- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3 дена след секс
вярно ли е че след 3 дена след цикъла на жената няма възможност жената да забременеее.. или не е 100% така дочух от приател ,той така напраил след цикъла се фърлил в нея и нищо нестанало , моля секи да даде своето мнение
Три дни от цикъла? Че момиченцето не е ли все още в менструация? Не ви ли е гнус, момчета, да правите секс в "този период" ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Eми по принцип няколкото дни преди и няколкото дни след цикъла,са така наречените `безопасни` и наистина може и да няма бременност..ама в това няма никаква гаранция...най-мн 10%...не си го причинявайте,щото може да съжалявате после.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
той каза след менструациятаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Първоначално написано от c0ci
Трети ден от цикъла с голяма вероятност е ден от менструацията, а секс по време на менструация заради едната безопасност си е гнусна история.Първоначално написано от radsolav
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Абе имаше предвид след като спре да тече за бога...кфо се хващате за думата![]()
just be
ъъъ и аз тва се опитах да обесня...Първоначално написано от NeverTheSame
видях аз,ама то за да разбере тряа малко акъл да има...Първоначално написано от c0ci
just be
абе аз моита булка я пера в цикал се1....... нестига 4е е по яко ми дасе гнуси6 от полововинката си ??? срамна раота![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно поне близвъш ли си така от време на време за настроение ?
Първоначално написано от AllenWallker
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно на място!![]()
Е, то и да не е три дни след това не е сигурно, че ще забременее, ама го правите с презерватив нали? Я си карайте с предпазни средства стига сте разчитали на един-два-пет дена. След две седмици да няма "Кой е най-добрият тест за бременност?".
мерси за отговорите, просто си мислех че ако е възможно това щяха да са много прекрасни спокойни 3 дена без презерватив хахахахах с голяма наслада аххаахаххха
Мисля, че с този коментар темата се приключва.Първоначално написано от radsolav