.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Децата

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Скоро ходих до училището ми. Имаше родителска среща, но въпреки това останах. Сегашният клас на бившата ми класна е от 26 дечица. Всички си имат мами и тати, или поне едното. От всички тези мами и тати имаше една мама. Тя каза, че си е тръгнала от работа по-рано, за да разбере как се справя детето й. Класната каза, че е кротко дете, учи си уроците и се справя горе-долу добре. ОК. Майката започна да разказва колко е труден живота, как няма много време за децата си, но въпреки всичко след работа разговаря кой как се е справил през деня в училище, какво е свършил вкъщи, дали си е научил уроците и т.н.
    Майката си тръгна и останахме само двете. Класната се разплака, защото каза, че за първи път в кариерата си не може да се справи с деца. Обясняваше ми, че не искат да стоят седнали в час, как се бият пред нея, ругаят се, не слушат и т.н. Стана ми много мъчно, тя е вече възрастна жена, не става за звероукротител. Питах я каква е причината. Отговори ми "не е една". 1. Вкъщи не се отделя достатъчно време на децата, няма възпитание в ценности. 2. Детска градина, предучилищна, училище - куца им жестоко системата! Аз нямам алтернатива на тази система, но не съм доволна от нея! 3. Средата = улицата. Нищо против, но като сложиш улично "образование" и никакво домашно става страшно. 4. Медии - по-бездарно и тъпо нещо от телевизиите ни няма. Някой може да каже Discovery, NatGeo, History и т.н. Да, това са образователни телевизии, но малките деца не ги разбират. Липсва им любопитството, което се ражда с четене на книжки.
    Желание => начин => успех. Онези мами и тати можеха да си тръгнат от работа и да отидат до училище. Не знам как е в другите, но в моето има два пъти годишно такава среща - за всеки срок по една. Друга опция - отиваш до училище, когато можеш през деня, звъниш по телефона, пишеш писмо и т.н. Класната ми винаги е била отворена към връзката родител-учител, жалко е че родителите в този случай не са.
    Бурни и неспирни аплодисменти. Давайте, ръкопляскайте. Ръкопляскайте на картинката нарисувана от една "промяна", която хвана, че отиде заедно с коня в реката.
    Честито и отново аплодисменти за създаването на тази под-класа от плъхове, които днес са в училище, а утре ще са "трудоспособното" население. И за това не са виновни те.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Град
    Wonderland
    истината е,че живеем в извратен свят и както и да са те възпитали,влизайки в интернет и излизайки на улицата,виждаш какво става и... просто започваш да подражаваш.

Цитирай Първоначално написано от StanSmith
    Цитирай Първоначално написано от semantics
    ^Тъжната истина, norge...

Другото нещо, което децата правят, докато не са на училище или на улицата, е да висят по форумите и да хранят наред:

системата, политиците, философите, турците, гърците, румънците, ЕВРЕИТЕ, американците, руснаците, демократите, фашистите, нацистите, комунистите, кежуълите, анархистите, скинарите, хулиганите, метълите, учителите... не знам още какво...

След това, някои споделят, че отиват за "бело", по който начин всичко е по-добре. Трудно обвинявам споменатите, но наистина е страшно и каквото и да ни грози като общество, в това състояние трудно ще го посрещнем.

да,точно ние сме проблема на обществото!

какъв жалък комплексар си

аслъ се едно некой евреин ти е платил да влизаш във форума и във всяка тема да пишеш против хората,които говорят против конспирацията дори в тема за децата... сметай какъв паляк си

съжалявам те,искрено... гнус ме е от под-хора като теб

И мен от такива като теб, говориш само за евреи и конспирация.А да, използваш и думата комплексар, което те прави лексикално богат.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ето ги миличките хлапетии, на които вярвате, че вашето бъдеще принадлежи.
    http://vbox7.com/play:1180500d , http://vbox7.com/play:ce44af62
    Повече не знам има ли да се казва по темата.

В България има много талантливи и свястни деца , на по 6-7 годинки правят изумителни неща ... "България търси талант" е предаването в което това се доказва

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Dumb,много си права.
    Децата са много талантливи,но няма кой да ги насочи и насърчава
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Да, ние ги обичаме, подкрепяме ги, радваме им се и накрая те ни се качват на главата! Докато продължаваме да ги глезим - така ще е. Децата да не работят, да не се удрят деца... да, ама не! Трябва строга дисциплина. Да знаят какво искат и защо го искат. Това, че са деца, не означава, че са невинни. Даже напротив - няма по-гадни и противни същества от децата...

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    http://vbox7.com/play:1180500d
    МРАЗЯ този репортаж. И в такива случаи си личи що за помия представлява бТВ.

Ето ги миличките хлапетии, на които вярвате, че вашето бъдеще принадлежи.
    И да вярваш, и да не вярваш - принадлежи им/ни.
    А по въпроса какво се прави?
    Плюе се, ез южуъл. С медиите начело.

Обществото, което цъка с език по тия репортажи е в пъти по жалко от децата - НЕГОВИТЕ (на обществото) ДЕЦА!
    активизъм/превенция; писане; музика

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    Децата са кът.
    Сегашните малки са ужасяващо големи, светът е проблемът, те са негови отрочета.
    Мдам, много бързат да пораснат... А защо? Аз искам пак да съм малка... И да оцветявам книжки в детската градина...
    The reasons of love... <3

Град
    Варна
    Това, всичко това е насилствено, съвсем съзнателно потискане на личността още от ранна възраст. За да не излязат нещата извън контрол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си