- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неловка ситуация
Моята история е следната. От скоро излизам с едно момче, така да се каже хванах си ново гадже. Всичко добре засега, опознаваме се. Преди няколко дни излязохме на вън, хапнахме, изпихме по една биричка и дойде време да си ходим. Още в заведението усетих, че бирата започва да ми напомня за себе си, но аз съм си доста притеснителна по този въпрос (особено пред момче и то на втора-трета среща) и реших, че ще стискам. А и не беше толкова на зор положението, че да прекъсвам сладката приказка. Да ама само минута след като излязохме разбрах, че съм сбъркала, че не съм се отбила до WC-то. Така зверски ми се припишка, че направо… Мъча се да запазя максимална концентрация върху разговора, който водим, обаче зор ви казвам, ще се … напикая. До нас имаме около 20-ина минути пеша. Сториха ми се два часа. При това не, че компанията ми беше досадна, ми просто… . А той увлечен в някакви истории, върви си спокойно човечеца без да подозира за моя проблем. Е по едно време, накрая явно усети, защото ме попита, защото съм се разбързала. Накрая изплюх камъчето и си казах, че ми се пишка. На което той видимо подходи с разбиране, усмихна се и даже ми предложи да се отбия до (зад) едни постройки наблизо. Но за мен това беше абсурдно да го направя и единствената ми възможност беше да продължавам да стискам и да се надявам, че ще устискам. Разбързахме се, стигнахме до нас, нямаше много време за романтика, трябваше да тичам В крайна сметка стигнах… точно навреме и останах суха. Следващия път ми беше леко неудобно в началото, помислих си да не би да е изтълкувал погрешно моето бързане. Но все едно, все още сме си заедно и засега пича ми харесва.
А на вас случвало ли ви си е да попаднете в такава неловка ситуация?
Не се притеснявай се пак това си е нормала човешка нужда ... на мен ми се е припърдявало по време на секс мислиш ли че не е неудобно ?![]()
Да неудобно си е... Ама мислиш моето колко неудобно щеше да бъде, ако бях оставила някои мокри следи по пътя) Не знам дали щях да се срещна повече с този човек
![]()
Мда така си е ... нямаш причина да не излизаш с него ... само при положение че те попита тогава му отговори![]()
Според мен е нямало защо да криеш нуждата си да отидеш до тоаелтнатаТова си е нормална човешка нужна
И съм сигурен ,че всеки би подходил с разбиране
![]()
--------------------------------------------------------
Според мен не е трябвало да се притесняваш и да не отидеш до тоалетната когато сте биив заведението.Така щеше да си спестиш притеснението,неудобствот и бързането,а и приятния разговор щеше да продължи за теб в пълния смисъл,а не да мислиш как да не се напишкаш![]()
Затова давай го по смело,а и той е човек ще те разбере и на него му се е случвало при все че знае как действа бирата![]()
Благодаря за подкрепата![]()
ми да, пикането си е половин ебанеПървоначално написано от AlokiNn
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Всекиму може да се случи. Според мен няма никакъв проблем.![]()
Боже, да ти имам проблема! А като ти се дояде пак ли е неловка ситуацията?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
![]()
![]()
втф , ооо боже аз не си правя живота толкова сложен,подяволите това е нещо толкова фъкинг нормално... човешки организъм представи..си нормално е да ти се пикае. Пикае ли ми се,му казвам че ми се пикае и си отивам до кенефа...не се занимавам със стискания ..и лайна. Най-малкото,което е според мен даже ще му хареса това,че не се стеснявам от него
![]()
какво толкова се притесняваш.. всеки си има нужди все пак![]()
Просто аз
Първоначално написано от thesilva
![]()
![]()
![]()
Това е за МИДАТА - чакай да видя има ли я още![]()
и на мен ми са е случвало..ама аз отидах в най близкотот кафе дет ми се мярна пред погледа![]()
mnogo e gadno taka, i ti se pardi i ti se ebe .....Първоначално написано от AllenWallker
ти пък кво ти пука отиваш облекчаваш се измиваш се задължително и готово.![]()
![]()
![]()
хах на мен като ми се припишка и напраави си казвам ...нищо лошо няма...а на мен наистина мноого често ми се случва тва...
ехее ако знаеш как съм се ядосвала на себе си...на среща с гаджето, уж от известно време ходехме ама ме беше срам да отида до тоалетната някак си... и цяла вечер да видиш как съм стискала ..пфуу мн гадно само те разсейва
ама като тебе чак не съм била де
![]()
прав е пичаПървоначално написано от Gigi1302
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
другият път, като и ти се досере, ще има ли пак 10 метров пост и тема по случая![]()
Човешко си е.Иначе не, не ми се е случвало такова нещо.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
то понеже е много трудно да кажеш "трябва да отида до тоалетната."
МОМИЧЕ!
бих се изразила по малко по-нормален начин,но съм съгласна.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче