- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв ви е проблема с мен ?
Защо всичко ,което съм написала е изтрито и защо за трети път ми е иазтрита регистрацията ??? Какъв ви е проблема с мен ????? Искам поне една свясна причина ????
на чукайте си го шибани администратори !!!!!!!!!!-MakeMeLaugh най-вече!
Ари ве кажете кво съм ви напраила ве шибаняци???? ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ,КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ ЧУКАТ С ВАС И НЕ ИСКАТ ДА ВИ ПРАТЯТ ГОЛИ СНИМКИ НЯМАТ ПРАВО ДА СА ТУКА ЛИ ВЕ ???? Тоя форум стана баш долнопробен ,заради администратори като вас .
sleda ot lubovta
Несмятам ,че съм нарушавала правилата ,а по -скоро защото не искам да дам това ,което иска едния от администраторите!Първоначално написано от BabyDesi
sleda ot lubovta
Ти за няколко свирки,ли си бе,курветиноПървоначално написано от Princessani
Първоначално написано от Belair
ми да не си ми светил на путката и на устата ,че да ме наричаш курвентия ве ,погледни себе си ,после изказвай мнение .
sleda ot lubovta
Кофти работа ... ,ако наистина е така !Първоначално написано от Princessani
Da da
Ми то си е така ..... ,но как да е не съм умряза за шибания им форум ,мога и мой да си създам.Първоначално написано от FuReRa
sleda ot lubovta
Не знаех ,че има такива изнудиПървоначално написано от Princessani
![]()
Ужас :Д
Da da
Ми вече знаешПървоначално написано от FuReRa
![]()
sleda ot lubovta
Ами в такъв случай се свържи с някой друг администратор и го попитай така и такаПървоначално написано от Princessani
![]()
Da da
Има ли смисъм след като явни никой не ме иска тукаПървоначално написано от FuReRa
![]()
sleda ot lubovta
Това на лични, скайп? Я дай да видим един скрийншот, че така повдигнати обвиненията са малко, като празни приказки.Първоначално написано от Princessani
За 1 сайт да се занимава с полиции и т.н. според мен е малко безсмисленоПървоначално написано от BabyDesi
,но наистина потърси друг администратор
![]()
Da da
не са валнувай толкоа заради тоя шибан форум![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Изнудването е лошо нещо,дори бих казал гнусно.Но това доколкото знам поне аз е втория случаи на изнудване на потребителка от страна на администратор.
Май е резнаха вече![]()
Da da
Хаха, явно няма кой да ги задоволява и си търсят във форумаПървоначално написано от c0ci
![]()
![]()
нормално..ежедневието им минава във форумаПървоначално написано от TheReaper90
![]()
Първоначално написано от BabyDesi
![]()
Ти пък какво и се връзваш
Не виждаш ли, че авторката си ги измисля и си ги наглася, както на нея и е удобно. Ти да не мислиш, че са искали нещо от нея, тя не го е дала и айде бан..само какви глупости :Д:Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
живеен в Абсурдистан все пак не бих се учудила...Първоначално написано от LovelyGirl
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Да не би да е нещо за тези снимки ,които Мачока желае така горещо????Първоначално написано от c0ci
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...01420&start=30
да продължават да си го търсят ,едва ли ще ги угрееПървоначално написано от c0ci
![]()
![]()
![]()
, идиоти
![]()
![]()
sleda ot lubovta
[quote="MrBig"]Да не би да е нещо за тези снимки ,които Мачока желае така горещо????Първоначално написано от c0ci
Същите![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
СИГУРНО СИ ГО ИЗМИСЛЯМ ,АКО беше така нямаше да имам за трети път банПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
sleda ot lubovta