- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първия!Първата!
Кога ви е бил 1вия/та?Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже?Имахте ли чувства към него/нея?
ПС.: (не,че аз съм нямала гадже до сега) просто ми е интересно!
![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
ехее тва знаеш ли кога беше бе! аз вече забравих, ама беше преди минимум 15 години.
още я издирвам, беше първото момиче което хванах за ръка и което прояви интерес към мен. беше лятото в едни бунгала на Ахелой, едни такива дървени на булгаргаз базата, баш на брега и имаше прасковени дървета отпред. ние имахме жълт москвич. имам и снимка с момичето, ще се постарая да я намеря и ще я сканирам... тва е първата ми детска, неосъзната любов. беше малко по-висока и руса мисля![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Кога ви е бил 1вия/та? - май бях 8 клас..
Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже? - беше прищявка и ест. не продължи дълго![]()
Имахте ли чувства към него/нея? - не![]()
<N>
Мисля че бях 1ви или 2ри клас
Прекалено отдавна беше ..
И не го реших аз,просто се налагаше.
Тва изродче спеше до мен в детцката градина ,не ме оставяше да спя !
![]()
Помня си първото сериозно гадже. Три години близо. А преди това... имаше още едно момче, с което се упражнявах да се целувам, ама сега не мога да се сетя даже как се казваше.
Колкото до този, сериознияБеше идеалното първо гадже
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Уф, помня ли. Мисля че бях в 8ми клас, беше си чиста проба заигравка.
Нямах чувства.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Едва ли ти влиза в работата, но за да бъдем добри християни ще ти кажа . Беше една изискана дама , госпожа дьо Вилфор или по-точно баронеса дьо Вилфор . Едва ли имаше повече от 33 години , е омъжена беше ... За съжаление спомените ме напускат . Все пак се случи по време на Наполеоновите войни .
![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Бяхме 3-ти клас и на празника на града се разхождахме, всичко мина чудесно, но никой не подузираше, че на следващия ден тя ще ме извика в тях, уш да си пишем домашните. Аз отидох, писахме малко и тя ми призна. То не беше точно признаване, каза че сме един за друг и че трябва да сме заедно. До тогава не я бях харесвал, но неможах да я отрежа, защото нещо в мен пламна. След няколко дена ходене вече имах чувства и всичко продължи добре. Тя може би ме е харесвала още преди това, защото ми звънкаше на телефона и говорехме по половин час.
Детската ми любов ...
Майка ми е разказвала,че още от многооо малки сме се обичали![]()
Задължително са ни сабирали на едно място сутрин,обед и вечер,когато трябва да ядем или са ни изкарвали на терасите (защото са една срещу друга) за да се гледаме и да ядем (еххх романтика) ... А като съм била на 4 или 5 годинки сме се пързаляли заедно с шейна и той я дърпал нагоре по баира ... (все пак е бил батко на 6 години
)
![]()
Лелеее,колкото пъти майка ми разкаже тая история и се побърквам от смях ... А сега като си отида в Габрово даже "Здрасти" не му казвам![]()
А първото сериозно гадже ми беше малко след 12-я рожден ден ... Бяхме заедно около 8 месецаА какъв кавалер беше
Чичо му беше собственик на едно кино и всяка седмица ходехме да гледаме филми безплатно
Веднъж даже се изсипахме 11 човека и пак не ни взе пари
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не пипай женатааааааааааПървоначално написано от g0sheto94
![]()
Несериозни (2-3 дни..то даже ''гадже '' не е..) Та по-сериозното (надявам се да продължи да е такова) на 24.окт.2009та година
На 15 години...
Аз си чаках дълго време да си намеря някого, когото ще харесвам, затова първото си "гадже" (мразя думата) открих чак месец, преди да направя 16. Връзката продължи година и половина, не беше *чак* толкова лоша, ама имаше тъп край. Сега даже не си говорим, щото не можа да понесе да съм щастлива без него.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
2ри клас един съученик искаше да сме гаджета. Ама после дойде лятната ваканция и не ни се получи.
После в 7ми клас имах - постоянно си говорехме по телефона и играхме в училище. Това вече се водеше по-сериозно. ((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В 6ти клас.Тя прояви интерес към мене , беше първото момиче което наистина ме хареса и нещата просто се случиха
![]()
П.П. Аз успях да прееба нещата доста бързо ,за което и до днес съжалявам![]()
--------------------------------------------------------
Аааа не не..Първоначално написано от g0sheto94
![]()
![]()
![]()
Ми първото гадже беше на почти 15,а реших,че искам той да ми е първото понеже ..ддз..харесвах го и ми беше приятен ии беше хубав..ии не пордължи дълго-1 месец..![]()
А за чувства..ми не съм го обичала,но пък бях привързана към него и понеже ми беше първото гадже ревах за него половин година после..![]()
5-ти клас,той беше най милото,добро и хубаво момче в даскалото,а аз тъпата не оцених,какво имах и позволих да ни разделят за жалост,мн ясно,че имах чувстваПървоначално написано от dagituuu
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Oще не съм
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Какъв да е бил.. Зарибяяхме се бяхме по-малки и бяхме ГАДЖЕНЦА![]()
![]()
![]()
![]()
А да и аз бях 3/4 клас не помня точно вече
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първото ми по-сериозно гадже срещнах точно когато бях навършила 14 хаха ... бяхме заедно година и малко , това беше и първото момче към които имах доста силни чувства .. иначе първото ми "гадже" беше в 6ти клас ама то беше за няколко седмици![]()
![]()
ахаха..Първоначално написано от kypo
щом е имало праскови-значи найстина е било много отдавна..
Колко малки сме били за големите мечти ! : ))
Хехе яка тема евалата!!! Първата ми приятелка ако не се лъжа беше лятото преди да стана 7-ми клас.Реших се да е тя щот беше доста...физически развита ама не продължи дълго 2-3 седмици после ми писна да я мляскам и да и мачкам циците мисля че това отговаря и на въпроса за чувствата![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
еми реших да тръгна с него щото беше забавен и се разбирахме,но тогава бях влюбена в друг и затова не стана работата![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аз бях на 15, той на 17 .. да имах чувства към него и то силни, той също имаше към мен .. но нещата явно не се получиха ии така .. ;д
п.с. не броя "детската ми любов" от преди незнам си колко години когато изобщо не съм знаела къде се намирам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3