- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложение за троика
Разликата между мъжете и жените е, че жените имат 2 дупки, а мъжете само една.Давайте смело момчета !!!
Big cock is here
razpuskaite si kvo vi puka i az bih go napravila![]()
![]()
винаги може и повече!Първоначално написано от c0ci
сигурно скоро пича ще пусне тема "Правя свирки, ама не съм гей, аз ей така за развлечение"
ВИЕ СТЕ НЯКВИ ПОТРЪСНИ БЕ!! ПЕДАЛИ СТЕ ПЪЛНИ!!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
басси извратения педерастПървоначално написано от AllenWallker
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
хах съгласнаПървоначално написано от c0ci
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
А неее да не става дума за гейове... вие сте си просто пълни мазни педерасчета... нищо повече... ебахти ако го правиш 1-2 пъти на седмица... но не е много неее... ай заключете глупавата тема
ОТГОВОРА Е: ТИ СИ ГЕЙ! ДА!
Т'ва е абсурдноо ..
![]()
![]()
що пък не може да е яко![]()
Всички дето толкова настървено нападате и обиждате тия различните май имате някакви коплекси.Най-вероятно усещате че и вие имате привличане към същия пол и това ви плаши,иначе какво теб те бърка другите с кого си лягат.Прикрити педали хахаха
по добре неграмотен и нормален отколкото грамотен извратен правещ тройка пидирасПървоначално написано от vkarvamimadqta
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Това са пълни глупости, взеха ни за канарчета, стига си писал болните си фантазии!Първоначално написано от vkarvamimadqta
Стигнах до втората страница с коментари...
не ми се четат обиди...
да обратен си точка
)
темата е ебавка и нз как не им омръзна на някои хора да пускат такива простотии...![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Баааси и темата![]()
![]()
![]()
Тва ако е истина сте много залупени ...да няма 1 момиче да фанат![]()
За да не мислиш че си гей... сложи перука на пича..
Ами и аз еи така го правя с един приятел като ни е скучно. Лошото е че сега сера като самосвал, но чувството е приятно.