- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
ЕЕЕЕЕЕЕ ТИ СИ ЗЛАТЕН БЕ БАТКО !!!Първоначално написано от BlueFace
ЕВАЛАТА !Ако беше от моя град веднага щяхме да отразим нещо по-тежко :}
Мога да ти кажа,че мисленето ми изобщо не е ограничено.Както написах в горният си пост не съм разбрал напълно ситуацията на автора.Първоначално написано от xXTOXiCXx
А това ,че избягвам ситуациите в които се стига до физическа саморазправа не означава ,че имам ограничено мислене.Аз нито съм "свито човече",нито съм аутсайдер.Винаги говоря каквото мисля ,а когато не се окажа прав в спор не прибягвам до физическата саморазправа,за да докажа своята правота.
Моята теза е ,че с разум можеш да постигнеш много повече отколкото със сила.И точно заради това ,защото аз наистина съм убеден (за себе си) ,че е така изпослзвах главните букви и одебеленият шрифт и обидите(насочени към хората които написаха ,че боят е единственото решение)
П.П.Както написах вече явно не съм преценил правилно ситуацията на автора и определено тези момчета трябва да бъдат превъзпитани(Може би боят е единственото решение в тази сигуация,времето ще покаже)
П.П.2 Ако беше погледнала аватара ми или беше прочела постовете ми щеше да забележиш ,че съм момче
П.П.3 Набор 93 съм![]()
--------------------------------------------------------
Извинявам се, но на мен момчето въобще не ми се вижда комплексирано.Първоначално написано от ScarletBite
Да не би да намекваш, че момчето се опитва да бъде център на вниманието? Не той просто иска, съучениците да не се държът по тоя начин, да не го обиждат, присмиват, ритат закуската и т.н.Просто приеми, че гимназията не е твоето царство.
Как би се почувствал ти приятелю ако всеки ден се държат така с теб?
Не, не ми отговаряй запази отговора за себе си![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
ми ще ти дам 1 съвет при мене по принцип действа: е*и ги и си лягай. мен ме обсъжда цял град ама не ми пука
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
днес стана малко бой 4ма ме хванаха да ме бият обградиха ме, нямаше къде да ида,казах им да престанат,защото вече ми писна от начина по който се държат и те започнаха да ме блъскат и удрят след което ударих единия и другите трима ме хванаха да ме бият,докато ме държаха,той ме удряше и риташе в стомаха и в бъбреците,след училище когато тримата се отделиха от него,аз го издебнах изотзад и му го върнах,започна голям бой тогава в който отново двамата бяхме доста зле,работата е там,че може би утре ще е по-лошо когато ме хванат отново и няма къде да ида,защото боя ще е много по жесток,сега имам синини от ритниците когато ме държаха тримата и онзи ме налагаше по бъбреците,мисля че е доста зле
:S
Имаш ли приятели в даскало? Ако имаш се движи с тях, няма да ти скачат е така.Първоначално написано от vow
![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
лелее,нямаш ли приятели,които да те защитят?
ако наистина е толкова лошо положението,защо не се преместиш в друго даскало?всмисъл не е най-добрия съвет,ама като чета явно е непоносимо
![]()
П.П На мен много ми харесваш,особено очите![]()
А бе ти приятели нямаш ли? Викни някого. Много е лесно така, с/у 4-ма мале иде да ги убия тия!Първоначално написано от vow
![]()
Вземи си бокс (или два за предпочитане ) и си ги дръж по джобовете.Като ги видиш ,че идват пъхаш ръцете в джоба ,хващаш бокса и като се приближат директно в лицето удряш пръвия който ти падне,след тва някой друг.Те окато се усетят какво става двама ще са вън от игратаУдрай ги с всичка сила ,недей ги жали.
П.П. Обаче има опастност ако използваш бокс и те да си купят и тогава ако те набарат просто мн ще болят ударите,а недай се боже и нож да изкарат![]()
![]()
П.П.2 В твоя случай наистина няма друг начин.Такива малки копеленца на които им липсва възпитанието само як бой ще ги оправи.Жалкото е ,че бащите и майките им не са им го хвърлили по-рано,защото сега нямаше да са такива говеда .![]()
Ти си се оставил да те гаврят и не предприемаш нищо те това ти е проблема.Стегни се малко
лол
А на теб проблема е в това, че не четешПървоначално написано от LeMoi
![]()
Ами най-вероятно просто си прекалено кротък и хората те възприемат като нещо, върху което да си избиват комплексите. Ти не поясни, бият ли те, тероризират ли те или просто ти се подиграват за нещо? Замисли се дали не си прекалено затворен в себе си, напери се малко, но не прекалявай. А относно подигравките задето си отстранил веждите, за всяко ново нещо в теб, ще е така да не те притесняват.Първоначално написано от vow
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Мили съфорумници преди да пускате мнения направете си труда да прочетете цялата тема![]()
Браво пич ! Макар да си ял бой поне не си им се оставил !
Няма да те тъпчат цял живот така, я ... ?
Супер си постъпил !
А ако имаш някой приятел от даскало който да ти удари едно рамо, па дори и само да ги сплаши, ще е още по-добре !!!
Само едно ще ти кажа, не се предавай !!!
Черешовото топче вече пукна ииии всички викат "Смърт или свобода" !
>>хехе не го приемай в буквалния смисъл![]()
![]()
Редакция от самия мен:
Как се чувстваш след тия два дни ?
Чесно казано не знам какво точно да кажа.. прочетох цялата тема. Нямам думи пич евала. Много малко хора имат смелостта да направят това, което ти си направил. Видях ти снимката.. и чесно да ти кажа леко се изненадах, симпатичен си (и не ти го казвам просто така).
Продължавай в същия дух и намери среда, в която ще се чувстваш добре.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ти май така и не написа от кой град си?
"If you look like an idiot it's probably punk."
Адрес, тел. за контакти и ЕГН не щеш ли ?Първоначално написано от Sirius
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Абе хора, за какво това се изражда в масов спор? Защо трябва да се повтарят мненията?
С две думи - всички смятаме че трябва да стане по-як и да го раздава по-отворено.
До тези дето пишат романи против насилието - да си гледат работата. Това не е агресия, а самозащита. В момента момчето се изгражда като човек-ще свикне да го тъпчат, да го подиграват, да не се защитава.
Имах някога подобен проблем, едни бая се ебаваше с мен. Разликата е че имах солиден брой приятели зад мен, за жалост и той. Там е работата, накрая му налетях, не ми издържаха нервичките щото беше тъп, упорит и голямо добиче-който и да го затапи продължава си своето. След това престанаха ебавките, даже малко приятели станахме.
Питай някой приятел, създай такъв, виж кой не одобрява подигравките, да дойдат да те подкрепят. Или следващия ден налети на друг като е сам. Изреди ги така 4-мата и след това почни да се движиш с фр или нещо такова. Най-добри започни да се движиш така още след втория. Цаката е да са бити всички от теб.
мисля че нещата от към малко се наредиха,тея четиримата не ми говорят вече,но не са ме хващали нещо да ми се правят,а колкото до това дали ме закачат,в тези дни изобщо нищо не са ми казвали, няма обиди или нещо др.,смятам че ще мине известно време,и след това всичко ще заппочне отначало
Радвам се брато !Първоначално написано от vow
Съжалявам, че се наложи да отнесеш някой друг тупаник, но се радвам, че са спрели да те базикат и да налагат тормоз върху теб !
Дано всичко се нареди !
Успех от тук нататък
Ииии да знаеш, куражлия си ти![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Linns
всъщност това е една от малкото смислени теми и е тъпо да се изказваш по тоя начин![]()
Кое и е смисленото? Мисля, че решихме проблема на момчето? Или сега вече е смислено да се води спор за това какво е насилие и какво не? Мда, определено е смислено да градиш уважението на останалите спрямо това колко 'дигаш във фитнеса, йес..
На всички които бяха против боя ще кажа ДУХАЙТЕ.
Ето така се решават проблемите с компелксарчетата.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!