Цитирай Първоначално написано от malone
amk933 имаш ли доказалства че Антония Първанова е човек на вълка,просто ми стана интересно.Колкото до Румяна Желева,най-малкият и проблем щеше да е този конфликт на интереси.Страшното при нея беше,че от зададените въпроси които би трябвало да са изцяло в нейната компетенция,а именно въпроси свързани с външната политика,тя е показала незнание,което фрапиращото и глипавото.Колкото д конфликта който се получи с Първанова,аз разбрах че Желева и е намесила името и жената се е защитила по един културен начин.
Нима? Ще ревна от милост към леля Първанова...
Целият скандал се случи, защото въпросната кучка е пуснала писмо в парламента, че Румяна Желева има конфликт на интереси, защото докато е била евродепутат е участвала в бордовете на някаква си фирма, което според въпросната овца било незаконно. Да, обаче, в българското законодателство такава алинея не съществува и няма никакво такова правило, засягащо българските евродепутати. Има такава точка единствено в правилника на българското НС и то засяга българските депутати. В европарламента по настоящем има 4-5 депутата, които участват в бордове на фирми и 3ма от тях са от БСП. Защо Първанова не каза за тях? Защо се опита да хвърля кал по Румяна Желева точно преди изслушването? Що за чест и достойнство има този урод? Трябва да ти кажа, че България не е постигала по-голямо дипломатическо унижение от много време...

А Желева изобщо не я виня за това, което направи. Аз също не мога да контактувам с олигофрени и малоумници и сигурно, ако ме питат 18 пъти един и същи въпрос, който няма нищо общо с това, което сме се събрали и е унизителен, ще си глътна граматиката, при все че имам някакви ораторски умения.