Бе баш на магии да ги учим и нереални неща.. беги, много утопистично. /не се сдържах/

Иначе трябва да има кой да се занимава с децата, определено: ]
Повече литература и изкуство да изучават.. защото душите се обработват отмалки : ) И вместо да са бездушни чалга консуматорчета, могат да наблягат на стойностното още от малки. /ако има кой да ги подтикне към това/ Просто трябва да развият някаква чувственост, за да не се чуват глупости по-късно от рода на "Еми тя Баба Илийца е будала" и няк'ви такива.

Леко потрес е това с Перлата.. ама нали знаеш, с каквото израстваш, това възприемаш - то става твоя свят. Просто защото не ти е показано по-стойностното, не са ти показани повече опции - имаш единствено сонгюл, йурук не знам си какво, планета и т.н. Лапетата добре ги знаят чалга песните.. факт. Това се обобщава в думата 'телевизор'

И да, майките са виновни. Осирам ти темата с оплаквания, ама за мен това са фактите. Баща ми винаги ми е казвал, че жените са важни в обществото,защото те ще отглеждат и възпитават деца - а какви са жените ни? Некви тъпи курви повечето. Факт си е. Гледам ги и ми е жал, наистина. Пълни кокошки. Не се грижат хич за лапетата си, оставят ги на произвола на ...телевизора.. и т.н.
Избива ме на мизантропия като виждам колко много прости селянки има по улиците. Не говоря за произход, а.. като цяло.. Не знам. Морал нямат, образование, акъл.. но иначе деца ще ми гледат. Погледът го няма, излъчването - кухо. И знам че ще ми дундюрка лапе след време. То ще израстне същия идиот и така : )

/много хейт съм днеска./