- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
леле явно наистина тези пъпки и тези вежди за доста големи, понеже нямам пари да ходя при специалисти да ми скубят веждите си купих някаква кола маска за вежди , оскубах ги по средата,но самите вежди не знам дали да ги махна смятам да ги махна целите те всепак ще пораснат,а за пъпки имам много акне и на тази снимка не си личи всичко дори ама с какво да мажа да се махнат![]()
Имах познат като теб . Закачаха го за всичко , беше си дебеличък , ама много дебеличък ! Последната учебна година му писнало . Нападнали го отново петимата главорези от класа . Младежът обаче взел един стол и ги напердашил така хубаво ,че тези 19 годишни момци са плакали като госпожички...
Както обичам да казвам - Тези , които имат потенциал (умствен) и са отхвърлени от съответна група в даскалото си , стават много по-по-по-по-повече от останалите . Споко , нека се заяждат . Рано или късно ще ги вкараш в релсите . Нали си мъж ? Какво им се даваш ? Утре ако по тоя начин се гаврят в работата с жена ти ? Ще седиш и ще мълчиш или ще защитиш честта и ?
Защити се , докажи че не си страхлив боклук !
Иначе още съм на мнението - По дрехите посрещат , по ума изпращат .
Колкото до марките дрехи ... ХАХ Нима е от значение доли носиш Прада или Дино ? За мен не . Смешно е . Ако имаш пари взимаш първото , в противен случай второто . Ако пък си средно положение , носиш Зара или Д&Г .
Ех гнусно капиталистическо общество ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Мий си зъбите и се закачай с момичетата постоянно и не се засягай от подигравките.Шъ съ оправиш,майна!![]()
Слушай сия, това ми е много познато. Мене не са ми се ебавали системно ама се случва. Значи да ги пребиеш сичките не винаги помага. Затова тряя си използваш мозъка и като ти кажат нещо ги затапваш няколко пъти. Това ще ги ядоса и ако някой ти налети - прав десен в зъбите и си готов. Другите сами ще се изметат, а момичетата ти почни да се защитаваш и ще се опрай раотата. Най-важното е да не бъдеш единак обаче.
1. Не се комплексирай от външният си вид толкова много пич... Добре си си.
2. Това подиграване може да стане в случаи на
- Out scoring резултат по предметите и ensmartvane на учители (поправяне , КАРАНЕ с учител за нещо и тн (това беше(е) типично за мен и предизвикваше една завист в съучениците но в един момент нещата станаха ок)
- Асоцялно поведение - прекалена затвореност (дали да кажа това, какво ще си помисли ако го кажа)
3. Просто се стегни!!!!!!!!!!!!! изгради култ към личността![]()
пффф много е лесно да се каже те са еди кви си......не им обръщай внимание....Аз лично не съм попадала в такава ситуация ама то е ясно,че като ти се подиграват всеки ден,като си нямаш много приятели и се чувстваш самотен ще ти се отрази по някакъв начин.Нз.....ама на мен винаги тоя съвет ми е звучал мн странно..(Ама тва е мойто мнение)
По темата-
Мии чавек само мога да ти пожелая съучениците ти да осъзнаят,че се държат тъпо и да спрат.Дори и ти да имаш някваа вина,нещо лошо в характера ти,тва пак не ги оправдава,за мен тва е държание на 3 клас
Стискам палци нещата да се оправят!![]()
![]()
онзи ден отидох на училище с оскубани вежди и оттогава ми викат,гей ,педераст и какво ли още не, искам да се самоубия вече не издържам,животът е ужасен,когато пък отидох с направена прическа, ми я развалиха всички ми я разрошеха и заприличах на идиот,няма какво да направя(
лелее а такива колко ги обичам!! Нямаш си и на идея .. жалко, че в моето даскало няма толкова големи отворенгяси, а всичко е момичета .. ии си разменяме само по един злобен поглед и се приключва ..![]()
Такам .. познавам няколко момчета, които бяха по същия начин като теб .. ето какво направиха те .. като за начало промениха вида си, начина по който изглеждат .. нови дрехи, нов стил .. не казвам стани метъл или чалгар, а просто си създай твой собствен стил! Няма да е лошо да поразгледаш из гугъл за какво ти говоря, защото без да се обиждаш предполагам, че си нямаш и на идея какво значи да си момче със стил ..Така .. после за лицето ти го казаха .. отиди на козметик нека ти оправят лицето .. ъм колкото до личната хигиена сам си каза, че се поддържаш .. до тук с външния вид .. сега да подхванем темата за самочувствието ти! Още от заглавието се разбира, че нямаш самочувствие .. как може да кажеш, че си гнусен? Нима се чувстваш като такъв? Това, че те обиждат не значи, че обидите те правят такъв .. ако ти не ги приемаш лично няма как да те засегнат .. убедена съм, че няма човек, който да не е обиждан .. това не значи, че трябва да седне и да реве "ама те ми казаха, че съм еди какъв си .. " няма такова нещо! Щом ти не се приемаш за гнусен значи не си и никой нищо не може да ти каже нищо! Трябва ти човек, който да ти повдигне самочувствието или по точно да ти помогне .. приятел ама истински, на който можеш да разчиташ .. когато те обиждат не трябва да навеждаш глава в земята, а напротив да им казваш "абе майната ви бе .. " трябва да изградиш един респект към себе си .. ако не у всички то поне към тези, които се мислят за много важни .. трябва да си намериш приятели .. хора, които те оценяват такъв какъвто си .. ако направиш тези неща ще видиш как няма да се чувстваш сам, смачкан от всички и няма да седиш и да се оплакваш, че не издържаш ..
Осъзнай се .. ако ти не го направиш няма кой да ти помогне!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
гнусно е това което мислиш за себе си така че гнусен си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хубаво е когато тук ми вдъхвувате надежда и кураж,но истината е,че колкото и а се опитвам,не мога,винаги ще си остана подигравката на класа...но ви блгаодаря за милите думи...надявам се някога в далечкното бадеще някога да спра да бъда осмиван за недостатъците си и да бъда възприет.
Първо това, което мисля е, че не те отхвърлят заради външния вид !
Най-вероятно си отхвърлян заради поведението ти към останалите !
Дръж се като пич ! Гледай да завържеш повече приятелства с момичета !
Ииии ако имаш навици от рода
- да си бъркаш в носа.
- да си гризеш/чоплиш ноктите.
- да си чешеш задника.
- да пърдиш.
- да се оригваш.
- да псуваш.
И т.н ги изключи >> или си ги прави като няма никой
Иии все пак ако държиш да отбележа нещо за външния вид
>> Обличай се така, както ти отива !
>> Прическата ти независимо дали я правиш или не, трябва да ти стои добре
>> Обувките винаги да са ти чисти.
Ииии общо взето това е
>> Можеш да почнеш фитнес да направиш тяло иии да ти се вдигне малко самочувствието![]()
не правя нищо от това,без да изпъквам ще кажа че нито едно от тези не ми е присъщо и освен това не бих направил нещо грубо към някой като да отида и да му се оригна в лицето и тн. Подигравките,които ми отправят се случват и без да има нужда да права кое и да е от изброените,в междучасието ходих да си купя сандвич със стотинки които ми остават от миналия ден и когато започнах да ги броя, повечето от съучениците ми правят това всеки ден, удариха ми ръката и ги събирах пмного време...освен това вече гледам бързо да ида за закуска докато няма никой но когато седна на чина да си изям сандвича те идвам около мене и ме бутат,не мога да направя нищоПървоначално написано от zero
...почти никога не мога да ям на спокойствие, веднъж си взех сандвича и ме спънаха изпуснах го и падна
едно от момчетата мина през него с обувката си няколко пъти,но аз никога не съм ги псувал, обиждал,камо ли да обидя или нагрубя някое момиче :
Ето за това си говорим .. виж сега приятно ти е да четеш тези думи нали?Първоначално написано от vow
Убедена съм, че отговора е ДА .. виж не става само ние да ти вкарваме кураж .. трябва да дадеш малко от себе си разбираш ли! Ти си приел, че си еди какъв си и това е .. ГЛУПОСТИ!!!
Знаеш ли, че всеки един от тия, които те обиждат 100% имат слабо местенце, което настъпят ли го може да се сринат за секунди .. повечето хора избиват комплекси върху други мислейки се за много отворени ама не са!!! Просто спри да мислиш, за такъв какъвто те ти набиват, че си! Най - лошото е да се примиряваш с такива тъпаци .. пак казвам всичко при тях е само една поза!!! Кажеш ли им нещо на криво в началото почват да се перчат, но после видят ли, че не могат да ти кажат нищо рано или късно те оставят .. а като им теглиш една майна да не ти пука най - добре ще е!!!
![]()
Priceless .. <3
So true...Първоначално написано от Hilary_
![]()
Абе копеле, теб те мачкат всеки ден от т'ва което прочетох от теб и ти си седиш е така?!?!![]()
Аз ако съм на твое място направо ставам и ги мачкам всички.![]()
Явно нямат никъкъв респект към теб и заради това така се отнасят с теб. Скачай на бой, да ги е страх.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Даа точно .. и те като са 10 момчета така хубаво "ще побягнат", че после най - много да си събира зъбите от пода ..Първоначално написано от p17bull95
![]()
![]()
Priceless .. <3
Спокойно .. да натресе един качествен на единия, всички ще отстъпят.Първоначално написано от Hilary_
![]()
тц .. той няма смелост да им каже нещо камо ли да ошамари някой ..Първоначално написано от p17bull95
![]()
Priceless .. <3
Ето това му е грешката. Бъзлив е.
За това - +1Първоначално написано от p17bull95
За подписа ти - +1000
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Отиди на някое бойно изкуство, бъди редовен два месеца, през това време прави упражнения у вас, разкарай тоя суичър, отиди на фризьор да ти предложи прическа и се мажи за акнето. След два месеца отиваш, отвори се някой-бой здрав! Много затворен ми изглеждаш. Имаме един такъв в нашия клас, подобен проблем, но вече по-малко го ебават. Та злобнички сме децата, особено по-малки ако са(сега като почти изкласихме не е така). Та тоя пич когато мога съм го защитавал, по простата причина че съм против да се подиграват срещу по-слабите. Но това не е вариант. Той се е мъчил да се бие, но не му достига кураж. И ти си така-направи каквото те посъветвах, направи каквото те посъветваха другите - в такава ситуация само бой оправя работата, избираш си някой дето те ебава най-много след като си тренирал му метваш един бой за назидание, гледай само да не ти правят проблеми даскалите - това е!
Между другото колкото и странно да звучи това с тренировките си го бива .. но наистина няма да стане само с тях! Малко кураж си вкарай .. разчитай на себе си!!!![]()
Priceless .. <3