- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Положителен Тест за Бременност при Момчета.
Е, чувал съм я тази история. Хваща едно момче тест за бременност, прави го, и хоп - излиза, че ще става мама. Мисля дори сам да проверя тази хипотеза от лигавщина и любопитство, но не това е важното в момента.
Ако това е истина, много ми е любопитно до каква степен тогава можем да бъдем сигурни в положителността на теста, и дали Жоро все пак "е невинен". Или пък се дължи на полови белези, които момичетата нямат? Някой повече информация има ли за този уникален феномен?
еми явно тоя хормон,който се образува в организма на жената при бременност си го има стационарно при мъжетедр обяснение нямам,не ми се търси да видя кой беше,май прогестерон,но ще излъжа
Минал е покрай прогестеронаПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз си го обяснявам така с това за хормоните...защото аз много рядко чувам за грешен резултат при тестовете,и то в повечето случай,защото са направени прекалено рано...
1 Приятел викъ, че като се изпишкал на такъв тест му показало Кръст![]()
кви са тия глупости бре![]()
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
тва значи че скоро ще са с един по малкоПървоначално написано от AllenWallker
![]()
![]()
Смисъла от тематаИ да е + какво
![]()
Мнем, по-скоро някой чете MyLifeIsAverage. Тая събота правим опита, стискайте палци, че не знам добри уролози, които да се занимават с бременност.Първоначално написано от krem4et0
А това за хормона е интересна теория, но все още не съм намерил нищо обяснително в нета.
Вие туко що се изсрахте на изследванията на стотици биолози...![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Тестовете не са 100% верни.Пък и Чернобил може да си оказва влияние ...
чернобил![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
от кога станахте професори и по тоя форум еее-е -е-е-![]()
![]()
Ние сме си родени професори! :PПървоначално написано от Everytime
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мен пък точно тфа ме притеснява че сте родени професори![]()
One 4 the money , two 4 the show