.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 188
    Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Признавам си ,че никога не съм бил в неговата ситуация и никога не са ме гаврили всеки ден.
    Извинявам се и че започнах с обиди ,но прсото се нанервих на хората които повтаряха ,че насилието е единственият начин.Според ме това е много крайна мярка и първо трябва да бъдат опитани по разумни мерки.
    Но в случаят на автора тези деца наистиа си заслужат боя ,защото за да се държат така те показват липса на всякакво възпитание. Аз лично нямах идея ,че има хора които биха ти избили сандвича от ръката и после биха го настъпали Това момче наистина си е заслужавало всеки удър.
    Аз си мислех ,че всичко е в рамките на просто бъзици ,но явно грешката е моя , ивинявам се
    ЕЕЕЕЕЕЕ ТИ СИ ЗЛАТЕН БЕ БАТКО !!!
    ЕВАЛАТА ! Ако беше от моя град веднага щяхме да отразим нещо по-тежко :}

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
    ----------------------
    BlueFace , не знам момче ли си момиче ли си ама много странно разсъждаваш,честно! Както и да е., единствено мога да ти кажа .. много ограничено мислене имаш..,! И ., ао искаш ти си бъди малкото,свито човече от последния чин,чието лично достойнство (ако такова е останало) накърняват постоянно,но нашият човек иска да се измъкне от тая ситуация ,така че ако ще продължаваш да говориш за "красиви птчки,пчелички и благоуханни цветенца" си събкал мястото ! : ))
    P.S. Peace \\// ;d
    --------

Edit: BlueFace .., а ти ,душичке защо ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРОЯВЯВАШ АГРЕСИЯ към другите потребители можеш ли да ми обясниш ?! [/color][/b]
    Мога да ти кажа,че мисленето ми изобщо не е ограничено.Както написах в горният си пост не съм разбрал напълно ситуацията на автора.

А това ,че избягвам ситуациите в които се стига до физическа саморазправа не означава ,че имам ограничено мислене .Аз нито съм "свито човече",нито съм аутсайдер.Винаги говоря каквото мисля ,а когато не се окажа прав в спор не прибягвам до физическата саморазправа,за да докажа своята правота.
    Моята теза е ,че с разум можеш да постигнеш много повече отколкото със сила.И точно заради това ,защото аз наистина съм убеден (за себе си) ,че е така изпослзвах главните букви и одебеленият шрифт и обидите(насочени към хората които написаха ,че боят е единственото решение)

П.П.Както написах вече явно не съм преценил правилно ситуацията на автора и определено тези момчета трябва да бъдат превъзпитани (Може би боят е единственото решение в тази сигуация,времето ще покаже)

П.П.2 Ако беше погледнала аватара ми или беше прочела постовете ми щеше да забележиш ,че съм момче
    П.П.3 Набор 93 съм

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Авторе, има ужасно много физически непривлекателни хора, които успяват да се реализират в професионален и личен план.Твоят проблем е друг - комплексиран си.
    Съветите за бой или нахакано поведение, които ти бяха дадени, са глупави.Ама наистина.Просто приеми, че гимназията не е твоето царство.
    Извинявам се, но на мен момчето въобще не ми се вижда комплексирано.

Просто приеми, че гимназията не е твоето царство.
    Да не би да намекваш, че момчето се опитва да бъде център на вниманието? Не той просто иска, съучениците да не се държът по тоя начин, да не го обиждат, присмиват, ритат закуската и т.н.
    Как би се почувствал ти приятелю ако всеки ден се държат така с теб?
    Не, не ми отговаряй запази отговора за себе си
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Град
    Стара Загора
    ми ще ти дам 1 съвет при мене по принцип действа: е*и ги и си лягай. мен ме обсъжда цял град ама не ми пука
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Повече от фен
    днес стана малко бой 4ма ме хванаха да ме бият обградиха ме, нямаше къде да ида,казах им да престанат,защото вече ми писна от начина по който се държат и те започнаха да ме блъскат и удрят след което ударих единия и другите трима ме хванаха да ме бият,докато ме държаха,той ме удряше и риташе в стомаха и в бъбреците,след училище когато тримата се отделиха от него,аз го издебнах изотзад и му го върнах,започна голям бой тогава в който отново двамата бяхме доста зле,работата е там,че може би утре ще е по-лошо когато ме хванат отново и няма къде да ида,защото боя ще е много по жесток ,сега имам синини от ритниците когато ме държаха тримата и онзи ме налагаше по бъбреците,мисля че е доста зле :S

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от vow
    днес стана малко бой 4ма ме хванаха да ме бият обградиха ме, нямаше къде да ида,казах им да престанат,защото вече ми писна от начина по който се държат и те започнаха да ме блъскат и удрят след което ударих единия и другите трима ме хванаха да ме бият,докато ме държаха,той ме удряше и риташе в стомаха и в бъбреците,след училище когато тримата се отделиха от него,аз го издебнах изотзад и му го върнах,започна голям бой тогава в който отново двамата бяхме доста зле,работата е там,че може би утре ще е по-лошо когато ме хванат отново и няма къде да ида,защото боя ще е много по жесток ,сега имам синини от ритниците когато ме държаха тримата и онзи ме налагаше по бъбреците,мисля че е доста зле :S
    Имаш ли приятели в даскало? Ако имаш се движи с тях, няма да ти скачат е така.
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Супер фен Аватара на nymphadora
    лелее,нямаш ли приятели,които да те защитят?

ако наистина е толкова лошо положението,защо не се преместиш в друго даскало? всмисъл не е най-добрия съвет,ама като чета явно е непоносимо

П.П На мен много ми харесваш,особено очите

А бе ти приятели нямаш ли? Викни някого. Много е лесно така, с/у 4-ма мале иде да ги убия тия!

Град
    Бургас
    Вземи си бокс (или два за предпочитане ) и си ги дръж по джобовете.Като ги видиш ,че идват пъхаш ръцете в джоба ,хващаш бокса и като се приближат директно в лицето удряш пръвия който ти падне,след тва някой друг.Те окато се усетят какво става двама ще са вън от играта Удрай ги с всичка сила ,недей ги жали.

П.П. Обаче има опастност ако използваш бокс и те да си купят и тогава ако те набарат просто мн ще болят ударите,а недай се боже и нож да изкарат

П.П.2 В твоя случай наистина няма друг начин.Такива малки копеленца на които им липсва възпитанието само як бой ще ги оправи.Жалкото е ,че бащите и майките им не са им го хвърлили по-рано,защото сега нямаше да са такива говеда .

Ти си се оставил да те гаврят и не предприемаш нищо те това ти е проблема.Стегни се малко
    лол

Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    Ти си се оставил да те гаврят и не предприемаш нищо те това ти е проблема.Стегни се малко
    А на теб проблема е в това, че не четеш

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от zero
    - да си бъркаш в носа.
    - да си гризеш/чоплиш ноктите.
    - да си чешеш задника.
    - да пърдиш.
    - да се оригваш.
    - да псуваш.
    не правя нищо от това,без да изпъквам ще кажа че нито едно от тези не ми е присъщо и освен това не бих направил нещо грубо към някой като да отида и да му се оригна в лицето и тн. Подигравките,които ми отправят се случват и без да има нужда да права кое и да е от изброените,в междучасието ходих да си купя сандвич със стотинки които ми остават от миналия ден и когато започнах да ги броя, повечето от съучениците ми правят това всеки ден, удариха ми ръката и ги събирах пмного време...освен това вече гледам бързо да ида за закуска докато няма никой но когато седна на чина да си изям сандвича те идвам около мене и ме бутат,не мога да направя нищо ...почти никога не мога да ям на спокойствие, веднъж си взех сандвича и ме спънаха изпуснах го и падна едно от момчетата мина през него с обувката си няколко пъти,но аз никога не съм ги псувал, обиждал,камо ли да обидя или нагрубя някое момиче :
    Ами най-вероятно просто си прекалено кротък и хората те възприемат като нещо, върху което да си избиват комплексите. Ти не поясни, бият ли те, тероризират ли те или просто ти се подиграват за нещо? Замисли се дали не си прекалено затворен в себе си, напери се малко, но не прекалявай. А относно подигравките задето си отстранил веждите, за всяко ново нещо в теб, ще е така да не те притесняват.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    Бургас
    Мили съфорумници преди да пускате мнения направете си труда да прочетете цялата тема

Браво пич ! Макар да си ял бой поне не си им се оставил !
    Няма да те тъпчат цял живот така, я ... ?
    Супер си постъпил !
    А ако имаш някой приятел от даскало който да ти удари едно рамо, па дори и само да ги сплаши, ще е още по-добре !!!
    Само едно ще ти кажа, не се предавай !!!
    Черешовото топче вече пукна ииии всички викат "Смърт или свобода" !

>>хехе не го приемай в буквалния смисъл

Редакция от самия мен:
    Как се чувстваш след тия два дни ?

Чесно казано не знам какво точно да кажа.. прочетох цялата тема. Нямам думи пич евала. Много малко хора имат смелостта да направят това, което ти си направил. Видях ти снимката.. и чесно да ти кажа леко се изненадах, симпатичен си (и не ти го казвам просто така).
    Продължавай в същия дух и намери среда, в която ще се чувстваш добре.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Ти май така и не написа от кой град си?
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Ти май така и не написа от кой град си?
    Адрес, тел. за контакти и ЕГН не щеш ли ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Абе хора, за какво това се изражда в масов спор? Защо трябва да се повтарят мненията?
    С две думи - всички смятаме че трябва да стане по-як и да го раздава по-отворено.
    До тези дето пишат романи против насилието - да си гледат работата. Това не е агресия, а самозащита. В момента момчето се изгражда като човек-ще свикне да го тъпчат, да го подиграват, да не се защитава.

Имах някога подобен проблем, едни бая се ебаваше с мен. Разликата е че имах солиден брой приятели зад мен, за жалост и той. Там е работата, накрая му налетях, не ми издържаха нервичките щото беше тъп, упорит и голямо добиче-който и да го затапи продължава си своето. След това престанаха ебавките, даже малко приятели станахме.
    Питай някой приятел, създай такъв, виж кой не одобрява подигравките, да дойдат да те подкрепят. Или следващия ден налети на друг като е сам. Изреди ги така 4-мата и след това почни да се движиш с фр или нещо такова. Най-добри започни да се движиш така още след втория. Цаката е да са бити всички от теб.

Повече от фен
    мисля че нещата от към малко се наредиха,тея четиримата не ми говорят вече,но не са ме хващали нещо да ми се правят,а колкото до това дали ме закачат,в тези дни изобщо нищо не са ми казвали, няма обиди или нещо др.,смятам че ще мине известно време,и след това всичко ще заппочне отначало

Така е, видя ли че действа. Ако пак започнат, давай пак - бой.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Още ли я дъвкаме тая тема?

мисля че нещата от към малко се наредиха,тея четиримата не ми говорят вече,но не са ме хващали нещо да ми се правят,а колкото до това дали ме закачат,в тези дни изобщо нищо не са ми казвали, няма обиди или нещо др.,смятам че ще мине известно време,и след това всичко ще заппочне отначало
    Радвам се брато !
    Съжалявам, че се наложи да отнесеш някой друг тупаник, но се радвам, че са спрели да те базикат и да налагат тормоз върху теб !
    Дано всичко се нареди !
    Успех от тук нататък
    Ииии да знаеш, куражлия си ти

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Още ли я дъвкаме тая тема?

всъщност това е една от малкото смислени теми и е тъпо да се изказваш по тоя начин

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Кое и е смисленото? Мисля, че решихме проблема на момчето? Или сега вече е смислено да се води спор за това какво е насилие и какво не? Мда, определено е смислено да градиш уважението на останалите спрямо това колко 'дигаш във фитнеса, йес..

Град
    Враца
    На всички които бяха против боя ще кажа ДУХАЙТЕ.

Ето така се решават проблемите с компелксарчетата.
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си