- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
Хей!
Преди няколко дена се запознах с едно момче и честно да си кажа,доста хлътнах...той е с една година по-голям от мен, всяка вечер на прибиране от даскало аз и той, заедно с общи приятелчета пътуваме с автобус, но накрая оставаме само аз и той, защото сме на последните спирки
виждам, че проявява интерес към мен, защото колкото пъти погледна към него, виждам, че и той ме е зяпнал и като се видиме само си се подхилкваме, даже онзи ден му се карах, че ни е прецакал да го чакаме, а той седеше и ми се подсмихваше и се опитваше да се оправдае, а аз докато гледах как се подсмихва и на мен ми ставаше смешно и изобщо "ядът" ми изчезна
така дее... проблема е там, че въпреки всичко ние не си говорим толкова често, дайте съвет как мога да се сближа с него, да му направя по-голямо впечатление, четох и други теми, но там все пишеше "бъди себи си", а в това няма никакъв съвет, много ясно, че ще бъда себе си, ама просто не знам какво да направя за да привлека вниманието му, така че помощ !!!
![]()
Ето ти още един съвет, в който няма съвет: Възползвай се от ситуацията. Ако видиш, че има възможност да го заговориш - дерзай. Усмихвай му се. Дай му сигнал той да те заговори.
Девойко, няма магическа формула. Знам, че ти се иска някой да ти каже стъпка по стъпка какво да направиш, за да е твой. Ама не става така.
И... бъди себе си![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като оставате сами не му се подхилквай само а просто го заговориот погледи и хихикане до никъде няма да я докараш
както си говориш с останалите ти познати и приятели така си говори и с него
покажи му че може да ти има доверие и т.н.
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
не ги слушай тия дето казват да бъдеш себИ сиПървоначално написано от dddnbbb
А за сближаването .... амии виждала ли си котка как се ближе - пробвай същото
![]()
Съвет,в който няма съвет.Гахахаххаха.
И твоят проблем е проблем,в който няма проблем. oO
Виждате се всеки ден и ти се чудиш какво да направиш.Уеуе..
Вариант: Офертирай го да иэлеэете някъде - кино примерно.Или просто да пиете по бира.Или ако пеете,може да си ударите едно караоке.
Така ще му покажеш,че те кефи.И после като иэлеэете ще можеш да раэбереш и дали наистина те кефи. oO
[size=7][b][u]fosse cos
ем.. намисли си преди да го видиш теми за говорене, че да не седите и да няма кво да си кажете и да се хилите ;дд споделяй му, докажи му, че ти му имаш доверие и че той може да ти имаии.. другото от самосебе си
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
земи му скайпчетуУуУуУу и го зарибявай там...пращай му кисчетЪъЪъЪъ и инловчитъЪъЪъ![]()
^ и хъъъъг
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Мдам..вместо да си се подхилвате накрая заедно,що не седнете на по лафче...?
Така или иначе някой трябва да направи първата стъпка и да заговори другия.Ако виждаш,че той не го прави,а само те зяпа и се хили тъпо,започни ти разговора,няма смисъл така да се чакате един друг.
Действай момиче!
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
=D>Първоначално написано от Sladurcho
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!