.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Срамен скандал в парламента - Гей ли е Янев?

Ето го и въпросният скандал

http://www.vbox7.com/play:5bdae60e

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не за пръв път чувам, че Янев е с хомосексуални наклонности. И съм го чувал от сериозни хора преди това, включително политици, не по телевизията естествено. И вече наистина се съмнявам. По-рано бях споменавал, че този шут е гей и и някои хора тук не го приеха на сериозно и не ми вярваха.

Казах го това още средата на лятото.

...в парламента да лапаш п*шки е бизнес...
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    Екатеринбург, Русия
    Абе те всички там са педали. Не може премиера ви да одобрява референдома, а после да се увърта около Ердоган.

Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Абе те всички там са педали. Не може премиера ви да одобрява референдома, а после да лиже ануса на Ердоган.
    Абсолютно! Много добре го каза!
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Абе те всички там са педали. Не може премиера ви да одобрява референдома, а после да лиже ануса на Ердоган.
    Ти си много тъп!
    Истински ценните неща са невидими за очите

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Шефе, що да е тъп?Мутрата направи точно това...

гей...
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Хляб и зрелища... Парламентът е законодателен орган, не място, на което хората да се държат като на циганския пазар, и държанието, което демонстрират и двамата, говори красноречиво за възпитанието им.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Хляб и зрелища... Парламентът е законодателен орган, не място, на което хората да се държат като на циганския пазар, и държанието, което демонстрират и двамата, говори красноречиво за възпитанието им.
    Така, така...

Обаче съратниците в парламента отдавна надминаха по актьорско майсторство "наборчетата" си в НАТФИЗ.

Нека съм тъп за теб... ;D Хората около мен, пък и най-вече професорите и докторите не мислят така обаче. ^^

Не знам дали Яне е гей или не(а не ме и интересува ) , но е факт че педерастките номера ги върти Волен .

Щом така често се събуват и навеждат я пред х'американи, я пред турци... всичките политици са такива ))
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Аз невиждам от какво значение е това дали е гей или не ... ваобще не ме интересува честно казано ...темата е безсмислена

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от CliffordSmith90
    Аз невиждам от какво значение е това дали е гей или не ... ваобще не ме интересува честно казано ...темата е безсмислена
    Попринцип, имам значение - не може педал да управлява страната. Но това е само хипотетично казано. А иначе то е ясно, че не е Гей. Просто скандала е доста смешен и нелеп и затова направих темата, ама май е трябвало в раздел Забавление, а не Политика

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Попринцип, имам значение - не може педал да управлява страната.
    Александър Македонски каква голяма империя е направил, а е бил обратен. Естествено, ако говорим за външни белези, предпочитам управляващият страната да е хетеросексуален мъж, женен, с деца, с високо образование, да говори няколко чужди езика, отговорен и на възраст между 35 и 50 години.

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Попринцип, имам значение - не може педал да управлява страната.
    Александър Македонски каква голяма империя е направил, а е бил обратен. Естествено, ако говорим за външни белези, предпочитам управляващият страната да е хетеросексуален мъж, женен, с деца, с високо образование, да говори няколко чужди езика, отговорен и на възраст между 35 и 50 години.
    Важен е морала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си