.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 188
    Цитирай Първоначално написано от vow
    Цитирай Първоначално написано от zero
    - да си бъркаш в носа.
    - да си гризеш/чоплиш ноктите.
    - да си чешеш задника.
    - да пърдиш.
    - да се оригваш.
    - да псуваш.
    не правя нищо от това,без да изпъквам ще кажа че нито едно от тези не ми е присъщо и освен това не бих направил нещо грубо към някой като да отида и да му се оригна в лицето и тн. Подигравките,които ми отправят се случват и без да има нужда да права кое и да е от изброените,в междучасието ходих да си купя сандвич със стотинки които ми остават от миналия ден и когато започнах да ги броя, повечето от съучениците ми правят това всеки ден, удариха ми ръката и ги събирах пмного време...освен това вече гледам бързо да ида за закуска докато няма никой но когато седна на чина да си изям сандвича те идвам около мене и ме бутат,не мога да направя нищо ...почти никога не мога да ям на спокойствие, веднъж си взех сандвича и ме спънаха изпуснах го и падна едно от момчетата мина през него с обувката си няколко пъти,но аз никога не съм ги псувал, обиждал,камо ли да обидя или нагрубя някое момиче :
    Идеален момент..(за ТЕБ).
    Значи отиди спокойно за закуска.Бутнат ли те, буташ ги по силно.Ударят ли те, удряш по силно *или направо пребиваш *
    Отиваш да ядеш...пак така.Ама тоя път ако те бутнат или ударят направи забележка от сорта : "Не ме бутайте сега ям".Ако не спрат пич казвам ти ако бях на твое място щях да ги разкостя тия бе.Аз вчера пребих един щото ме бутна на земята.(ама буквално си го пребих 10 прави в чеенето и глеа кат насран..)Айде вземи някфи мерки недей да се оставяш да те онижават.Колко са ?5-10 ?5..за секи по 2 удара : ....10 - Start the party and never stop (music)бий докат можеш (ама първо се опитай да се разбереш с тях с думи, па ако са шибаняци чак тогава на песници)

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от p17bull95
    На всички които бяха против боя ще кажа ДУХАЙТЕ.

Ето така се решават проблемите с компелксарчетата.

95 .. Ей, гъзар ! Свии малко крилата..

Цитирай Първоначално написано от Linns

Остави детето да се кефи бре Линче
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Пробвай да се къпеш всеки ден. oO
    И се эамисли дали пък проблемът ти не идва от общуването,а не от виэията.
    Тъкмо т'ва щях да пиша фуфи

me 2

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Пробвай да се къпеш всеки ден. oO
    И се эамисли дали пък проблемът ти не идва от общуването,а не от виэията.
    Тъкмо т'ва щях да пиша фуфи

me 2
    Да, и двете трябва да четете

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

+1

Авторе - браво !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Много тъпи хора има тук..

Момчето, поне от това което е написал, изглежда има много по-различни проблеми от къпането. При такъв постоянен тормоз определено трябва да се вземат мерки. Или намери някой приятел/роднина да помага с пребиването на боклуците които те заяждат или кажи на родителите си. Не оставяй нещата да продължават така
    Защо винаги така се получава?
    Защо винаги любовта те предава..
    Едно момиче и едно момче..
    Ти я обичаш, а тя пък НЕ!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ей хора що го не разберете ... пу*ките обичат отворените!!!
    ахх груба грешка ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ахх груба грешка ..

Аха ясно значи не защото си гнусен ами щото лайнарчетата я избиват на това да се подиграват на някой. Явно са избрали тебе щото не се защитаваш. Бас държа и че си по-нисък. Значи както ти казаха събираш яда дето те блъскат и т.н. и си го изливаш върху тях. Значи първият, който ти се гаври го удряш в зъбите ама здраво. Ако някой ти се изрепчи го напсуваш и му казваш да ходи да се ебе и да те остай намира. Аве да му се не види не се ли защитаваш поне малко. То това е до едно време не бива да оставяш да ти се лигавят така. Това трябва всеки ден да го правиш, защото те са свикнали, че могат да ти се подиграват. После ще разберат, че не трябва базик с тебе и това, просто друг начин явно няма. Едно е базик друго си е системно и постоянно...

Дори не си струва да пишеш за такива хора.По-скоро е да ти се подиграват, защото имаш гадно държание или по-точно не си достатъчно отворен.Ако е заради външността, значи просто тъпаците нямат с кой др да се заяждат.Не им обръщай внимание.Не е хубаво постоянно да се заяждаш но понякога е хубаво на обидата да отвърнеш с обида и да им дадеш да се разбере, че като се заяждат с тебе няма да стоиш и да гледаш. Така малко ще се ядосат и накрая ще спрат.

"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen

Колко сте зле сичките че му се връзвате..тва е некое лапе което си няма работа и си прави ташак с вас...

Не мисля, че е ебавка. Научи се да различаваш ебавките от сериозните теми. А дори да е има доста момчета с тези проблеми, така че темата ще им е от полза.

1) Когато някои започне да се държи агресивно, изчакваш малко и му казваш спокойно да спре. Ако не спре, му го казваш втори път. Ако пак не спре му скачаш и го размазваш ама така, че всички да гледат. Смятай, че втори път никой няма да те закачи.

2) Пред момичетата... Не им се натрапвай. Визията е от голямо значение, но при първото впечатление. Постарай се да изглеждаш добре, с прилични дрехи и закачи някое момиче леко. Да стартирате разговор... Лека-полека ще се отпуснеш и ще усетиш как да говориш с тях. Ако с една тръгнеш, другите ще го забележат и ще спрат да се държат зле. Но не забравяй, че характера ако ти е кух, нищо няма да стане.

3) Глупав си, че се потдаваш. Равнодушието е убиец за глупаците. Ако те ебават се прави буквално, че ги няма и не ги чуваш. Рано или късно ще им омръзне. А за боя ти казах как да действаш.

Мисля че достатъчно акъл му дадохме на момчето. Няма смисъл да се повтаряме. Иначе поста над моя накратко е перфектен.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Shely
    Цитирай Първоначално написано от Linns

Остави детето да се кефи бре Линче
    Ай нека вирее, от мен да мине

Повече от фен
    благодаря за отзивите,смятам да не се давам повече на никого,въпреки всичко...знам,че каквото и да направя подигравките винаги ще ги има,но се надявам сега да са поутихнали за малко

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Пребий ги сичките момчета ги намятай...Да не ти пука,някой като ти каже нещо ставаш и го сваляш на земята...момичетата сами ще усетят как стоят нещата,когато видят,че ти си силната страна...Няма друг начин...
    1. Той не може да ги набие. Един срещу петнайдет как ти се струва?
    2. Мисли с главата си.

Каквото е собственото ти отношение към теб, такова е и тяхното. Хубаво е, че си решил да не се даваш. Дано успееш. Не искам да съм черногледа, но лично аз не виждам начин подигравките да спрат, ако за тях няма причина. Просто са те нарочили.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Прочети цялата тема

--------------------------------------------------------

В съседния клас има едно момиче,което е наистина гнусно.Само ,че тя не прави нищо по въпроса.Мирише ужасно-на пот,манджа и сладникъв парфюм.Има огромни уши и мазна коса.Сигурно тежи 80 кг.Но въпреки това има приятелки.Много от класа й се заяждат с нея,но тя е намерила приятелки,които да я харесват въпреки това.
    Дано и ти намериш
    За жалост не можах да видя снимката ти,но от предните мнения разбрах ,че не външността ти е проблема.Не се влияй от това,което казват другите.Често те го правят ,за да избиват собствени комплекси.

Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    В съседния клас има едно момиче,което е наистина гнусно.Само ,че тя не прави нищо по въпроса.Мирише ужасно-на пот,манджа и сладникъв парфюм.Има огромни уши и мазна коса.Сигурно тежи 80 кг.Но въпреки това има приятелки.Много от класа й се заяждат с нея,но тя е намерила приятелки,които да я харесват въпреки това.
    Дано и ти намериш
    За жалост не можах да видя снимката ти,но от предните мнения разбрах ,че не външността ти е проблема.Не се влияй от това,което казват другите.Често те го правят ,за да избиват собствени комплекси.
    Според мен ен е външността. Просто не се защитава и няма приятели.

Повече от фен
    имам приятели от други класове но и те като мен не могат да тръгнат да се бият срещу отворковците от класа ми: както и да е, мисля, че засега не се занимават с мен (за съжаление са нарочели друг от класа),смятам че ще се справа

Много от вас казват, че насилието не е решението. И то не е.

Но един мъж трябва да може да се защити, трябва и да го показва. Мъжът трябва да е силен, умен и смел, красотата няма нищо общо. Когато ти съборят и смачкат сандвича, това е потъпкване на твоята собственост и на твоето его. Малко хора биха постигнали нещо с думи. Малцина са хората с ораторски талант, ти навярно го нямаш. Няма нищо лошо в това да се сбиеш, защитавайки честта си, защитавайки територията си. Хората са животни, не го забравяйте. И ако не можеш да отстояваш физическата си независимост, то какво остава за останалото.

Пък и не се страхувай, който яде бой, той се научава да се бие. Внимавай само да не пострадаш фатално или да нараниш някого фатално. Последиците може да са жестоки.

А относно визията ти, ти си красив. Просто лицето ти иска поддръжка. Колкото и да е хубав човек, когато има големи рошави свързани вежди и акне, красотата трудно ще се забележи на пръв поглед. А относно къпането, не че има много общо, но е добре да се къпеш всеки ден. Особено на тази възраст, тъй като метаболизмът е много активен, тялото отделя много токсини, хубаво е редовно да се отмиват от кожата.

Свясно момче си, вижда се, не се оставяй да те мачкат, не се срамувай да те бият, няма нищо срамно в това да те набие някои, ако му се противопоставиш...особено ако са четирима.

Айде, късай тигре !!

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ахх груба грешка ..
    рофл ;д

пт : проблемът е че си ги оставял 2 години да го правят сега е трудно .. не трябва да внимаваш да не убидиш някого един вид те затва го правят .. ;д (бтв тфа са бахти детските истории ... тфа го имаше до 7ми клас и от там ниш подобно ..) Такива идиотчета се дразнят с някой щото той не им отвръща ... Не си попаднал на клас просто кфо да кажа ...абе я се съберете с тфойте приятели и им натрошете кофите ... Сега ше кажете "насилието не е начина ..." , е да де ама на тъпото как да го промениш освен бой ? На този етап ... може после да ви набият вас ама сигурно ше спрът И последно .. общувай повече , не може всички от класа ти да са кретени ?
    Fuck you bitches ;p

Град
    Europe
    Случайно да се казваш Спас и да си от 9б

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си