- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
Гнусен съм,хора.В училище всички ми се подиграват и се гаврят с мене,само ме удрят,закачат,а момичетата се гнусеят от мене,каквото и да им кажа ми викат махай се бе идиот![]()
гледам да правя сичко вазможно,къпя се редовно (през ден), обескосмявам си лицето,врата,мишницити и члена, и гледам да си направя прическа,но пак всички ми се подиграват,не искам повече,писна ми от гадния живот
Кой клас си ?
Живота е такъв, какъвто е!
десети клас,на шеснадесет години
Незнам пич и аз бях така преди ама тва беше от детската градина до 5 клас а 6 клас и сега 7 не съм така... Незнам защо е така при тебе, но не им обръщай внимание прави се, че не ти пука иначе ако се ядосваш ще е както те искат
Живота е такъв, какъвто е!
Едва ли си гнусен.. опитай се да се сприятелилиш с момичетата и момчетата в класа ти,не прави неща, които могат да ги издразнят, не вярвам да те отбягват, заради външния вид.. най- малко заради члена![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Пробвай да се къпеш всеки ден. oO
И се эамисли дали пък проблемът ти не идва от общуването,а не от виэията.
[size=7][b][u]fosse cos
Я пусни 1 снимка.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Първоначално написано от Sirius
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Гнусен ли си или си тъп? Щото има голяяяма разлика. Освен това акълът краси, нали знаеш.
Първо - къпи се всеки ден, второ - постарай се да имаш хубаво тяло, трето - направи си прическа, която да ти отива, а не просто да си вдигнеш косата като на гръмнал таралеж, щото става смешно. А по-лесното е просто да си вдигнеш самочувствието, да си лепнеш една усмивка и като някой ти каже нещо да го изгледаш стръвнишки.![]()
А когато някой се гнуси от теб по-добре не му се бъркай и не му навлизай в личното пространство. Ако не си нахален и се правиш, че не ти пука, ще спрат.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Пич я се успокойКазвали ли са ти,че миришеш или нещо от сорта ? Ако са ти го казвали явно наистина има нещо ,а ако не ти казват нищо и ти сам казваш,че те наричат идиот значи има нещо в държанието ти ,което ги обижда или отблъсква
Абе я се стягай 10 клас си
Изобщо не им обръщай внимание гледай си живота и само напред
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Споко беее никаде не е казано, че всеки трябва да те харесва![]()
Просто дръж се приятелски със всички, общувай, малко вдигни самочувствието, дрешки, прическа и всичко ще е наред![]()
В момента съм 8ми клас, в ново училище. Познавах сало 4 човека от бифшия си клас, но се сприятелих със всички - някои повече, други по-малко...
Повярвай ми това е достатъчно ако и тогава никой не иска да общува с теб, значи са просто олигофрени и няма смисъл.![]()
П.С. сложи неква снимка така може по-лесно да ти се дадът съвети за външния вид![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
а нещо против пот използваш ли е ,ман?
щипка за нос![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
да ти каже съмнявам се това да ти е проблема,според мен вси4ко е заради характера ти...
Тъкмо т'ва щях да пиша фуфиПървоначално написано от Presley
![]()
Ами...ако извън класа също нямаш приятели,то тогава проблема ти явно не е във външния вид,а в характера ,държанието и прочие.
Ако пък тка е само в класа,то тогава в него има само тъпи комплексачрета.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Пребий ги сичките момчета ги намятай...Да не ти пука,някой като ти каже нещо ставаш и го сваляш на земята...момичетата сами ще усетят как стоят нещата,когато видят,че ти си силната страна...Няма друг начин...![]()
По-тъп съвет от това.. ЕВАЛАПървоначално написано от moneycomeme
![]()
Еми почвай да се друсаш така поне няма да ти пука че си гнусен![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
така,никой не ми е казвал,че мириша или че съм гнусен,но аз си знам (второто)колкото до хигиената ми,мия си половите органи всеки ден, а се къпа през ден,казвали са ми,че миенето на галвата всеки ден не е добре(доктор ми каза),имам няколко приятели извън класа,но в класа не спират да ме "тормозят",макар да не е точната дума,истината е че не целя да обидя никого и затова не говоря много,просто понякога си седя и те ми се присмиват на облеклото и други![]()
Братле това са лапешки истории, не им обръщай внимание и ще престанат. Стар и изпитан метод![]()
ето моя снимка( http://prikachi.com/files/1284174W.jpg
![]()
![]()
Първо защо пускаш теми във всеки раздел?Първоначално написано от vow
Второ както казах и в темата ти в Козметика и диеети не се къпи през ден,а всеки ден!
Трето-Смени си стила на обличане,оскуби си веждите само посредата ,за да няма Съединението прави силата,ако искаш и самите вежди де,но ако ти се струва педалско недей
И бъди печен..опитвай се да заговаряш хората на някакви нормални теми.трудно ще промениш възприятията на хората,които те познават от много време,но пък след като промениш визията си можеш да се запознаеш с нови хора и да имаш шанс да направиш добро впечатление.Тогава ще ти се повиши самочувствието,а всички хора харесват да общуват с по-уверени хора.Така че не се отчайвай,а действай![]()
Съгласен съмПървоначално написано от coolness
There is no right or wrong, only fun or boring
О ,да насилието винаги е решавало проблемите .....Първоначално написано от moneycomeme
Боят е проява на липса на достатъчно интелект за решаване на проблемите по друг начин(поне за мен е така )
![]()
Както казаха и преди мен на момчето може би му е нужно малко самочувствие и леки промени във въшният вид (има предвид готина прическа и готино съчетаване на дрехите)![]()
Относно промяна в характера-според мен това е не е добра идея ,защото всеки човек си има някаква индивидуалност и точно тя го различава от всички останали,пък и за всеки влак си има пътници.По скоро смяна в подхода на общуване би било от полза.Чувството за хумор винаги е било голям плюс
![]()
--------------------------------------------------------