- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първия!Първата!
Кога ви е бил 1вия/та?Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже?Имахте ли чувства към него/нея?
Оле незнам,незнам
Имаше едно момче бях на 12 той на 14-15, харесвах го много време после стана работата обаче той никога до тогава не си беше имал приятелка и незнаеше как да се държи и тн. Какви чуства на 12 ха-ха. После ми писна да го гледам и го оставих и тогава той реши че много ме харесва и че ме обича и тка..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мм бях на 15... И да имах чувства, иначе никога нямаше да тръгна с негоВинаги съм искала първия ми да е идеалния и така и стана
и още сме заедно
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Бях на 16. Връзката ни продължи 2 години и половина. Добре беше като за първа връзка но много тъпо свърши.
Защо всички говорят за първата любоФ, първото гаджЕ, първата целувкА....еее втората може да е по-хубава![]()
хрр.. на мен ми беше на 08.10.2009 с девет0класник.. а аз съм седмокласничка =) мн0 г0 харесвах,но реших,че ми писна ,пък и т0гава харесвах др м0мче.. ;( .. и ся см с тва др м0мче,н0 е т0лк0ва п0-зле 0т миналия ми ;( .. и се дразня че т0гава не оцених какв0 имам, ;( ..Първоначално написано от soul1199
Лятото преди 9ти клас беше ... Като се запознахме, след час-два вече го гледах с други очи ... И след 5-6 дни ходехме. Доста хлътнах, продължи 2 месеца и нещо, след 9-10 месеца ходихме още веднъж за около 2 седмици![]()
Първото ми гадже беше в 6 класХаресвах го на външност
![]()
А с първият ми сериозен приятел сме заедно сегаОт 3 месеца ходим, но се познаваме от много време :P Перфектен е за мен
![]()
Чуства? - Ооо даИма и то много силни
![]()
Трагедията е пълна...
Кога ви е бил 1вия/та? - 4 клас
Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже? - Амиии много си допадахме.. И двамата обичахме да играем на народна топка![]()
Имахте ли чувства към него/нея? - да![]()
Мии тя се се мотаеше около мен, канеше ме се да се шматкаме и накрая си викам, добро е момето, поувлякох се, успя да ме спечели и действах.
Чак за любов да говорим, в началото може би, но после нещата загрубяха. Абе не беше лошо като за първо гадже. Егати спомени навя...
4ти клас![]()
Бяхме цяла година заедно, ей ! И до ден днешен сме приятели..
Като си спомня как се карахме постоянно ..![]()
мм...пъравата ми "връзка" ако може вобще да се нарече така беше още в детската ии според мен не се брои..а следващтата беше в 2-ри клас и продалжи до края на 4-ти с бруталната мисъл на момчето..прозвуча така "sorry амаа ще съм в друг клас с други момичета" xD в първия момент се разсмях но както и да е xD с момчето сега поддържаме приятелски отношения и се смеем на тези спомении xD мм първите 3-4 месеца имах чуства кам него но после изветряха малкоо но не ни стискаше и на двамата да скасаме xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()