- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
След това, което прочетох, знаеш ли какво мисля ?
Не те имат за гнусен (в никакъв случай)
Имат те за олигофрен и си правят гавра с тебе !
>> за да се направят на големите мъжаги !
Моя съвет е да почнеш да се биеш...
Лошо звучи - ЗНАМ, но това ти е спасението !
Бий, за да те уважават !!!
Точно тренировките дават кураж, защото правят тялото здраво и красиво и ти си уверен в себе си. Да не говорим за придобитата сила която повдига самочувствието или за уменията. Плюс еднорфините които се отделят - попринцип спорта е велико нещо. Затова съветът е това да върви успоредно със всичко, промени малко гардероба, малко крем за акне и тн.Първоначално написано от Hilary_
пич вобще не си гнусен верно не си най-убавия на света но това е виж купи си крем некаф за пъпките и леко веждите обръсни аа иначе стига с тоя член бръсна го мияго душа го ти на даскало не одиш гол или сички от класа ти гледат уя ????
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
отдавна не се бях смяла така ..Първоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
много си прав така еПървоначално написано от zero
![]()
http://prikachi.com/files/1284174W.jpg
![]()
![]()
Е как ще си гнусен ? Защо говориш небивалици ???
Я са стягай и им удари по един бой, че да не идвам аз теб да удрям !
Я са стегни малко ... мъж си в края на краищата !
НЕ СЕ ОСТАВЯЙ ДА ТЕ УНИЖАВАТ !!!
Точно и аз това казах, и съм на същото мнение!Първоначално написано от zero
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Открихме Америка !Първоначално написано от Utun
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
еми със всеки са се подиграва ли-не си единствен
но тея найстина прекаляват явно
откъде си ?? .. нямате ли найстина някакви школи по бойни изкуства или фитнес зали-много помагат
...или в крайна сметка нямате ли други училища ...аз сигурно бих се преместил дори и да можех да ги прибия всичките ..просто нямаше какво да им доказвам или какво да ме задаржи при тея тапаци
и помни че не трябва да те отчайват такива работи-горе главата,
в живота има много по-важни неща, да сме живи и здрави всичко си идва на мястото
Т'ва да се преместиш в друго даскало е доста тъпо. И напред ли ще бяга така от проблемите?!Първоначално написано от lljio
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Точно това щях да напиша и виждам, че и в другите коментари е написано. Трябва да си гадно копеле за да те уважават. Запиши някое бойно изкуство. Например бокс, кикбокс, мма, борба. Аз ти препоръчвам бокс или кикбокс. Не трябва да им даваш да се гаврят с теб. Когато някой много ти се опъне и се гаври му фрасни няколко балтий в ченето. Дори и да изядеш боя ще започнат да те уважават и да си мерят приказките. Не е въпросът дали си голяма битка, а дали те е страх.
Навремето, малко преди гимназията ме счупваха от ебавки, а сега ми се ще някой да каже нещо, но няма. Абстрахираш се от страха, поглеждаш на кръв, идра ти адреналина и удряш без много приказки.
Дано да не отнеса някой бан за подстрикателство, но разберете че става въпрос за чест, което за мъжа или момчето е най-важното.
едит: На снимката не виждам нищо нередно. Съвсем нормален си. Важно е какво говориш, как се държиш и каква енергия излъчваш. Другото е второстепенно по важност.
Temet Nosce
벨야카
Ауе,пич,майна.., Кви депресии си вкарвашш., не си гнусен стига си се оплаквал.,! Горните мнения общо взето се препокриват с това ,което исках да кажа,.,
Една-две сесии на дерматолог няма да дойдат зле както и да е това не е най-важното .,!
Иначе., метни им един бой., дръж се по-нахакано.., и си вдигни самочувствието.., Как ш траеш банда кретенчета да се гаврят там.., че даже ще се влияеш и от тяхното мнение.., : )) много си си добре даже.., така че..., Мейк а смайл ,дигни високо главата и ги направи луди : ))
Колко сте елементарни всичките ....![]()
За мен боят е проява на интелектуална слабост.....
Мога да ви кажа ,че ако почне да се бие накрая всички ще се надигнат и ще го смелят от бой.Насилието никога не е решение на проблемите.То само може да породи омраза,ненавист и гняв.
Не ми побира акъла как може толкова много хора да сте толкова плиткоумни и да прибягвате веднага към насилието за решение на проблемите![]()
![]()
![]()
![]()
Най-малкото което може да направи автора е да не обръща внимание на глупаците които го ебават и го вземат за ташак.Когато показваш на някого ,че ти пука и че се засягаш ,естествено е те да продължат да се закачат ,защото виждат ,че им се връзваш.А когато почнеш да прилагаш сила(имам предвид бой ) падаш на тяхното ниво и им показваш ,че те наистина те обиждат с измислиците които говорят за теб.
Замислете се малко над това което написах....
П.П. Авторе не се оставяй тези измислици които говорят за теб да ти създават комплекси .Ти си знаеш ,че те не са истина и това автоматично трябва да те накара даже да не се вслушваш в тях![]()
Моят съвет е не прибягвай до сила ,защото както казах насилието поражда само насилие и никога не може да разреши проблема![]()
--------------------------------------------------------
ДУшице златна..., съгласна съм.,
само да се зачудя защо старото даскало ме спукваха от гаври колкото и да не им обръщам внимание..,
*сега никой не ме бара ама тва е друга тема* ..,
Който е минал по тоя път.., ;хх говори от опит : ))
А бе ей!...![]()
Като четох цялата тема, на мен ми идва да дойда да ги пречукам, пък не знам за тебе братле...
Слушай са. При следващият такъв опит да те бутат удрят и т.н... скачаш и дирекно тупаник в главата... (гледай това да стане пред възможно повече хора...) сигурен съм, че ще те отупат след даскало, но да ти кажа си заслужава...
Следващият път нека пак опитат... (Едва ли)
Братле, не трябва да те е страх от това, че ще те отупат...
Покажеш ли слабост все ще те бъзикат (освен ако не си намерят друг обект, на когото да се подиграват)
Тупаници му е майката, такива идиоти, като съучениците ти винаги ще има.
Айде брат, действай... искам развръзка, може и на ЛС.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
+1Първоначално написано от Shely
Жалко, че не съм в класа ти. :Х
ГЛУПАЦИ!!!
Много ме изнервят такива хора като вас![]()
![]()
Само насаждате агресия у хората.
НАСИЛИЕТО ПОРАЖДА САМО ОЩЕ НАСИЛИЕ И НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ!!![]()
![]()
П.П.Охх за какво ли се хабя , на такива хора нищо не може да им влезе в главата ....![]()
![]()
имах подобен проблем, но се оправи само като наще се преместиха в друг град което при тебе едвали ще е възможно =< честно да ти кажа няма решение тва нещо...
Ако разбиеш зъбите на някой най-много да та набият и да продължат да ти се пресмиват.
Намери начин другите да са зависими от тебе друго немога да те посъветвам защото на мене ми помогна само това
бтв за всички които казват да се къпе всеки ден ше им кажа само едно FUCK OFF тежа 110 кг и се къпя един път на 1-2 седмици и нямам проблем с момичетата ;ДДДДДД
GTA Stunting
Предполагам и до 7-ми клас не си бил "душата на компанията", гъзара на класа? Трябвало е да оправиш това като си влезнал в гимназията, защото тя ти дава един вид ново начало и можеш да бъдеш всеки така да се каже.Не че те депресирам нещо, но не си попаднал на хора и нямаш много избор, ще трябва да избуташ гимназията и като ще кандидатсваш във ВУЗ пак имаш възможност за ново начало и каквато визия и поведение си избереш първия ден това ти остава. Ако сдухаш и тогава пак ще си аутсайдер, а ако не кандидатстваш няма да се равиеш повече към по-добро и ще си пропуснеш хубавото от младините така да се каже - мацките и уважението и познанството с другите.
Ако си от София съм навит да дойдем една наказателна група.
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Че първото впечатление е важно - важно е, но не в всичко.Първоначално написано от Sirius
Към автора - казвам ти го от опит - имах същия проблем преди време и пробвах два варианта за решение:
1- Бой - вкарах тупалки на един от идиотите, които ме тормозеха, но после и аз си изядох доста сериозен бой - проблема не се реши, защото видяха, че като са повече могат пак да се гаврят.
2- Игнориране и интелектуален спор (не мога да се сетя за по-правилен изказ) - Имам предвид, че в момента в който се опитаха да ме избъзикат отговорях, че не са ми на акъла за да се занимавам с тях. След още една-две седмици им писна да получават един и същ отговор на всички ебавки и престанаха.
Надявам се това, което съм преживял да ти помогне
Успех от мен!
Млъкни ма офца ! Нямаш право да се месиш ! Не разбираш за какво става въпрос ! Той трябва да защити мъжкото си достойнство, за да не го тъпчат ! Не ги разбирате тия работи...Първоначално написано от BlueFace
Насилието понякога е необходимост, както в неговия случай !
+1 !!!Първоначално написано от Shely
Обаче бий умно ! Не удряй в началото на междучасието, понеже ще ти се види "тясна" после стаята !
Удряш в края на междучасието ! И НЕ ПРИКЛЮЧВАЙ С ЕДИН УДАР !
УДРЯШ, РИТАШ и ако дойде някой друг да го утърва насмиташ и него !
По време на часа можеш да отправяш заплахи към тия които са се помъчили да го отървът ...
Иииии ако не си сигурен, че ще можеш да ги биеш по-добре първо направи някой суха тренировка било то на стена или дъска, но гледай да е на нещо твърдо, за да свикнеш малко
1 бой нищо не е !
Навремето и аз имах подобен проблем .. всеки се базикаше с мене, но кат потроших кокалите на 2/3ма от съседните блокове иии от тогава никой не ми е казал нищо на въпреки
Ииии както се шегуваха с мене им замръзна усмивката
>> Честно да ти кажа от тогава станах такъв бабаит![]()
![]()
Между другото гледай да не им чупиш нищо, щото може след това да те съдятМене замалко да ме осъдят
![]()
И какво като стана бияч да не си мислиш ,че на някой му се е променило мнението??Истиското уважение не се гради с насилие.Добре да кажем ,че ги набие всички (и те са достатъчно тъпи да не се съберат и да му строшат главата след училище) и вече никой не го ебава или закача.Мислиш ли ,че някой ще го смята за готин ,за пич и ще искат да общуват с него? Естествено ,че НЕ,те ще го презират ,но просто няма да имат смелостта да му го кажат.Това е страх не уважение.
dedodekster каза същото което и аз боя поражда само още насилие и не може да ти реши проблема.
Ако момчето спре да обръща внимание на гаврите и следващия път като му кажат нещо може да отвърне с някаква остроумна затапка към другия. Или ако има добро чувство за хумор и е отпуснат като нищо може да се превърне в душата на някоя компания.
Според мен не е важно да наложиш някакъв псевдо респект над съучениците си.Важното е да си избиеш нещата които ти казват от главата и да си намериш истински приятели с които можеш да общуваш и които ще те харесват такъв какъвто си.Никога няма да се харесаш на целия свят и винаги ще има хора които ще те одумват,така че ако почнеш да се биеш най-много да си издеш ти боя.
П.П. Zero за мен ти си плиткоумен...Има толкова много начини да се избегне агресията ,а ти веднага показваш интелектуалната си слабост като прибягваш до бой.
И аз съм момче и аз имам мужко достойнство ,но за какво си говорим щом той се обижда от глупостите на някакви си пикльовци...![]()
![]()
Не е вярно това. Ако искаш някой да те уважава трябва да се защитиш. Уважението в случая не се изгражда чрез насилието, а чрез опита за защита. Ама на пасивни хора кво да го обясняваш това. Такива като вас в казармата са се бесили.Първоначално написано от BlueFace
wOsh, защитата не е необходимо да бъде физическа саморазправа. В масовия случай става това, което и аз и BlueFace се опитваме да обясним:Първоначално написано от w0sh
Тормозят те -> Набиваш (ако успееш) един двама -> Събират се повече хора и ти набиват канчето.
Това не е оптималния вариант!!!