- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една година съм свободен агент! нема гаже, нема нишо
А тя Алекс си има достатъчно оферти.
А иначе аз лично говоря за нощен Касиер - плащат повечко, пък и няма много работа. Ти, че си мислиш за разни мръснишки неща, вече е извън властта ми.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
стига, давайте по темата
сега направих сърч и скивах във фейсбука на оная дето ми наби шута че гажето и майна кара по-смотана кола от мойта старата. бати лузърааз скоро кайен че си зема разбираш ли тея прошляци че ми скапват мирния животец с мисли за не който требва. ае у лево
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Гоше - бе нали знаеш акъл море, глава шамандура. Тя и мойта предната все с ретарди се захваща, ама... кво да направя
Ама къде избягаха всички?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
само с една ли си спал за цяла една година![]()
не е лесноПървоначално написано от cherinka
малко помощ ще окажеш ли
Леле хора, тва е първата тема на която цъкнах, дано не е някоя дето някое момиче говори как момчето я е заразяло щото си е намерило нова, ама новата била по-широка и по-дълбока от марианската падина раз'иаш ли, щото тъкмо ще говоря, че вибратора ми засече де**а майка му де**а!
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
виждаш ли, аз никога не засичам!Първоначално написано от loliii
![]()
Ти пък си навсякъде!![]()
Не стига, че ме заряза, ами и ме дразниш като ми се навърташ пред очите. Не те е срам.
Dr3amy
Ех, че късметлия, и на мен ми се иска да имам период, по-дълъг от 2 седмици, в който да съм си сама.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
аз искам всичко![]()
Къв ти е проблема? Дали ще си сама или не ти решаваш. Друг е проблема, когато не искаш да си сам.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Dr3amy
Банка ДСК?Първоначално написано от kypo
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
банка за спермаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
без гадже най-`арно,бе майна ;дд
няа с кой да си блъскаш глаата и да се ядосваш..
ама и сам да си блъскаш главата също не е работа, друго си е с женаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
жените са трудни...мноо изискват..![]()
аз съм много дащенПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
ЧАКАЙ МА ДА ПОРАСНА!![]()
не са ли ти пораснали ощеПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
тогава ще си играя с теб щом си още малка, а с тях ще си говорим неща за възрастни щом са големиисках наопаки, но кво да се прави
ее,може да стане обратната..и аз мога да говоря неща за възрастни![]()
мога да си играя и с теб и с тях. така е най-честно, все пак говоренето с пълна уста не е културноне бива от малка да ставаш некултурна
![]()
пп. ама не съм ли шефче, мойте три мега тъпи теми си седят вече 3 дена незаключени, кой е админа в сянка питам?![]()