- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как си "предлагате" да станете гаЖета?
ирония.Първоначално написано от Alexzander
бавен си
ае ше ходим ли....
The blood that binds us ..till death unites us
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
аз ти предлагам бе цоци с тия цицоциПървоначално написано от c0ci
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Би ли искала да сме заедно ???![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
>> По скайп естествено ! То сега така е модерно бееее![]()
Препикавам я като куче - дърво, което значи - вече си моя, маркирах те![]()
ми да е и на мен тъй ми предлагатПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Принципно като се занимавам с някой от известно време и подкараме тая тема ме пита:"Имам ли някакви шансове с теб?". Най-често това. Абе добре е ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
уффвие се ебавате, ама на мен ми се е случвало да отговоря "къде?" на въпроса "Искаш ли да ходим?". Така и така щях да кажа не, ама този сигурно ме мисли за някво много тъпо момиче
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Първоначално написано от w0sh
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Абе момичето/момчето е чуло някаф виц и е решило да го включи в ежедневието сиПървоначално написано от ThedramaQueen
![]()
Хахх кат заговорихте за такива простотии някъде бях чела нещо от рода на това ( незнам дали е истина):
Искаш лии?!
Ъъъъъъ??
Айде дее искаш или не?!
Ъъъъ.. добре.
Еем вече ходим!! Мерси!
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ами с бившия ми приятел се получи малко странно ..бяхме се събрали у тях цялата компания и мъжките се бяха напили и момичетата като добри самарянки им помагаме да отрезнеят
изведохме ги навън на чист въздух да се пооправят, а пък то взехме че ние се напихме
и излизаме навън при мъжките и аз така леко на градус отидох при него и му викам: "Ти си искал да ми кажеш нещо" (защото преди това един френд ми беше казал, че това момче искало да тръгва с мен) и той вика: "Искаш ли сериозна връзка" и аз: "Да!" и той: "А ми хубуу тогава ходим"
![]()
и така се получи
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Отивам за мляко. Искаш ли да ходим?![]()
Живота е такъв, какъвто е!
пфф кви са тия "искаш ли да станем гаджета" ..![]()
![]()
с целувка се загаджосахме със синеокия ..![]()
![]()
ето ся как можеш да опраиш раУтата след като некоя та избазика с
-Искаш ли да ходим.
-Къде?
(отговора в стил Холивуд е
-В страната на чудесата, само аз и ти ...Заедно.
след това чудо сиг ша и се сториш толкова жалко банален че ше тръгне с тебе от чуство за помагане на бездомните....![]()
![]()
![]()
Аз не прелагам. Просто се зарибявам с тях няколко часа, а след това посягам да ги целуна с език ако се дръпне значи трябва още зарибявки, ако не значи ходим, както стана последните 2 пъти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
Като бях тийн водих момичетата на дискотека и на следващия ден на една специална пейка в парка ги целувах и работата беше опечена :P
Първоначално написано от 300
![]()