^Реномето ми не се определя от мнението си на някакви хора в някакъв форум. Моето мнение е такова и смея да твърдя, че от политика разбирам повече от поне 70% от хората, които коментират. Нямам какво да доказвам никому. В края на януари пак заминавам като делегат за една от най-големите университетски конференции на ООН. Там имам какво да доказвам.

Цитирай Първоначално написано от raduna
Слушай, не ми пиши с тоя тон "Кое не казах ясно?"! Да не си ми учител, че ще ми размахваш пръста!? Не казал бил ясно...Аз не съм длъжна да се съобразявам с твойто мнение.
Не ти размахвам пръст, но достатъчно ясно написах как седят нещата. Като не си наясно с хронологията на събитията поне не се излагай и не пиши глупости. Желева била виновна, че нападнала Първанова?!

Сигурно ще кажеш, че и Барозу е идиот като мен след като защити Желева и му беше увиснало ченето от действията на Първанова?

ПС: И не не си длъжна да се съобразяваш с моето мнение, но като ще се опитваш да спориш с мен ми говори с факти и не ми изменяй фактологията и хронологията на събитията. Като не можеш да отсееш комунистическата кал от новините на Ирен Кръстева не е мой проблемът.

ПС: Не искам да обиждам никой, но темата е живото доказателство как 90% от хората са абсолютно неспособни да анализират политическо събитие. Това в новините по БТВ, БНТ и НТВ е 10% от истината. Но така е то, 4та власт и то доста манипулативна, доста добре се справя с воденето на стадото...Има хиляди детайли, които, ако някой се постарае да нареди може и да порогледне...