нечовешки бой!

Цитирай Първоначално написано от c0ci
    от това накъде повече..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от wizzybizzy123
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    от това накъде повече..
    От тук остава само да си сложат една дупка и отпред

--------------------------------------------------------

Стига сте ги плюли хората, всеки има право на свой избор... Според мене вие не сте гейове, а сте шибани гейове
    Пълна ебавка

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на draid
    Добре бе и аз съм студент, от 4-5г. се движа из студентски, от 2г живея там. Интересува ме как няма момичета ? Аз докато изляза от общежитието и съм видял поне 2-3 сносни момичета, а вие ? А и темата е ебавка. Как може да се случат в една стая 3-ма педали, ако е истина пуснете тото.

Мега фен Аватара на Hilary_

Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци.

Има ли опасност да стана истински гей?

Град
    plovdiv :)
    Щом не го правите често значи не сте!!! Пък и приятел в нужда се познава

Град
    Знам ли и аз,майна
    Не си гей бе, да те иба в гъза.Само лъжеш като дърт циганин,майна.

Град
    Sofia
    Ше ви гръмна пърделниците,като ви хвана,гейове шибани

:)

Цял Живот Педали !

Град
    София
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си