- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Месец?
Накратко:
Трябва ли деня, в който правите 1 месец, да бъде по-различен от обикновено?
Умирай само в краен случай =)
Ко речи?![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Трябва ли да показвате силата на чувствата си само 1 ден от месеца?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
При нас е само няколко секунди...
-Честито ни ново месече![]()
не то4но,може би да направите нещо разли4но,малко по-романти4ноАз мисля 4е е ден като всеки но просто се празнува това 4е сте заедно
![]()
А другите дни не си заслужава да "празнувате" и да изразите радостта си от това, че сте заедно? Според мен, ако ще правите нещо различно, по-добре е без повод.Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не.
Ако правиш нещо го направи 1-2 дни преди навършването на 1 месец.
Да бъде малко по-неочаквано, за да има по-голям ефект.
Иначе като стане 1 месец и половинката ти ще знае че готвиш нещо и няма да е толкова голяма изненада.
Но никога не прави нещо със закъснение, защото момичетата го тълкуват като невнимание и пълна незаинтересованост от твоя страна, което не винаги е така но.. затова преди или на празника![]()
много ясно
требе да и купиш нещо за всеки ден.
Aко си момче, да ти кажа честно и едно цвете е предостатъчноПс - както някой каза, не показвай любовта само, когато има повод, а всеки ден
![]()
Нещо за цикъл ли става дума тука ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първия месец е много важен. Както и първите 40 дни. После 3те месеца са от особена важност, полугодието и годината.
Всичко е важно. Специално. Истинско. Амурчета около вас - рай.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен само годишнините трябва да се отпразнуватСмисъл не е лошо да отбележите продължителността на връзката си с нещо по-различно от обикновенно ,но лично за мен подаръци и такива работи са излишни.
![]()
--------------------------------------------------------
Е какво по-различно може да бъде?Просто и двамата си знаете,че сте направили еди колко си месеца и се радвате.Ако момчето ти подари някакво цвето би било яко..или пък ако си подарите по нещо..просто за да покажете чувствата и любовта си.
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
не поне аз не съм ден като ден сега като се прави година е друго![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Въпрос : Ако тръгнеш с някого на 31-ви кога ще отпразнувате един/два/три/пет/n месеца като повечето от месеците са по 30 дена /а февруари 28-29/ ???
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мамка му, ние сме на 29-и...Първоначално написано от loliii
Самото емоционално усещане за деня е различно - при мен. За мен всеки месец е със сантиментална стойност. Мисля, че дали трябва да е по-различен или не си определя всяка двойка, но за мен трябва да е! И е немислимо да се забравят такива неща от страна на половинката.Мисля, че не е нужно да се копуват подаръци за всеки месец, или да се правят някакви тежкарски подвизи...за мен е важно, просто да се отбележи, да бъде по-специален в съзнанието и на двамата ни, да ни направи още повече свързани емоционално, да се изрази с обич и нежност, романтика...а не с подарък тип "виж ме къв съм тежкар".
![]()