- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- спешно - еххх
Здр, днес имам среща с момичето, което харесвам. Искам да и се обясня в любов. Тя го знае. Вчера и писа, че нищо няма да излезе, но аз не вярвам, защото на едни въпроси във фейсбук беше отговорила, че би тръгнала с мен. Когато и казах, че съм видял отговорите тя се изчерви, а ако не ме харесваше нямаше да се изчерви. Моля кажете какво да и кажа като отида там където сме се разбрали.
не пишете, всичко се провали![]()
Що бе?!
К'во стана?!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми каза ми, че няма да се срещтнем, защото знаела к'во ще я питам и нямало смисал. Знам, че харесва друг, ама що ме обнадежди с т'ва у фейсбук.
Че аз във фейсбук понякога дори не чета въпросите ... Като ми е скучно почвам да се бъзикам с хората ... Ако всеки започне да вярва на тия въпроси и отговорите им ... Лелеееее
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не е само от фейсбук, беше казала на едно момче, че би тръгнала с мен. А днес направо ме разбиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
пич ти прекалено бързо си искал да станат нещатаДори и да те харесва каго гледа какъв си настоятелен и като е разбрала какво ще и кажеш може да се е уплашила нещо знам ли... Пък и да вярваш на някакви писаници из сайтовете... не мисля че е правилно
Сам каза че харесвала друг , което означава че дори и да е казала че има вероятност да тръгне с теб има и такава да не стане
Трябвало е да се опиташ да се зближиш с нея а не веднага да тръгваш да и предлагаш
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Между харесване и любов има разлика...сеш се?
Тя е яка тупалкааа.
[size=7][b][u]fosse cos
Иу
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Йес![]()
ти голям философ се изъдиПървоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
във фейлбук и се разкрий![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Еми затова не харесвам такива шитни по скайпове и фейсове и букове и тем подобни. Объркват всичко, то като не е на живо...
Аз съм си.... особено на две големиПървоначално написано от soul1199
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring