Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от shadow4
Цитирай Първоначално написано от amk933
Не е проблемът Желева, проблемът е българската злоба и завист и стремежа да закопаещ по-добрия от теб и да хвърлиш колкото може повече кал по него. Европа е възмутена от Желева, но 2 пъти повече от Първанова и 5 пъти повече от нашия манталитет. Това ми е мнеието. Желева не беше там да я разпитват с кого е спала, а по въпорси свързани с ресора и. Това приличаше повече не интервю от треторазяден вестник от жълтата преса. В крайна сметка нарушения няма във финансовата и декларация, нито има конфликт на интереси според българското законодателство.
И какво искаш да кажеш с това ,по-точно ?(много общо казано ,дай по-конкретно).
Коя част е неясна да разясня, че мисля, че се изказах ясно и не виждам какво мога да кажа повече?

Иначе Желева е един човек с много финес и много интелект, който не е свикнал среднополови същества да го нападат за нещо, което не е вярно и са чули от една подлога на Вълка, а именно леля ви Първанова.
-честно ти казвам изумяваш ме направо та тя сигурно е най-ниско интелигентният външен министър който някога България е имала нито блести с ум нито с езици слушал ли си я че тя говори като стоичков и се изразява елементарно да не говорим за познанията и по география и още по малко външна политика а ще управлява 1 милиард друг е въпросът че в лицето е като кон (всеки си има физически недостатъци )(съжалявам за пунктоацията но мн бързам )