.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: asus x50gl-ap041

asus x50gl-ap041

Значи аз съм с този лаптоп, и с хп. Но искам да си инсталирам линдолс 7 но не мога да си намеря драйвери, диска който върви с компа работи само под виста а аз виста не я искам. Моля ви помогнете да намеря драйвери

Не виждам в какво се изразява проблема ти, тъй тако драйверите правени за Windows Vista напълно стават и за Windows 7...

Голям фен Аватара на skuck
    Не всички...

От опит го казвам.

Но повечето са съвместими.
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Значи ок ще пробвам(рискувам) но има друг проблем.. музиката и снимките но те не чак толкова трябват значи аз при форматирането на дисковете не знам какво да правя зада ми остане музиката или направо на 4-5 двд-та и готово ?

Цитирай Първоначално написано от vencito
    Значи ок ще пробвам(рискувам) но има друг проблем.. музиката и снимките но те не чак толкова трябват значи аз при форматирането на дисковете не знам какво да правя зада ми остане музиката или направо на 4-5 двд-та и готово ?
    Ако хард диска не ти е разделен, си го раздели поне на два дяла и важната информация си я дръж (премести) на втория партишън... Първият ще си го ползваш само за операционната система и програмите!

ми той е с два ц и д ама при последното преинсталиране на линдолса на другия комп трябваше да се форматират и двата дяла ли незнам правеше някакви неща явно аз не сам разбрал както трябва и сам го направил това ?

edit: Значи не трябва да форматирам Д-то така ли зада се запазят файловете в него ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си