- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идейна тема
Ама какъв е тоя стол? Не помня да съм виждала такава тема. А не ми се рови назад...Първоначално написано от Sham
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
който се занимава със семейния живот така ставаПървоначално написано от LadyDi
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
LadyDi, горещият стол във форума представлява тема, създадена за един определен човек, когото съфорумниците могат да питат (почти) всичко.![]()
What you give is what you get!
Да, разбрах, благодаря.
tuzaro, трябва да има време за всичко![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
важното е някой неща да са големиПървоначално написано от LadyDi
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Това е интересна идея.Първоначално написано от w0sh
Audio ergo sum
До момента имаме хайку и стола.
Кой слагаме на стола?
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Аз съм сложена вече![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Добре, продължаваме с идеите, до момента се получава добре, предполагам...
Добре, но 3 дни не са най-добрият вариант, защото 30 дни по 3 = 10 потребителя... Активните са не повече от 20-30... Поне да е 4-5 дни, за да има и за напред. Какво мислите?![]()
Едва ли интересът към стола ще се задържи толкова време.
Audio ergo sum
Вижте на какво попаднах, изглежда интересно...
http://forums.rpgbg.net/viewtopic.php?f=7&t=643&start=0
Поне дава идеи...
Дам... Може и без състезание.
Аз предлагам игра, която да се казва "Fighter" или нещо подобно...
Игра в която да има умения, знаете за какво говоря...
Примерно: Сила на удара: 8, Здраве: 24, Психика: 80 и т.н.
НЕ Е КАЗАНО играта да е само Fighter, може да е стратегическа игра, игра с мислене и т.н. Може уменията да бъдат изразени в съвсем друга посока...![]()
Аз предлагам да направим нещо като конкурс за най-добър превод на текст от английски на български. Ползването на речници ще бъде позволено, защото целта няма да е просто текста да бъде преведен, а от обикновена новинарска статия да бъде преведен по-разчупено, с повече елементи от художествената литература.
Audio ergo sum
хмм, интересно.. >.>Първоначално написано от ArrowsOfDeath
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Това горното ще го развия после, сега ми дойде нещо друго като идея...
Да се направи една тема, която да се казва: "Статистика на съфорумците"
Всеки да си има собствена статистика, която да включва абсолютно всичко...
Пример: X потребител днес е написал 10 поста, а друг потребител определя, че тези постове са наистина добре изпипани и, че за да ги напиша са му нужни доста знания по еди какво си и така му се дават точки, които той да си прибавя в определени графи...
Може да има различни степени, примерно от Незнаещ до Гений и всякакви такива... В зависимост от това кой какво пише... Дори може да се направи точкова система на всеки примерно 30 поста - 10 точки +
Ако пише мнооооооооого много по биология му се дават точки в биология и т.н. Дано сте ме разбрали какво имам предвид...
Ако на някой му е направил впечатление някакъв пост, може да го коментира и това да донесе още точки на постналия го и още много такива неща... Просто иска още развитие, което не мога да направя само и единствено аз.![]()
Досиета да ти кажа... Трудна работа...Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
Добре де, а какво ще кажеш ПРИМЕРНО някаква тема, която да е свързана с постовете...
"Пост, който ти прави впечатление"
В нея всеки потребител да може да поства някакви готини постове от други съфорумци, които са му направили някакво впечатление, да обясни защо по каква причина и тн?
Аз го правя, за да е интересно... Нали все пак трябва да се прави нещо, а някаква така игра няма да навреди, все пак няма да се караме...Първоначално написано от Raybeez
..не е зле да помислиш над ИДЕЯТА за покупка на трудова книжка ииии да започне някой да се разписва в нея )Първоначално написано от SWASTIKA
Аз съм купил, но няма кой да пише...![]()