.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Инфекция

Инфекция

Интересува ме някой дали е имал нещо подобно или е запознат. Днес забелязах, защото малко ме наболя ципата на пениса и е леко зачервена. Смисъл не ми създава дискомфорт ако не я докосвам или малко ме засърбява. Предполагам е инфекция, ще видя утре как ще е и ще отида на уролог ако се налага. Момче на 17 съм, а последните месеци не съм имал полови контакти, нямам си и на идея защо така може да е станало. :/

Въобще това си мисля аз, има ли някой някакви предположения от какво може да е това раздразнение?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    протриване

то,че е инфекция инфекция е...
    няма да обяснявам защо е зачервено
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Днес почти нищо ми няма. Не мисля, че трябва да се ходи на лекар.

Мда беше спряло да ме боли ама защото не съм си играл. Кагато тръгна да го, така да се каже, забелвам пак започва да ме боли. :/ Е не колкото тогава, но все пак има болка. Според вас протриване ли е? А и самият "отвор" дупката ми се вижда малко по-голяма, но за това не съм сигорен.

Град
    системата дегоба
    нищо ти няма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Абе легнах да спя, станах и отидох да се къпя и както "отвора" беше голям, сега го няма, лигавицата се е подула с някакви минимални, но за, нея големи размери. :/ Ще изчакам да видя дали ще отмине

Град
    системата дегоба
    НИЩО ТИ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    виж още ден два как ще си и ако не минава иди на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си