.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК

Румяна Желева се изложи като кифла!

Голямо мънкате беше, голямо "ъъъъ", "ааа", мн проста жена. Егати резила

асд

абе кво да ти кажа оште една която иска пове4е пари и да я дават по телевизията кои знае колко свирки е направила да стигне до тоя пост

Град
    ТУК
    Според мен трябваше да и оттеглят кандидатурата още когато гръмна международната преса и започна да се пише за съпруга и. Но това дори и да може да се пренебрегне, фактът че е некомпетентна и не отговори по същество на нито един въпрос е фрапиращ. Отгоре на всичко им говореше се едно им се кара. Чудно ми е как не я е срам...Аз ако не разбирам от нещо няма да ходя да се излагам.
    И тоя цирк дето го направиха с Първанова е точно за сметка само на България. Може да си представите един средностатистически немец какво си мисли в момента за нас. Каквито и междупартийни проблеми да имат, не беше това мястото да ги разрешават. Отгоре на всичко тъпата патка се позова на държавни документи в своя защита, което е още по-зле.
    По-добре да нямаме еврокомисари ако ще са такива дупки.

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Да, именно.
    Така всеки средно запознат с утройството, функционирането и делата на ЕС може да отговори. Понапомпали са я с някое и друго високопарно изечение и са я пуснали в дълбокото. И тя взе че се удави и ние с нея.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ама няма да го направи.

Някъде дали бих могла да открия клип да го гледам? Изпуснала съм го.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Проблема не е че се топим взаимно, добре направи Първанова, идеята е съвсем друга, грешката не е в Желева, а в хората които са я излъчили за кандидат, тя е абсолютно неподготвена, английския е слаб, няма си идея за какво е там, лично тя има икономически интерес..политически кандидатури вместо ценни кадри, така е изградена и държавната администрация, малко са качествените хора.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Желева никакъв експерт не е и изобщо не разбира от това, за което говори. Както и да е, можеха да я подготвят поне, вместо да се излага като кифладжийка.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Град
    ТУК
    Колкото и да я подготвят, тя трябва да има все пак някаква първоначална база знания.
    Според премиера се е справила добре предвид напрежението, на което била подложена, имало било и по-трагични комисари. Добре я е защитил, няма що ;р Голям комплимент :Д
    Относно некомпетентността - в момента поне половината ни министри са такива, но това поне навън не го знаят.
    Аз мисля, че ще я изберат - ако върнат нейната кандидатура, трябва да върнат кандидатурите на всички останали комисари, а слушах, че всички бързат комисията да встъпи и да почне да работи.

сгбсд

чисто българска интрига направена от Антония Първанова

Град
    бълХаристан
    много проста и необразована женица със съмнително минало (мъжа и мутра бил)

и не знае бъкел езици, аз да бях по-добре щях да говоря!
    кунева беше 100 пъти по добра и само похвали имаше за нея и работата и, даже и в българия вече можеш да върнеш стока в 7 дневен срок! тва кога го имаше?

много смях, на сайта на ЕП има видео и ауди запис, който не го е слушал вчера по радиото

http://www.europarl.europa.eu/wps-eu...mv&language=bg
    ето го но говори на немски

ftp://ftpeps01.europarl.eu.int/epavr...0112%20Jeleva/
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    ТУК
    Немците нещо хич не я обичат.

Сега пък се говори, че европейските социалисти ще я преглътнат Желева, за да не стане проблем с изслушването на словашкия кандидат за комисар, защото имал някакви расистки изказвания за циганите и активно комунистическо минало....Т.е. партиите ще се разберат :"Ние пускаме вашия, вие - нашия" - супер тъпо! Много искам да я махнат тая! От поста външен министър също.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не е проблемът Желева, проблемът е българската злоба и завист и стремежа да закопаещ по-добрия от теб и да хвърлиш колкото може повече кал по него. Европа е възмутена от Желева, но 2 пъти повече от Първанова и 5 пъти повече от нашия манталитет. Това ми е мнеието. Желева не беше там да я разпитват с кого е спала, а по въпорси свързани с ресора и. Това приличаше повече не интервю от треторазяден вестник от жълтата преса. В крайна сметка нарушения няма във финансовата и декларация, нито има конфликт на интереси според българското законодателство.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Желева е некомпетентна, а мутрата е виновна за цялата история.Къв тъпак трябва да си, че да сложиш някаква дето си няма хал хабер от география, да не говорим да се справя с некви критични ситуации .
    Като добавим и факта, че спора го започна желева, а комунистката просто и отговори.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не е проблемът Желева, проблемът е българската злоба и завист и стремежа да закопаещ по-добрия от теб и да хвърлиш колкото може повече кал по него. Европа е възмутена от Желева, но 2 пъти повече от Първанова и 5 пъти повече от нашия манталитет. Това ми е мнеието. Желева не беше там да я разпитват с кого е спала, а по въпорси свързани с ресора и. Това приличаше повече не интервю от треторазяден вестник от жълтата преса. В крайна сметка нарушения няма във финансовата и декларация, нито има конфликт на интереси според българското законодателство.
    И какво искаш да кажеш с това ,по-точно ?(много общо казано ,дай по-конкретно).

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4
    Коя част е неясна да разясня, че мисля, че се изказах ясно и не виждам какво мога да кажа повече?

Иначе Желева е един човек с много финес и много интелект, който не е свикнал среднополови същества да го нападат за нещо, което не е вярно и са чули от една подлога на Вълка, а именно леля ви Първанова.

amk933 имаш ли доказалства че Антония Първанова е човек на вълка,просто ми стана интересно.Колкото до Румяна Желева,най-малкият и проблем щеше да е този конфликт на интереси.Страшното при нея беше,че от зададените въпроси които би трябвало да са изцяло в нейната компетенция,а именно въпроси свързани с външната политика,тя е показала незнание,което фрапиращото и глипавото.Колкото д конфликта който се получи с Първанова,аз разбрах че Желева и е намесила името и жената се е защитила по един културен начин.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Добре бе, какво общо има Първанова с сите алабалистики дето ги наговори тоя крокодил?Питат я кво ще направи в Судан, вика ще отида на място. Ивицата Газа... ще отида на място.Сомалия?Мисля, че се досещате кво ще направи.Във всичките и отговори имаше "ще отида на място" и "това е много важно" . Показа пълно непознаване на материята( и географията). С какво са виновни БКП, колкото и противни,грязни и всякакви да са ми?

Цитирай Първоначално написано от shadow4
    Коя част е неясна да разясня, че мисля, че се изказах ясно и не виждам какво мога да кажа повече?

Иначе Желева е един човек с много финес и много интелект, който не е свикнал среднополови същества да го нападат за нещо, което не е вярно и са чули от една подлога на Вълка, а именно леля ви Първанова.
    -честно ти казвам изумяваш ме направо та тя сигурно е най-ниско интелигентният външен министър който някога България е имала нито блести с ум нито с езици слушал ли си я че тя говори като стоичков и се изразява елементарно да не говорим за познанията и по география и още по малко външна политика а ще управлява 1 милиард друг е въпросът че в лицето е като кон (всеки си има физически недостатъци )(съжалявам за пунктоацията но мн бързам )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malone
    amk933 имаш ли доказалства че Антония Първанова е човек на вълка,просто ми стана интересно.Колкото до Румяна Желева,най-малкият и проблем щеше да е този конфликт на интереси.Страшното при нея беше,че от зададените въпроси които би трябвало да са изцяло в нейната компетенция,а именно въпроси свързани с външната политика,тя е показала незнание,което фрапиращото и глипавото.Колкото д конфликта който се получи с Първанова,аз разбрах че Желева и е намесила името и жената се е защитила по един културен начин.
    Нима? Ще ревна от милост към леля Първанова...
    Целият скандал се случи, защото въпросната кучка е пуснала писмо в парламента, че Румяна Желева има конфликт на интереси, защото докато е била евродепутат е участвала в бордовете на някаква си фирма, което според въпросната овца било незаконно. Да, обаче, в българското законодателство такава алинея не съществува и няма никакво такова правило, засягащо българските евродепутати. Има такава точка единствено в правилника на българското НС и то засяга българските депутати. В европарламента по настоящем има 4-5 депутата, които участват в бордове на фирми и 3ма от тях са от БСП. Защо Първанова не каза за тях? Защо се опита да хвърля кал по Румяна Желева точно преди изслушването? Що за чест и достойнство има този урод? Трябва да ти кажа, че България не е постигала по-голямо дипломатическо унижение от много време...

А Желева изобщо не я виня за това, което направи. Аз също не мога да контактувам с олигофрени и малоумници и сигурно, ако ме питат 18 пъти един и същи въпрос, който няма нищо общо с това, което сме се събрали и е унизителен, ще си глътна граматиката, при все че имам някакви ораторски умения.

Град
    ТУК
    Проблемите може да са много, но най-големият е, че е некомпетентна.
    А че Първанова я подхвана сама си е виновна, защото на няколко пъти и замеси името да я дразни и Първанова я подхвана.
    А относно това, че тя се била стреснала и затова не могала била да се представи на ниво (което е пълна глупост) - тя ако се стряска толова лесно как ще се справя с този ресор? Който го е страх от мечки да не ходи в гората.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    Проблемите може да са много, но най-големият е, че е некомпетентна.
    А че Първанова я подхвана сама си е виновна, защото на няколко пъти и замеси името да я дразни и Първанова я подхвана.
    А относно това, че тя се била стреснала и затова не могала била да се представи на ниво (което е пълна глупост) - тя ако се стряска толова лесно как ще се справя с този ресор? Който го е страх от мечки да не ходи в гората.
    Кое не казах ясно?
    Желева подхвана Първанова заради лъжите, които е пуснала по неин адрес в Европарламента. Не я е подхванала на добра воля и зъл характер...

Онази патка а пуснала фалшивата информация за Желева зад гърба и , лъжейки, и от там тръгна проблема...какво неясно има. За това, че е некомпетентна не смея да твърдя, защото аз също бих блокирал с едно стадо излъгани идиоти задаващи едни и същи въпроси пред мен. Унизително е, недостойно е. Това не беше интервю за личния и живот, в който както стана ясно, няма нищо нередно. Една жена с финес е нормално да блокира...

Град
    ТУК
    Слушай, не ми пиши с тоя тон "Кое не казах ясно?"! Да не си ми учител, че ще ми размахваш пръста!? Не казал бил ясно...Аз не съм длъжна да се съобразявам с твойто мнение.

"жена с финес" -излагаш се жестоко , ще ти падне реномето във форума

Град
    София
    ^Реномето ми не се определя от мнението си на някакви хора в някакъв форум. Моето мнение е такова и смея да твърдя, че от политика разбирам повече от поне 70% от хората, които коментират. Нямам какво да доказвам никому. В края на януари пак заминавам като делегат за една от най-големите университетски конференции на ООН. Там имам какво да доказвам.

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Слушай, не ми пиши с тоя тон "Кое не казах ясно?"! Да не си ми учител, че ще ми размахваш пръста!? Не казал бил ясно...Аз не съм длъжна да се съобразявам с твойто мнение.
    Не ти размахвам пръст, но достатъчно ясно написах как седят нещата. Като не си наясно с хронологията на събитията поне не се излагай и не пиши глупости. Желева била виновна, че нападнала Първанова?!

Сигурно ще кажеш, че и Барозу е идиот като мен след като защити Желева и му беше увиснало ченето от действията на Първанова?

ПС: И не не си длъжна да се съобразяваш с моето мнение, но като ще се опитваш да спориш с мен ми говори с факти и не ми изменяй фактологията и хронологията на събитията. Като не можеш да отсееш комунистическата кал от новините на Ирен Кръстева не е мой проблемът.

ПС: Не искам да обиждам никой, но темата е живото доказателство как 90% от хората са абсолютно неспособни да анализират политическо събитие. Това в новините по БТВ, БНТ и НТВ е 10% от истината. Но така е то, 4та власт и то доста манипулативна, доста добре се справя с воденето на стадото...Има хиляди детайли, които, ако някой се постарае да нареди може и да порогледне...

Не е ли целия проблем, не само че тая има мъж мафиот (вероятно), а че има фирма, което е незаконно?
    Соу уай дъ фък я оправдавате?Да я изритват и т'ва е.

Напомня ми на предишната излагация:
    Бум мада-фака бум-мада-факааааа бау уау уау ша тЪ гръмна със патлакааа....
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си