- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
Че насилието откога е само да се млатите като селяни?
То това е крайната фаза. Има далеч по интелигентни методи да тормозиш някого.
Заставам до w0sh![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
@BlueFace, какво уважение бе ?
Какви 5 лева ?Човека го унижават и го правят за 2 стотинки, а ти говориш за уважение !
КАКВО УВАЖЕНИЕ ? КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОВА УВАЖЕНИЕ ?
Нито сега го уважават, нито след това ще го уважават !
Но тук въпроса е не да го уважават, а да защити достойството си !
Как ще спрът да го унижават ако не е тайна ?
>> Ще се оплачи на директорката ?
- после ще го базикат !
>> Ще извика мама/тати ?
- още по-зле !
>> Ако има някой приятел да извика колективно с него да им натроши костите след училище - е това вече ще е добро ! Ако не - то тогава сам ... бие няколко от тях и ще видиш дали ще продължават да се закачат с него !
Но и ти си прав ДО НЯКЪДЕ ! Вярно, че уважение не се гради с насилие ! СЪГЛАСЕН СЪМ, НО В НЕГОВИЯ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА УВАЖЕНИЕ !
>> П.С Към автора не си бий чикий една две седмици иии дъни по 2 кафета на ден ... Ще видиш как ще се узлобиш иии ще станеш много агресивен
>> Ако ще удряш - бъди решителен ! Не се колебай !
Или здравата му трошкаш главата или не се хващай !
Щото ако се колебаеш, няма да го изпукаш с достатъчно сила и след това като стане, ще стане много много лошо![]()
valdesbg, w0sh визира именно "да се млатите като селяни".Първоначално написано от valdesbg
"То това е крайната фаза. Има далеч по интелигентни методи да тормозиш някого." - това се опитваме да обясним с BlueFace![]()
Ем като те набият кво? свършил е света.
И мен са ме били, ама щом веднъж си се застъпил за правата си после не те пипат. Ако искаш стой цял живот мачкан, само за да ти е здрав носа.
Изборът е твой.
Охх, боже един бой. Мен веднъж ме биха 7. След това обаче ги ступаха от мое име.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Трябва да биеш по мутрата.Тогава ще се оправят нещата.И на ме са ми викали,че съм гнусен,ама като им ударих по един китек и се оправиха нещата
Всички разбрахме колко си мекушав, моля престани вече. Намерил си някъде среда без да има кой да ти се eбава, много се радвам за теб. Но ако попаднеш в бившото ми училище ще изчезнеш за по-малко от седмица. А в затвора най-вероятно би бил нечия кyчка.Първоначално написано от BlueFace
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А мислиш ли,че като го ебават мислят това,което казват? Че е гнусен,тъп и т.н. Те просто избиват комплекси ...И какво като стана бияч да не си мислиш ,че на някой му се е променило мнението??Истиското уважение не се гради с насилие.Добре да кажем ,че ги набие всички (и те са достатъчно тъпи да не се съберат и да му строшат главата след училище) и вече никой не го ебава или закача.Мислиш ли ,че някой ще го смята за готин ,за пич и ще искат да общуват с него? Естествено ,че НЕ,те ще го презират ,но просто няма да имат смелостта да му го кажат.Това е страх не уважение.
Човече опомни се сядай да учиш и мачкай с мозък най-сладко е.Успех
Мачкай с мозъкПървоначално написано от ceballos1990
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко сте жалки![]()
![]()
не промивайте мозъка на момчето бе !
Ще му се смеят всички ако "мачка с мозък"![]()
Първоначално написано от zero
![]()
Да мачка с юмруци. ТОВА Е ИСТИНАТА. Друг начин няма. Както казва един приятел "Брутално, но факт".![]()
Големи сте биячи всички,а акъла ви никакъв го няма.![]()
![]()
fenastz има хора които като ме видят само ме ебават ,но на мене не ми пука от това което ми говорят и просто ги игнорирам.Ако почна и аз да ги обиждам и да се дразня от това което ми говорят ,или да се сбия с тях аз падам на тяхното ниво.
И обясни ми по какъв начин съм мекушав ?Това ,че знам ,че насилието няма да ми реши проблемите ,а си ги режавам с малко акъл ме прави мекушав?
П.П.Авторе връщам си думите назад почни да се биеш и после искам да пишеш в темата какво е станало....Защото съм 100% сигурен ,че само ще си навлечеш гнева на някого и ще те пребият...![]()
--------------------------------------------------------
Вярвай си на приказкитеПървоначално написано от zero
Дори и сега да набие един и другите да се стреснат и да не го ебават.Като порасне и свикне да си решава проблемите с насилие и още хорските приказки му промиват мозъка и е комплексар няма да му е много приятен животеца.До едно положение можеш да си някаква "батка"/"бияч" , след това всички гледат интелекта
Но аз си казах - нека се бие и после да напише какво е станало.На мен лично ми е интересно да видя резултата
![]()
Ей хора що го не разберете ... пу*ките обичат отворените!!! А пък за момчетата - трябва да имат страх от теб за да има респект!!
Божее колко си ограничен ...Първоначално написано от p17bull95
![]()
Момче на коя планета жиееш??Уважение се постига със знание , с постижения , не със груба сила
Тези филми в които живеете свършват когато трябва сам да си изкарваш прехраната и навлезеш в инстинският живот.Сега е лесно да си безмозъчен тежкар и да опражняваш груба сила ама като няма кой да те храни....
П.П.На човека който малко по-нагоре в темата ми говореше за казармата. Мога да ти кажа ,че там като отидеш те смачкват.Там нямаш право на мнение,каквото ти кажат го изпълняваш безусловно и лайната ще им ядеш ако ти кажат,а ако противоречиш те смилат от бой.Така че изобщо не ми кой кого е бесил в казармата![]()
днес това отново се повтори, взех си сандвич и отидох да си го изям, когато един ми го удари с ръка и го изпуснах, като се наведох той го настъпа, просто НЕ ИЗДЪРЖАХ повече избухнах, не мога да търпя това,затова взех неговия сандвич бързо и го хвърлих в снега,той започна да ме бута и блъска,но просто ми писна вече от всичко това и колкото и да не е хубаво насилието, ударих го и започна бой в снега,мисля,че си заслужаваше,защото все пак колкото и той да ме наби толкова и аз го удрях,до края на деня дума не ми обели той,а и за щастие не се стигна до директор и хубавото беше че момчето с което стоя и момичето се застъпиха за мен и наредиха този който ми бутна сандвича,разбира се,той има още 4 човека които ми се подиграват и вероятно утре ще ме набият, тъй като днес не можаха да ме хванат, след училището,понеже минах по др.път...не знам какво ще е утре и ме е страх,но не съжалявам,за това което направих днес защото това се случва мн често да ме спъват и да ми взимат сандвичите парите и др.,просто изкипях и сега бих го нашравилПървоначално написано от vow
Първоначално написано от vow
Това е начина!! Продължавай.
Най-ного да те набият.
Нито си ми на години нито на образованието, за да ме наричаш глупак.Първоначално написано от BlueFace
С какво заслужих обидата?
Нима речника ти е твърде беден, за да измислиш нещо друго освен обиди?
Искам само да подчертая, че не съм привърженик на агресията, но съм на мнението, че всяко нещо си има граници!
Как би постъпил ти на негово място? Ще им се заканваш с думи, ще остроумничиш? И? Пак ще ти се подиграват, блъскат и т.н. От цялата тази ситуация може да не го мислят за готин и т.н, но поне няма да го блъскат.
Или може би не знаеш какво е чувството да те третират по начина, по който третират него? (Ако е така връщам си думите назад)
Ами нека ти кажа само, че няма да стане с това:
"Затапи го с думи, обърни го на шега и пр."
П.С Надявам се, да не съм те обидил. Ако е така искрено се извинявам.
---А&F---
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
ЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАВО БЕ !
Ти си една машина човече ! Сериозно ! БРАВО !
Направо ме накефи като прочетох, че си го ступал !
Утре бой едва ли ще стане >> според мен
След като знаят, че си способен да биеш ... едва ли биха си навлекли неприятности
Нооо евентуално ако са наистина задружни могат да скочат 4мата, но то ще се подразбере от ситуацията !
Ако надушиш нещо такова следвай принципа "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !"
Хващаш ги един по един иии ги оправяш както си заслужават !
Мойте уважения @BlueFace, но това, че ти си попаднал в среда в която не ти трябва да си извоюваш личната територия >> много хубаво
Но ако беше на неговото място до кога щеше да търпиш ?
Пффф та те са от един клас ... още 2/3 години ли ще ги търпи ?
Ти си луд![]()
>>Всеки ден да те тормозят, да ти взимат парите и да те базикат ?
Е ти треа си ебаси мазохиста, за да търпиш !
@Shely взе ми думите от устата !
Пича не е попадал в подобна ситуация, за да знае какво е !
Аз съм попадал в нещо подобно иии знам как е !
Първоначално написано от p17bull95
Еййй,хлапее[!] Аз като един типичен представител на така наречените МОМИЧЕТА (представи си) мога да ти кажа че нито обичам "отворените" нито ме привличат ..,!
Честно казано ако някъде ми се наложи да имам контакти с такова ограничено същество като теб най вероятно ще те сгъна на хармоника..,!
Айде иди при някое момиче , "отворения" , и и кажи " П*утко искЪЪм да си моя" или там к'вот ти дойде да видиш дали няма да си изядеш я някой шамар,я някоя чанта в главата : )))
Вземи се образовай поне мъъничко и не се мисли а много велик[!] Аман от морално деградирали хлапета[!]
----------------------
BlueFace , не знам момче ли си момиче ли си ама много странно разсъждаваш,честно! Както и да е., единствено мога да ти кажа .. много ограничено мислене имаш..,! И ., ао искаш ти си бъди малкото,свито човече от последния чин,чието лично достойнство (ако такова е останало) накърняват постоянно,но нашият човек иска да се измъкне от тая ситуация ,така че ако ще продължаваш да говориш за "красиви птчки,пчелички и благоуханни цветенца" си събкал мястото ! : ))
P.S. Peace \\// ;d
--------
Аааа на пича с темата.., като гледам коментарите:
1.Изяснихме,че не си гнусен!
2.Следващия път ако някой ти бутне сандвича един съвет - не се опитвай да го дигаш..още по-малко да го ядеш след това![]()
3.Само боя всява респект в такива личности.., повечето от нас са минали през това...
4.Не се притеснявай., каквото и да става дръж си на позицията .., упорството рано или късно ще доведе до успех...
5.Малко тренировки просто ей така.., за увереност няма да се отразят зле : ))
6. От мен успех и ни дръж в течение да разберем как върви : ))
Усмивки : ))
Edit: BlueFace .., а ти ,душичке защо ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРОЯВЯВАШ АГРЕСИЯ към другите потребители можеш ли да ми обясниш ?!![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Признавам си ,че никога не съм бил в неговата ситуация и никога не са ме гаврили всеки ден.
Извинявам се и че започнах с обиди ,но прсото се нанервих на хората които повтаряха ,че насилието е единственият начин.Според ме това е много крайна мярка и първо трябва да бъдат опитани по разумни мерки.
Но в случаят на автора тези деца наистиа си заслужат боя ,защото за да се държат така те показват липса на всякакво възпитание.Аз лично нямах идея ,че има хора които биха ти избили сандвича от ръката и после биха го настъпали
Това момче наистина си е заслужавало всеки удър.
Аз си мислех ,че всичко е в рамките на просто бъзици ,но явно грешката е моя , ивинявам се![]()
: ) О нищо не си видял.., как ти се стува 4 16-годишни момчета да ритат зверски 11-годишно момиченце.., или да ти смъкнат якето от гърба и да го изгорят ,защото някой си имал такова (и двете съм ги виждала с очите си) : )) .. много неща от тоя живот имаш да видиш..,
И само информативно.., : )) BlueFace, kой набор си,душице ? : )
Ohne dich kann ich nicht sein...
Тука се отклоните от темата малко, ама айде.Иначе пич тръгни на фитнес, стани малко по-едър, отвори се малко.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Авторе, има ужасно много физически непривлекателни хора, които успяват да се реализират в професионален и личен план.Твоят проблем е друг - комплексиран си.![]()
Съветите за бой или нахакано поведение, които ти бяха дадени, са глупави.Ама наистина.Просто приеми, че гимназията не е твоето царство.![]()
all day... all night... what the fuck?!