.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 188 от общо 188
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Я пусни 1 снимка.

q verno vzemi pusni 1 snimka

Хаха няква путка са ебава тука със всички вас хахаха Vow е момиче ;]

Цитирай Първоначално написано от fc
    Хаха няква п***а са ебава тука със всички вас хахаха Vow е момиче ;]

е т'ва беше капака....

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от punkOrNot
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Хаха няква п***а са ебава тука със всички вас хахаха Vow е момиче ;]

е т'ва беше капака....
    т'ва тука е като няк'ва сапунка майна
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Ай ши ви... .... ........... ..... .... . ..... ...
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

^какво "ша ни...." не е тука мястото да си избиеш комплекса
    а по темата: и мене не ме харесва по-голямата част от града в който живея ама кво да се сдухвам?? .. стегни се. не трябва да ти пука какво мислят другите.. .. а ако те бият - отвръщай на удара .. няма ли кой да извикаш да ги поступа??
    FUCK-тически не ме интересувате..

Всеки път когато някой ти каже нещо обидно - използвай средния си пръст който в такива случаи е даденост и придружи пръстчето с думите "Я си го ..... отзад бе нищожество !" пък да ги видим тогава... ебавай ги и ти - вкарай им малко респект и ще видиш, че ще престанат...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Абе не можете ли да четете?! Темата е от 13 януари.. демек от преди месец. СТИГА СТЕ ИЗРАВЯЛИ СТАРИ ТЕМИ!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен
    пак ме почнаха,а беше утихнало

Всичко идва от главата ти!
    Ако ти се възприемаш като "гнусен" и с другите ще е така!

Просто някои недорасли деца имат по-голямо самочувствие. Навсякъде ще срещаш такива хора през целия си живот, независимо на колко години ще си. Моят съвет е да не обръщаш внимание на такива тъпи подмятания. Според мен трябва да си повдигнеш самочувствието- излизай повече с приятелите си, забавлявай се...и да не ти пука. Не може всички да те харесват, както и ти не можеш да харесваш всички. Успех!
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от vow
    пак ме почнаха,а беше утихнало
    Ама ти недей се дръж като мишка и да се спотайваш и да се кефиш тихичко, когато ЦЯЛ ДЕН не те обиждат и не ти обръщат внимание и когато отново се сетят да се чудиш защо ли...
    Виж ся, аз съм момиче, не съм от бойните, нито от връзкарите, няма и кой да ме защити, ама в моя клас и гък не могат да ми кажат. Не ме интересува дали ме харесват, макар че в последно време забелязвам голямо уважение /освен страхопочитание/ и това не съм го постигнала като съм си седяла на задника и съм се оглеждала за някоя летяща тухла. Видях ти снимката, не си гнусен. А и не си дребен, тъй че съвсем спокойно можеш да ги навреш в на кучето гъза. Вдигни си самочувствието, напарви се на велик, но не прекалявай. Целта е да им покажеш, че не падаш от Марс. Не изпадай в истерия, нито пък се дръж като селянин. Покажи им, че си търпял достатъчно.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от zero
    - да си бъркаш в носа.
    - да си гризеш/чоплиш ноктите.
    - да си чешеш задника.
    - да пърдиш.
    - да се оригваш.
    - да псуваш.
    не правя нищо от това,без да изпъквам ще кажа че нито едно от тези не ми е присъщо и освен това не бих направил нещо грубо към някой като да отида и да му се оригна в лицето и тн. Подигравките,които ми отправят се случват и без да има нужда да права кое и да е от изброените,в междучасието ходих да си купя сандвич със стотинки които ми остават от миналия ден и когато започнах да ги броя, повечето от съучениците ми правят това всеки ден, удариха ми ръката и ги събирах пмного време...освен това вече гледам бързо да ида за закуска докато няма никой но когато седна на чина да си изям сандвича те идвам около мене и ме бутат,не мога да направя нищо ...почти никога не мога да ям на спокойствие, веднъж си взех сандвича и ме спънаха изпуснах го и падна едно от момчетата мина през него с обувката си няколко пъти,но аз никога не съм ги псувал, обиждал,камо ли да обидя или нагрубя някое момиче :
    днес това отново се повтори, взех си сандвич и отидох да си го изям, когато един ми го удари с ръка и го изпуснах, като се наведох той го настъпа, просто НЕ ИЗДЪРЖАХ повече избухнах, не мога да търпя това,затова взех неговия сандвич бързо и го хвърлих в снега,той започна да ме бута и блъска,но просто ми писна вече от всичко това и колкото и да не е хубаво насилието, ударих го и започна бой в снега,мисля,че си заслужаваше,защото все пак колкото и той да ме наби толкова и аз го удрях,до края на деня дума не ми обели той,а и за щастие не се стигна до директор и хубавото беше че момчето с което стоя и момичето се застъпиха за мен и наредиха този който ми бутна сандвича,разбира се,той има още 4 човека които ми се подиграват и вероятно утре ще ме набият, тъй като днес не можаха да ме хванат, след училището,понеже минах по др.път...не знам какво ще е утре и ме е страх,но не съжалявам,за това което направих днес защото това се случва мн често да ме спъват и да ми взимат сандвичите парите и др.,просто изкипях и сега бих го нашравил
    Аз така си носех бухалка по едно време... споко няма нищо да стане, са са се наплашили и нищо няма да ти кажат
    А и не забравяй, не важно как изглеждаш, а как се чувстваш !
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си