- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
Нещата понякога не опират само до хигиена..
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
къпе се всеки ден ...
Просто си почисти веждите , и ходи на козметик да ти изчистят лицето и махни този ШИБАН СУИЧЪР !
Какво имаш против слуичърите ??Първоначално написано от sl0w
![]()
--------------------------------------------------------
виш неговия .... По-изчистен и по-тялото се носи .Първоначално написано от BlueFace
Липса на интерес в училище .. Нали с някого трябва да се базикат .. Дай им друга мишена и ще се оправят нещатаПървоначално написано от vow
![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Всеки има свой стил на обличане.Едни харесват да носят впити розови тениски , други пък с размер XXL
П.П. Biggest си го каза-просто си търсят изкупителна жертва и са си те нарочили . За съжаление в почти всеки клас има такива хора ...![]()
По дрехите посрещат , по ума изпращат .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Тези хора които гледат дрехите(цена и марка) са материалисти.Първоначално написано от T91
Повечето хора гледат цялостния силует .Ако се поддържаш , имаш лична хигиена ,добро възпитание и не си облечен "в цветовете на дъгата " (това го казвам във връзка с мои лични наблюдения.Все по -често започвам да виждам хора които комбинират жълто с лилаво ,тъмно синьо и розаво и комбинации от този тип ) не мисля ,че цената или марката на дрехите оказват някакво влияние.![]()
Съгласен сън с това че марката на дрехите по принцип не трябва да оказва влияние но не винаги е така... много зависи какви са тези от неговия клас.Ако са някакви фешЪнчета за да се впише в пейзажа и той трябва да стане такъв или поне малко от малко да заприлича на тях... Ако пък са адидас маниаци.. той трябва да се издокарва от глава до пети в адидас за да може да се движи с тяхПървоначално написано от BlueFace
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Според мен както спомена един потребител по-нагоре той се е превърнал в "черната овца " на класа и всички го нарочват или ебават за нещо.
Според мен момчето трябва да си намери добри приятели които споделят интересите му и да се впише в някоя компанияА обидите по негов адрес трябва да ги подминава и да не и им обръща никакво внимание
![]()
Батеееее спокойно!!!До 9-ти клас всеки ден ме биеха и никои не говореше с мене.До 11 не ми вървеше с момичета и тн...Обаче от 12-ти натам ехееее всичко се преобърна хората започнаха да имат интерес към мен,момичетата да ме харесват,момчетата да ме копират и тн!!!!Отърви се от всички задръжки,чувствай се комфортно в собственото си тяло!
Има 3 варианта:
1-ви не слушай тоя пост за веждите не са ти чак толкова и мойте са подобни ама имам супер много приятели и много жени ме желаят та визията не ти е проблема добре си.
2-ри вариант лошо си започнал началото си в това училище не си се показал като лидер или поне като некъв пич важно е началото да си спечелиш уважението и респект. Пример подобен на твоя гледай филма НОКАВАКЪТ(The Guy)![]()
3-ти вариант някой е взел снимки на пича и е пуснал лигава тема да се ебава... Това е моето мнение.![]()
Първоначално написано от T91
В неговия случаи май не върви тая поговорка
Оправи си веждите и направи някоя прическа дето ти тупа..
Според мен не си грозен, просто нямаш самочувствие и това ти пречи да общуваш.. Даже си хубав, само да оправиш току таме нещо.. Усмихвай се! Това веднага предразполага за общуване с околните.. Успех! : )))
Не се носи само по тялото,може да си го носи и по-размъкнат.Повечето момчета така правят.Първоначално написано от sl0w
Та като цяло просто си се къпи всеки ден ии може да махнеш тия косми на веждите по средата и готово.А иначе може изобщо да не е проблема във външния ти вид,а в държанието ти...
Слушай са.. не си гнусен, просто наистина нямаш самочуствие..Като ти се подиграват отиваш при тях и казваш "Ти някаф проблем ли имаш", и ако са така шибани комплексари веднага ше млъкнат, ако ли не и почнат пак да ти се смеят или не им обръщай внимание, или просто ги наритай, да видат кой е шефа.Също така си дай някаф нов стил, нови дрешки, както по рано казаха си оскуби веждите, лепни една усмивка, кат те гледам на снимката не си мн усмихнат..Опитвай се да ислушваш момичетата (освен ако не казват само "Разкарай се тъпак"), тогава просто ги питай какво имат против теб, и ако ти кажат нещо конкретно се опитай да го промениш.![]()
Пич слушай кво те съветват. Оскуби си веждите, смени си дрехите и прическата. Много нещо прави прическата. Белни няколко яки суичъри, блузки, отркий си стила. Според мен на теб ще ти отива някаква по-фешънска прическа. Мразя ги попринцип тия лекета с розовите тениски, но стила на прическата бива за определен тип хора. Пусни си малко по-дълга коса и отиди при опитен фризьор. Също така походи на фитнес 2-3 месеца или на някое бойно изкуство. С никаква насилствена цел - просто повдига настроението и самочувствието.
И също ако нещо се правят на интересни - покажи им как бие градушката.Научи се да се биеш ,малко фитнес и малко обогатяване на речника (да говориш по-добре "може там да ти е грешката) ,пускай лафове и базици (но не в стила на Къци)Първоначално написано от nosunshine
P.S. винаги удряй първи![]()
Няма файда да удря първи щото ще влезе в проблеми, заяжда се, чака да посегнат избягва и шиба.
И какво му е тъпото ? Какво би харесало на момиче - човек, който отстоява себе си или няк`во леке, което всеки подритва ? Ако ти нямаш достойнство и би се оставил на тормоз, това не значи, че и той трябва да направи така !Първоначално написано от FromAutumToAshes
По темата:
Ти мъж ли си или мишка ? Някой като ти се eбава му забий един в носа ! Няма да е зле да ходиш на фитнес (ако не го правиш), може и няк`во бойно изкуство...Няма да има моментални резултати, но с времето ще заякнеш !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
фък ем доодшегувам се бре просто ги игнорираи се ше има момиче за тебе а пък за кво ти е мъжете да те харесват
абре няма кво толко да е
![]()
Weighed Down With Sorrow.
Човече изглеждаш съвсем нормално
но найстина тея изроди те комплексират и ти не трябва да им обръщаш внимание и да им се вързваш
ясно се вижда че щом те тормозят така не заслужават твоето внимание ...дори нищо не заслужават
и наистина ще е добре да започнеш с нещо разтоварващо и което в същото време ще подобри и самочувствието ти
аз ти препоръчвам да започнеш да ходиш на фитнес или на карате или пък някакъв друг спорт - и така определено ще се чувстваш доста по-добре и също така ще си създадеш контакти и може би приятелства, там хората се уважават един друг
успех във всичко!
имаш много яки очиПървоначално написано от vow
а ся по темата:може би просто те нямат вкус,не трябва да се засягаш от такива работи,не трябва да ти пука,какво мислят другите,просто остави ги и гледай себе си и горе главата
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Те са комплексари.. не им обръщай внимание![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Наистина очите ти са яки. Според мен те мислят за гнусен, заради акнето и веждите. Изполвай лисони против акне и си оскуби малко веждите, но не ги прави тънки - все пак не целиш да мясаш на жена! Ииии най важното - не обръщай внимание на другите! Когато ти подвикат нещо просто се усмихни и отмини.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов