.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Кога ви е бил 1вия/та?Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже?Имахте ли чувства към него/нея?

Оле незнам,незнам
    Имаше едно момче бях на 12 той на 14-15, харесвах го много време после стана работата обаче той никога до тогава не си беше имал приятелка и незнаеше как да се държи и тн. Какви чуства на 12 ха-ха. После ми писна да го гледам и го оставих и тогава той реши че много ме харесва и че ме обича и тка..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Мм бях на 15... И да имах чувства, иначе никога нямаше да тръгна с него Винаги съм искала първия ми да е идеалния и така и стана и още сме заедно
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Бях на 16. Връзката ни продължи 2 години и половина. Добре беше като за първа връзка но много тъпо свърши.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Оф, много влюбена бях в него година и половина. Понапихме се, поцелувахме се, "ходихме" около седмица. Приключи зле...Бях мнооого дърта по днешните стандарти - на 17.

Защо всички говорят за първата любоФ, първото гаджЕ, първата целувкА....еее втората може да е по-хубава

Re: Първия!Първата!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от dagituuu
    Кога ви е бил 1вия/та?Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже?Имахте ли чувства към него/нея?
    ПС.: (не,че аз съм нямала гадже до сега ) просто ми е интересно!
    5-ти клас,той беше най милото,добро и хубаво момче в даскалото,а аз тъпата не оцених,какво имах и позволих да ни разделят за жалост,мн ясно,че имах чувства
    хрр.. на мен ми беше на 08.10.2009 с девет0класник.. а аз съм седмокласничка =) мн0 г0 харесвах,но реших,че ми писна ,пък и т0гава харесвах др м0мче.. ;( .. и ся см с тва др м0мче,н0 е т0лк0ва п0-зле 0т миналия ми ;( .. и се дразня че т0гава не оцених какв0 имам, ;( ..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Първо гадже в истинския смисъл в 8 клас ... Не беше нищо сериозно искарахме 3 седмици заедно,нямах чувства просто ми беше интересно какво е да не си сама,но и на него не му пукаше много за мен май искаше само секс,е не го получи
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Лятото преди 9ти клас беше ... Като се запознахме, след час-два вече го гледах с други очи ... И след 5-6 дни ходехме. Доста хлътнах, продължи 2 месеца и нещо, след 9-10 месеца ходихме още веднъж за около 2 седмици

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Първото ми гадже беше в 6 клас Харесвах го на външност

А с първият ми сериозен приятел сме заедно сега От 3 месеца ходим, но се познаваме от много време :P Перфектен е за мен

Чуства? - Ооо да Има и то много силни
    Трагедията е пълна...

Супер фен
    Кога ви е бил 1вия/та? - 4 клас
    Как се решихте,че искате той/тя да е първото ви гадже? - Амиии много си допадахме.. И двамата обичахме да играем на народна топка
    Имахте ли чувства към него/нея? - да

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Не съм имал

Мии тя се се мотаеше около мен, канеше ме се да се шматкаме и накрая си викам, добро е момето, поувлякох се, успя да ме спечели и действах.
    Чак за любов да говорим, в началото може би, но после нещата загрубяха. Абе не беше лошо като за първо гадже . Егати спомени навя...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    4ти клас
    Бяхме цяла година заедно, ей ! И до ден днешен сме приятели..
    Като си спомня как се карахме постоянно ..

мм...пъравата ми "връзка" ако може вобще да се нарече така беше още в детската ии според мен не се брои..а следващтата беше в 2-ри клас и продалжи до края на 4-ти с бруталната мисъл на момчето..прозвуча така "sorry амаа ще съм в друг клас с други момичета" xD в първия момент се разсмях но както и да е xD с момчето сега поддържаме приятелски отношения и се смеем на тези спомении xD мм първите 3-4 месеца имах чуства кам него но после изветряха малкоо но не ни стискаше и на двамата да скасаме xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си