- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гнусен съм
Хаха няква путка са ебава тука със всички вас хахахаVow е момиче ;]
т'ва тука е като няк'ва сапунка майнаПървоначално написано от punkOrNot
![]()
![]()
![]()
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ай ши ви... .... ........... ..... .... . ..... ...![]()
![]()
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
^какво "ша ни...."не е тука мястото да си избиеш комплекса
а по темата: и мене не ме харесва по-голямата част от града в който живея ама кво да се сдухвам?? ..стегни се. не трябва да ти пука какво мислят другите..
.. а ако те бият - отвръщай на удара .. няма ли кой да извикаш да ги поступа??
FUCK-тически не ме интересувате..
Всеки път когато някой ти каже нещо обидно - използвай средния си пръст който в такива случаи е даденост![]()
![]()
и придружи пръстчето с думите "Я си го ..... отзад бе нищожество !" пък да ги видим тогава... ебавай ги и ти - вкарай им малко респект и ще видиш, че ще престанат...
![]()
Абе не можете ли да четете?! Темата е от 13 януари.. демек от преди месец. СТИГА СТЕ ИЗРАВЯЛИ СТАРИ ТЕМИ!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
пак ме почнаха,а беше утихнало
Всичко идва от главата ти!
Ако ти се възприемаш като "гнусен" и с другите ще е така!
Просто някои недорасли деца имат по-голямо самочувствие. Навсякъде ще срещаш такива хора през целия си живот, независимо на колко години ще си. Моят съвет е да не обръщаш внимание на такива тъпи подмятания. Според мен трябва да си повдигнеш самочувствието- излизай повече с приятелите си, забавлявай се...и да не ти пука. Не може всички да те харесват, както и ти не можеш да харесваш всички. Успех!
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ама ти недей се дръж като мишка и да се спотайваш и да се кефиш тихичко, когато ЦЯЛ ДЕН не те обиждат и не ти обръщат внимание и когато отново се сетят да се чудиш защо ли...Първоначално написано от vow
![]()
Виж ся, аз съм момиче, не съм от бойните, нито от връзкарите, няма и кой да ме защити, ама в моя клас и гък не могат да ми кажат. Не ме интересува дали ме харесват, макар че в последно време забелязвам голямо уважение /освен страхопочитание/ и това не съм го постигнала като съм си седяла на задника и съм се оглеждала за някоя летяща тухла. Видях ти снимката, не си гнусен. А и не си дребен, тъй че съвсем спокойно можеш да ги навреш в на кучето гъза. Вдигни си самочувствието, напарви се на велик, но не прекалявай. Целта е да им покажеш, че не падаш от Марс. Не изпадай в истерия, нито пък се дръж като селянин. Покажи им, че си търпял достатъчно.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Аз така си носех бухалка по едно време... споко няма нищо да стане, са са се наплашили и нищо няма да ти кажатПървоначално написано от vow
А и не забравяй, не важно как изглеждаш, а как се чувстваш !
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!