.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ..

..

Здравейте с приятелия ми сме заедно вечe 7 месеца и но чувствата ми изстинаха..той ме задушава и ми се иска да го зарежа но нз как.. той е готов на вс за да съм с него.. вчeра опитах и той за малко да се самоубие.. нз какво да правя на сила съм с него, от страх.. толкова е трудно.. хелпп

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    по телефона.
    така после няма да ти е гузно.

или с СМС.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Така...щом положението е толкова зле в никакъв случай не му казвай директно.Помоли го да поговорите (обаче да е лично) и му кажи как сте имали хубави моменти обичала си го но вече не е същото както преди.Кажи му че има и други и животът продължава,а и 7 месеца не са чаак толкова време че да не може да го преодолее.Постарай се да не се засичате често,поне в следващите седмици.Така ще го приеме по-лесно.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    това, че той иска да е с теб цял живот, не означава че ти трябва да изпълниш желанието му.. и + това щом вече нямаш чувства просто му казваш как стоят нещата и край.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И при мен се е случвало.И аз не обичам да имам такава връзка.Поне тогава де.Не исках нещо сигурно, а исках просто тръпка.И когато знаех, че той иска да е с мен до живот просто се отказах от него Тъпо е, ще съжаляваш, но не можеш да се насилваш . . по-добре го остави, ясно е ,че връзката няма бъдеще.И моят щеше да се самоубива.Спокойно, още е жив. Остави го, но му го кажи в очите, защото чрез смс или обаждане е подло

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И какво като се самоубие ? Като е такава мижитурка нека умре ! Намери си истински мъж...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

рано или късно ще се стигне до раздяла.. така че колкото по-рано толкова по-добре ..
    I don`t care .. ;] ..

Кажи му, че имаш нужда от почивка.
    Или му кажи какво не харесваш в него и как това те отблъсква и ти е по приятно сама, отколкото да си с него.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    И какво като се самоубие ? Като е такава мижитурка нека умре ! Намери си истински мъж...
    Бахти садиста Човек имаш нужда от помощ това мислене изобщо не е нормално.

По темата: Недей да го зарязваш по скайп или с смс-просто е детинско.Щом искаш да го зарежеш поне имай смелостта да му го кажеш в очите.Обясни му причините и нещата заради които връзката ви не може да продължи повече. Според мен това е коректният начин.

П.П. А по въпроса със самоубийството -не вярвам да го направи.Все пак не може да е толкова тъп ,че да не забелзва всички други красиви момичета около себе си (не го познавам ,но все пак във всеки град ,училище ,общност има хубави момичета )

--------------------------------------------------------

Град
    Таити
    До някъде го разбирам момчето... след като е готово на всичко и иска да е с теб нормално да му е гадно и здухано ... но разбирането ми е до тук... тези глупости за самоубиването са много тъпи... едва ли не иска да те задържи с заплахите си да се самоубие.. и ти тъй като не искаш да ти тежи на съвестта и не смееш да го зарежеш ... Съвета ми е както и преди мен казаха поговори с него и му обесни защо нещата са стигнали до тук че да не искаш да си с него .... тъпо ще му е , няма да му се живее (може би) но ще го преживее на всеки се е случвало да е в това полужение но малко са самоубииците Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Ох..тия самоубииства къртат просто..кажи му,че го цениш като приятел дрън дрън,залъжи го с мили думи,но му кажи,че примерно искаш да си сама за известно време.Нещо такова.Нека бъде по заобиколно казано.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Btw избягвай фрази като - "Проблема не е в теб" , "Заслужаваш нещо по-добро" , "Искам да си останем само приятели " Не казвай нещо което не мислиш напразно , просто ей така уж да е "по-леко"

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Бахти садиста Човек имаш нужда от помощ това мислене изобщо не е нормално.

По темата: Недей да го зарязваш по скайп или с смс-просто е детинско.Щом искаш да го зарежеш поне имай смелостта да му го кажеш в очите.Обясни му причините и нещата заради които връзката ви не може да продължи повече. Според мен това е коректният начин.

П.П. А по въпроса със самоубийството -не вярвам да го направи.Все пак не може да е толкова тъп ,че да не забелзва всички други красиви момичета около себе си (не го познавам ,но все пак във всеки град ,училище ,общност има хубави момичета )

Много си е нормално ! Щом заради няк`во момиче би се самоубил, кажи ми що за слабохарактерно леке е ? Какво му е длъжна тя ?

А относно помощта - вече ходих психотерапевта ми каза, че съм си съвсем в рамките на нормалното, но трябва да се отпусна повече.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    това, че той иска да е с теб цял живот, не означава че ти трябва да изпълниш желанието му.. и + това щом вече нямаш чувства просто му казваш как стоят нещата и край.
    Много си е нормално ! Щом заради няк`во момиче би се самоубил, кажи ми що за слабохарактерно леке е ? Какво му е длъжна тя ?
    +1..
    Брях,брях

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    До някъде го разбирам момчето... след като е готово на всичко и иска да е с теб нормално да му е гадно и здухано ... но разбирането ми е до тук... тези глупости за самоубиването са много тъпи... едва ли не иска да те задържи с заплахите си да се самоубие.. и ти тъй като не искаш да ти тежи на съвестта и не смееш да го зарежеш ... Съвета ми е както и преди мен казаха поговори с него и му обесни защо нещата са стигнали до тук че да не искаш да си с него .... тъпо ще му е , няма да му се живее (може би) но ще го преживее на всеки се е случвало да е в това полужение но малко са самоубииците Успех
    мхм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in the reality : )
    Съгласна!
    Като е такова мазохистично олигофренско същество нито заслужава да е с теб, нито заслужава съжалението ти, нито вниманието ти, нито живота си.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Кажи му, че не може да си на сила с него и че след теб ще си намери друга
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си