.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не знам какво да правя

Хей!
    Преди няколко дена се запознах с едно момче и честно да си кажа,доста хлътнах... той е с една година по-голям от мен, всяка вечер на прибиране от даскало аз и той, заедно с общи приятелчета пътуваме с автобус, но накрая оставаме само аз и той, защото сме на последните спирки виждам, че проявява интерес към мен, защото колкото пъти погледна към него, виждам, че и той ме е зяпнал и като се видиме само си се подхилкваме, даже онзи ден му се карах, че ни е прецакал да го чакаме, а той седеше и ми се подсмихваше и се опитваше да се оправдае, а аз докато гледах как се подсмихва и на мен ми ставаше смешно и изобщо "ядът" ми изчезна така дее... проблема е там, че въпреки всичко ние не си говорим толкова често, дайте съвет как мога да се сближа с него, да му направя по-голямо впечатление, четох и други теми, но там все пишеше "бъди себи си", а в това няма никакъв съвет, много ясно, че ще бъда себе си, ама просто не знам какво да направя за да привлека вниманието му, така че помощ !!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ето ти още един съвет, в който няма съвет: Възползвай се от ситуацията. Ако видиш, че има възможност да го заговориш - дерзай. Усмихвай му се. Дай му сигнал той да те заговори.

Девойко, няма магическа формула. Знам, че ти се иска някой да ти каже стъпка по стъпка какво да направиш, за да е твой. Ама не става така.

И... бъди себе си
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Таити
    Като оставате сами не му се подхилквай само а просто го заговори от погледи и хихикане до никъде няма да я докараш както си говориш с останалите ти познати и приятели така си говори и с него покажи му че може да ти има доверие и т.н.
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Не знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от dddnbbb
    Хей!
    дайте съвет как мога да се сближа с него, да му направя по-голямо впечатление, четох и други теми, но там все пишеше "бъди себи си", а в това няма никакъв съвет,
    не ги слушай тия дето казват да бъдеш себИ си А за сближаването .... амии виждала ли си котка как се ближе - пробвай същото

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Като оставате сами не му се подхилквай само а просто го заговори от погледи и хихикане до никъде няма да я докараш както си говориш с останалите ти познати и приятели така си говори и с него покажи му че може да ти има доверие и т.н.

Мега фен
    Град
    София
    Съвет,в който няма съвет.Гахахаххаха.
    И твоят проблем е проблем,в който няма проблем. oO
    Виждате се всеки ден и ти се чудиш какво да направиш.Уеуе..
    Вариант: Офертирай го да иэлеэете някъде - кино примерно.Или просто да пиете по бира.Или ако пеете,може да си ударите едно караоке.
    Така ще му покажеш,че те кефи.И после като иэлеэете ще можеш да раэбереш и дали наистина те кефи. oO
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    ем.. намисли си преди да го видиш теми за говорене, че да не седите и да няма кво да си кажете и да се хилите ;дд споделяй му, докажи му, че ти му имаш доверие и че той може да ти има ии.. другото от самосебе си
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    земи му скайпчетуУуУуУу и го зарибявай там...пращай му кисчетЪъЪъЪъ и инловчитъЪъЪъ

Град
    бълХаристан
    ^ и хъъъъг
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мдам..вместо да си се подхилвате накрая заедно,що не седнете на по лафче...?
    Така или иначе някой трябва да направи първата стъпка и да заговори другия.Ако виждаш,че той не го прави,а само те зяпа и се хили тъпо,започни ти разговора,няма смисъл така да се чакате един друг.

Действай момиче!
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    =D>
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си