- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Различни сме
Накратко.. имам си приятел, към който имам доста сериозни намерения ( като гледам той също ) харесвам го, мога да му имам доверие и мога да разчитам на него.. Но сме прекалено различни. Аз обичам да говоря и съм прекалено емоционална.. Всичко вземам навътре, разтройвам се за най-малкото нещо и т.н. Той е точно обратното-повечето време мълчи и имам чувството, че се притеснява от нещо.. Познаваме се от доста време, имаме общи интереси, аз винаги намирам тема за разговор, но той никога не се отпуска. Опитах се да поговоря с него за това и си мисля вече, че проблема е в менНаистина много се привързах към него.. Някой да е бил в същото положение ? Ако има такива, как са постъпили ? Дали може да променя нещо в него, или проблема е при мен ?
Общо взето смотаняк и лигла са се събрали и се обичат. Колко сладко....
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
ми може би му е писнало ти слуша лиготиите
защото нестандартни смее и нека всеки знае :нестандартни смеее![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
roflek. sadПървоначално написано от loliii
ACϟDC
Не дерзай.Т'ва,че сте различни ви дава възможност да се допълвате each other.![]()
Що пък реши, че не може да се отпусне ? Казвал ли ти го е ?
Била съм в същото положение..нищо не се получи.
Може и да казват,че противоположностите се привличат,но ние бяхме прекалено различни.
Като гледам ти се лигавиш,а той е сдържан...дразните се взаимно 100%...няма смисъл.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
хахахха всичките сте ебати врачките сериозноот 2 приказки казани от авторката и стигнахте до златното заключение, че тя е лигаве, а той здържан.. йес ! точно така
![]()
според мен сте разли4ни и това е баланса при вас.Има хора които не оби4ат да говорят и не са толкова емоционални.Важното е да имате еднакви интереси и да ви е приятно заедно![]()
мълчиии тамПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Мейк ми![]()
Вие двамата се пренесете в скайп или на лично.
По темата - малко компромиси от двете страни и сте готови за женене. Споко, не е странно, нормално е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
шоуу,ти на мене на отворен ли ми съ прайш?!Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Мейби да, мейби неПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
хахах спирам да флуудя
![]()
Ами може и да е срамежлив,или просто си е притеснителен..Не знам..Опитай се отново да поговориш с него![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това че съм казала, че съм емоционална не мисля, че ме прави лиглаСъщо така нямате право да давате определения като "смотаняк" при положение, че не познавате човека.. Това, че някой е по-затворен не го прави смотаняк.. Както и да е
Относно последното мение ( SmilezZz ) просто не ми е удобно постоянно да му натяквам едно и също.. Понякога му го намеквам, но.. няма ефект. Винаги съм била в голяма, шумна компания, аз самата съм разговорлива и обичам такива хора, а тук се получи точно обратнотоБлагодаря ви за бързите отговори ( макар и някои да не са толкова положителни или каквито очаквах..)
еми и аз самата не съм от най - приказливите но съм ходила с доста приказливи момчета и за разговори не сме имали проблем. Мисля че трябва да видиш какво ще се получи между вас не ми се вярва че никога не говори
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
@roadrunner: Какво им се връзваш, не виждаш ли, че половината са тук, защото искат да си чешат езиците и си нямат друга работа?Не че и аз не съм така, де...
Според мен, щом сте се харесали, няма абсолютно никакъв проблем кой какъв е.Самите ние с приятеля ми сме подобен случай: той е хипер сериозният, интелигентен, сдържан, даже притеснителен пред други не-чак-толкова-близки хора човек, а аз съм супер емоционална, лъчезарна и енергична, трудно спираща да говори. Просто чакаш да се разчупи в твоето присъствие и хей! Изведнъж може да откриеш, че този дръпнат човек има страхотното чувство за хумор...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
абе спокойно ся,кво толкова си се размислила![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
еми тъпо ще е да се опитвате да се променяте.времето ще покаже дали сте един за друг
I can't stop myself from loving you <3
Спри да бъдеш толкова емоционална. Никой не го кефят тия истерични емоционални люде. Най-малкото по някое време вече ставате досадни от припадъци по 'т'ва колко е мило", "онзи защо каза така", "ах, този филм"...
Ако сте твърде различни, значи не сте един за друг. Това е мит, че различните се допълват, защото ако нямате общо ядро около, което да гравитирате, спукана ви е работата. Или се взимай в ръце, и оправяй нещата, както ти хрумен /най-добре с обсъждане на проблема помежду ви/ или се примири и чакай краят да дойде от самосебе си.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти се радвай че още те търпи![]()
There is no right or wrong, only fun or boring