- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх..Има ли причина?
Преди две седмици,най-добрата ми приятелка ме запозна с едно момче,което е на 19г.Аз съм на 14г.Когато се прибрах му взех скайпа и започнахме да си пишем.Добро момче е...
Ето го и проблемаа...
Започна да иска да излиза с мен..а аз не го искам за нищо повече от приятел!Мисля,че ме харесва ): а аз не искам.Притеснено ми е да излизам с него...Въпреки че се държи много добре,добро момче е (: и сме прятели..
Каво да правя?Не искам да пострадам...
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Сритай го в топките и ще те остави намира![]()
Ами не знам..
Излез със него = пък ако ти признае,че те обича - поговори с него..Кажи му,че искаш да си останете приятели
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Проблема е,че искам да сме приятели,но нищо повече...Не искам да го разкарвам!
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
има! ще те изнасили негър като джако с големото нунджако!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Бахти, той ми е набор, как може да се занимава с 14 годишни![]()
![]()
щом не го искаш прати го при мен да го наредя малко![]()
и аз искамПървоначално написано от cherinka
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
карай пак го сритай![]()
а джако е разложен труп
шалала
Той е по-голям, има други интереси и търси друго. По-добре излзайте само като приятели, но ако иска нещо повече се откажи![]()
бил голямПървоначално написано от roadrunner
![]()
Като не искаш да го разкарваш, няма. При следващото предложение за среща аз бих заявила директно, че съм съгласна, но нека тя е не повече от приятелска.![]()
А и все ми се върти из ума, че щом 19-годишен се занимава с 14-годишна, просто би искал да й се намърда в бикините...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
и пак:Първоначално написано от roadrunner
бил по-голям![]()
Я, вземете всички да се почешете там където ви сърби.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Момчето е казало на приятелката ми следното "Искам да сме повече от приятели" ... какво да правя хора...искам да ми е само приятел..не знам как да постъпя,защото ми се случва за първи път...
Ем, щом иска да ти е повече от приятел - как ще го принудиш да ти е САМО приятел? Това става ако и той иска. А той очевидно - не иска.
Нали се сещаш че не става да щракнеш с пръсти и всичко да е както ти искаш. Ама малко си още, не ги разбираш нещата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всъщност защо не искаш да ти е повече от приятел? Трябва да си има причина и за това. Я кажи, че да ни се поизясни картинката.
Иначе можете да си излезете, а когато той направи някакъв намек или нещо, с което показва, че има чувства към теб, можеш да му покажеш, че искаш само приятелство помежду ви. Толкова ли е сложно?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хаха този ще е някакъв отчаянкакто и да е таа по темата ... ми кажи му че си харесваш някакво момче ( ако тряя си го измисли) и той като разбере че харесваш друг и ще разбере че нямаш интереси към него а го имаш само за приятел и готово
много ли е сложно
There is no right or wrong, only fun or boring
Искала си му скайп, тоест си го потърсила и той си е помислил, че го харесваш.. Ти за кво го потърси? Айде да не се лъжем с това "исках да сме приятели", привлекъл те е по някъв начин, сега кво се дърпаш? Няма да те изяде, ако пък не го искаш направо му го казвай, кво овърташ ..
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Щото е голям...Но иначе е добро момче,държи се добре и ми пише когато е в скайп.До преди 30 минути ми обясняваше,че нямал търпение до Събота за да излезем...и аз нямам търпение да го видя,но някък си не така както той..смис..той ме харесва а аз го искам само за приятел за нищо друго..
Не съм ЕМО!!!
Първоначално написано от Linns
Да,права си.За скайпа.Имаше някво моментно и аз не знам какво,но искам приятелство,НЕ друго!
Не съм ЕМО!!!
Ей. Вие сте на 14 и 19. На съвсем различен акъл сте. Недей говори глупости.
Първоначално написано от Utun
Да,така е,но мисли като мен..?!??