.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

който иска нека го прочете

Какъв е тоя свят в който живея? Често си задавам този въпрос, но отговор така и не намирам! Нима съм единствен, прокълнат на съществуване без любов?
    Стоя на спирката и гледам различни двойки- щастливи са, а аз? как бих могъл да отговоря на този въпрос? Животът ме е изтласкъл извън главния път и гледам отстрани... а той се смее... дали така е по добре? Едва ли! А може би не съм срещнал момичето за мен? Не искам само куха кукла! Не може ли да се разкрия- кой съм ас, какво мисля и какво правя!!! Омръзнаха ми празни думи и свалки! Не бива повече така! Трябва! Трябва да има решение! Представям си момиче... красиво момиче което да ме разбира! Интересувам се от проблемите й и тя от мойте! Готов съм на ВСИЧКО за нея! Няма ли такава реалност? а може би съм си изгубил ума?
    Въпроси... без отговори! Всичко е обгърнато от облакът на гъзарията и простотията!
    Какво ще си помисли едно момиче ако й дам звете? Дали ще ме помисли за старомоден кретен, или ще ми благодари и веднага щом си тръгна ще го хвърли?
    Дразна се- безкрайно много защо трябва да е така!
    Трябва да продължавам все така напред- като безчувствена машина и да игнорирам това, че съм прострелян в сърцето! Отдавам се на идеологията си и тя ми е в душата!
    Все ми е едно! Нека умра млад! Даже по добре! Ще последвам завета на Комендант Че Гевара! Компромиси няма! Всичко или нощо- Комунизъм или Смърт! Много са лъжите и измислиците който се изтрелват от запада против нас!! С кръв ще ги измия! Ще покажа на света, че ние, днешната Червена младеж е готова на всичко да сътвори свят, който под червеното знаме ще обича и закриля всеки един от вас!
    Свят, в който ще бъде изкоренена тиранията, която днес управлява света! Свят, в който ще се гордеем да живеем. Всеки ще има дом, храна, безплатно образование...
    Няма да има никакви пари- те диктуват кой да живее като цар и кой да умре от глад!
    НЕВЪЗМОЖНО??? Не! Днешния свят е устроен така, че да смазва всички сободомислещи хора като мен- с идей, който излизат от тесния кръг създаден от управниците! Свобода? каква свобода имате? Това е илюзия, създадена да играе ролята на стена за бунтовниците! Но тези, който я прескочат- те се превръщат в врагове- обществото ги изтласква, защото не търпи различията, полицията ни гони... не сме удобни на властта- Какво можем да променим? С днешното управление- прекрасен пример е поробената ни от мутри и измамници Родина!
    Пак казвам- не е невъзможно да преобърнем масата на властта- а защо така въобще мислите? Защото тя така ви казва!!! Ние сме милиони- по цял свят!
    Ярки примери са всички организаций като АКМ (a k m 1 9 1 7 . o r g)
    Медията, по заповед на властта ни игнорира, за да не се присъединът към нас будни хора! Преследват ни като кучета! Даже времето тук се нажежава и пак по нареждане на властта се създаде Атака!!!
    А какво всъщност целят те? На истина ли се борат за България?
    Ако имахме подкрепата, която Атака получава от радио, телевизия, преса, въобще и финансирането, от одавна щяхме да сме направили Революция и сега щяхме да вървим напред към светлото бъдеще...

РЕВОЛЮЦИЯ!!! Това е единственият отговор!!! Да спрем терора на световната власт- да спрем проклетите политически войни, водени за суровини! От началото на 2001г. цивилните убити САМО в Ирак от натовците са около 650 000 хора- човешки същества, с майки, бащи и семейства!!! На какво прелича света??? Нима в неолита е било по добре???

Другари и Другарки! Забравете лъжите! Ние се борим за свободата на народите!
    Не чакайте другите, само се борете в редиците на Червената Младеж!!!
    Помогнете на света да се пречисти от паразитите! Разкажете на приятели!
    Водете информационна борба с опресорите!!! Важното е народа да се
    осъзнае- тогава- както е казал Ленин "От искрата- пламък!"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ние сме на всеки километър
    и така до края на света.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на suantito
    това е някакъв вид модерен социализам

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен Аватара на liim0nka
    Прочетох точно 5 реда..мисля че доста се флмираш
    всеки случай не можем да ти помогнем..то приятелка няма да си намериш само с искането..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Няколко неща...

...пиши с кирилица, не с БГ фонетика...

...голям си комплексар, по-зле и от мен, защото не се осъзнаваш...

...никой не се интересува тъпотиите, с които зарибяваш...

..и ако обмисляш самоубийство -

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Брей, брей. Два пъти го четох. Тоя воайор гледал по спирката двойки, ама понеже на него никоя не му обръща внимание, щял да става чегеварец

Их, тия деца съвсем се чалдисаха.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Няколко неща...

...пиши с кирилица, не с БГ фонетика...

...голям си комплексар, по-зле и от мен, защото не се осъзнаваш...

...никой не се интересува тъпотиите, с които зарибяваш...

Ти явно си от тези с промитите от съвременното общество мозъци и няма смисъл въобще да ти отговарям....

LadyDi, знаеш ли какво значи думата воайор? Това е човек, който наблюдава други хора, криейки се. Аз къде казах, че съм се крил? Просто гледах хората докато чаках трамвая И как ти хрумна, че заради това че нямам приятелка съм решил да ставам... как го каза "чегеварец"? Просто се замислям в какъв свят и общество живеем, без морал, без истински чувства, ние сме просто медузи, изхвърлени на брега. Хората се меркантилизираха, няма ги чувствата, няма я любовта, няма го блясъка в очите на момичето, с който те гледа, докато й подаряваш червена роза. Това исках да споделя, дано все още има хора, неподдали се на грандиозната пропаганда и промиване на мозъци.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Lenin1917, не знам как да ти го кажа, но това са пълни глупости. Твърде си се филмирал и ти като повечето наоколо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Их, тия деца съвсем се чалдисаха.

Ех, Марина Кога ще се донеса до морската ни столица...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от fenastz

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Виж от къде започна, а къде свърши...
    И ти ли си от онези родолюбци, които искат да "спасят" България и нашето общество? Глупаво е, ние вече затънахме.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Lenin1917, не знам как да ти го кажа, но това са пълни глупости. Твърде си се филмирал и ти като повечето наоколо.
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    По балкана някъде..
    ACϟDC

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Излез от филма !

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Кво викаш?
    Брях,брях

petityygirL, благодаря ти, радвам се, че си го прочела и осмислила!
    На всички други, които ми казват да изляза от филма, ще им кажа, че филмираните сте вие, но жалкото е, че никога няма да го осъзнаете. Вие сте "продуктът" на системното промиване на мозъци, вие не сте себе си, вие сте такива, каквито ви натрапват от телевизията, вестниците, списанията и интернет. ВИЕ сте жертвите на съвременната матрица и сте "програмирани" да унищожавате всички, които искат да излязат от нея. Първичното, истинското и чистото у вас е избледняло до такава степен, че вече не можете да разберете нищо човешко, не можете да разберете хората които не мислят като вас. Не го пиша с омраза, а с мъка, защото вие сте просто един социален експеримент и нищо повече.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

...
    Филмиии
    Брях,брях

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ленин - нали знаеш че обществото определя нормата и морала. Всички извън тоя морал и норма са герои, убийци или луди отрепки.

Познай в кой образ си ти в момента? Обвиняваш всички освен себе си, изкарваш се жертва и неразбран. Това ли е истинската същност на човека? Към това ли тярвба да се стремим всички?

Сам се досещаш че си в образа на лудата отрепка, неразбрания. Е ако искаш да си героя, учителя или както искаш го наречи - излез от образа на смачканото цветенце. И дай някакви факти които да подкрепят откачената идея.

Щото ситуацията е следната: куче лае срещу автомобила на улицата.

Схващаш, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз не мисля като хората и хората не мислят като мен. Може да звучи надуто, но се чувствам хищник. Това общество ми е чуждо и не се чувствам комфортно в него, но не съм тръгнала да ги променям, нито да ги съдя. В момента работа върху това да си осигуря възможност след време, когато закона ми позволи, да се махна от тази държава.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Сектора
    режи си вените комуняга гаден
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не мога да го прочета
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И каква е тая тема, която си копирал от някъде? Влязъл си яко във филма
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Кога ще проумееш истината,комунисте?
    "Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон

Град
    Paradise
    О, я се стегни. Не е нужно да си гъзар и простак, за да те хареса някое мило и свястно момиче. И не ти е обществото виновно. Виновен си си ти, че не знаеш как да търсиш. Ми и аз не обичам гъзари и простаци и макар, че един тон мацки от тоя форум пишат: "Уууу, добри и свястни момчета вече няма" аз се чудя как тогава през последните 2-3 години все на свястни момчета попадам. Ама не търся при разни дето всяка втора мисъл им е е*ане, коли и алкохол.

Ти като търсиш при кифло-к*рвите, не очаквай да блесне някое добро момиче от там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си