- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложение за троика
Така, значи, сега да ви въведя малко в историиката. Студент съм горе-долу втори курс. Живея на общежитие и сме трима съквартиранти. Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Това го правим само от липса на момичета. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци. Но от време на време просто ни трябва малко разпускане. И така ние си намерихме наше собствено развличение. Правим го много рядко(в седмицата един-два пъти), но никога не прекаляваме. Но сега третият съквартирант иска да стане редовен при нас. Има ли опасност да стана истински гей?
Не бе оспокой се. Нема как да станете гей-ове.... та то вие сте си гей-ове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж ся! Аз съм бил студент и съм го правил с момче само веднъж ,точно през студентските си години.Преживяването беше уникално и мисля,че ако го срещна отново ще го направим отново! Сега имам сериозна приятелка, но тайно понякога си мисля за него.Искам и аз да разбера дали това означаве , че съм гей?
Ти си Би...Първоначално написано от ShortLife
![]()
![]()
Или може би трябва да направиш още няколко редакции на коментара си, за да се приближи до българския език. Оспокой се... Грамотен си...Първоначално написано от AllenWallker
Явно не ми пукъ не мислиш ли?
o.O
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Педали...................Първоначално написано от vkarvamimadqta
![]()
Хахахахахахаххаха, ей, сладури, в този форум сте с уникааааално чувство за хумор!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ААаааа неси педерасс ама та ебат в гъза ?!
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Според мен трябва да го допуснете момчето и то да се включи ..И той е човек все пакИначе няма опастност да станете гейове...
![]()
--------------------------------------------------------
от това накъде повече..Първоначално написано от BlueFace
![]()
представял съм си студентски град по всякъв начин но не и като място лишено от момичета
а по темата щом не се чувстваш така значи не си не е важно какво мислят другите
щом те ебbт значи си ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ!Първоначално написано от vkarvamimadqta
майкати ви изруди гадни!
<N>
Спри се със време момче! сега още вярвам не осъзваваш какво правиш,но след време ще се отрази!Първоначално написано от vkarvamimadqta
BTW. Ако ми беше син,и да те хвана да правиш такива работи,щях да ти вкарам нечовешки бой!
От тук остава само да си сложат една дупка и отпредПървоначално написано от wizzybizzy123
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Стига сте ги плюли хората, всеки има право на свой избор... Според мене вие не сте гейове, а сте шибани гейове![]()
Пълна ебавка![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Добре бе и аз съм студент, от 4-5г. се движа из студентски, от 2г живея там. Интересува ме как няма момичета ? Аз докато изляза от общежитието и съм видял поне 2-3 сносни момичета, а вие ? А и темата е ебавка. Как може да се случат в една стая 3-ма педали, ако е истина пуснете тото.
Първоначално написано от vkarvamimadqta
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом не го правите често значи не сте!!! Пък и приятел в нужда се познава![]()
Не си гей бе, да те иба в гъза.Само лъжеш като дърт циганин,майна.![]()
Ше ви гръмна пърделниците,като ви хвана,гейове шибани
Цял Живот Педали !
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!