.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Гаджетата ли са всичко? Секса? Любовта между гаджета?? Ооо прочетох само първите 5- 6 реда обаче разбрах, че доста преовеличаваш ! Чакай малко има толкова по- важни неща ! Виждал влюбени двойки ! И какво ?? Ти си гледай забавлението, семейството и приятелите пък друго да не те интересува !

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Lenin1917
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Няколко неща...

...пиши с кирилица, не с БГ фонетика...

...голям си комплексар, по-зле и от мен, защото не се осъзнаваш...

...никой не се интересува тъпотиите, с които зарибяваш...

..и ако обмисляш самоубийство -

Ти явно си от тези с промитите от съвременното общество мозъци и няма смисъл въобще да ти отговарям....

LadyDi, знаеш ли какво значи думата воайор? Това е човек, който наблюдава други хора, криейки се. Аз къде казах, че съм се крил? Просто гледах хората докато чаках трамвая И как ти хрумна, че заради това че нямам приятелка съм решил да ставам... как го каза "чегеварец"? Просто се замислям в какъв свят и общество живеем, без морал, без истински чувства, ние сме просто медузи, изхвърлени на брега. Хората се меркантилизираха, няма ги чувствата, няма я любовта, няма го блясъка в очите на момичето, с който те гледа, докато й подаряваш червена роза. Това исках да споделя, дано все още има хора, неподдали се на грандиозната пропаганда и промиване на мозъци.
    меркантилизъм - икономическа система при която стоките се изнасят вън от страната срещу злато и сребро, като целта е благородните метали да останат вътре в страната и само малка част от тях да я напускат....

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    филлллммммм
    If I played you like a toy?

Ох, вместо да оправяш света, вземи посети някой и друг час по български език и история. Писал си най-вече глупости.
    Ако с всички говориш по този начин, няма кой да те разбере. Започни да разбираш хората, за да се интегрираш в обществото. Зачитай чуждото мнение и схвани, че не всеки, който не мисли като теб, е робот с промит мозък.

Само като му видях ника и ми стана ясно.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ленин - нали знаеш че обществото определя нормата и морала. Всички извън тоя морал и норма са герои, убийци или луди отрепки.

Познай в кой образ си ти в момента? Обвиняваш всички освен себе си, изкарваш се жертва и неразбран. Това ли е истинската същност на човека? Към това ли тярвба да се стремим всички?

Сам се досещаш че си в образа на лудата отрепка, неразбрания. Е ако искаш да си героя, учителя или както искаш го наречи - излез от образа на смачканото цветенце. И дай някакви факти които да подкрепят откачената идея.

Щото ситуацията е следната: куче лае срещу автомобила на улицата.

Схващаш, нали?
    Това беше най-вярното, което видях до сега. Защо от цялата ситуация се изкарваш най-прав от всички останали? Защото аз си мисля, че си поредната мишка, която се мисли за голямата работа, като е различна от другите, а всъщност не е така.. Замисли се много хубаво над думите си и дали си прав ти, или всички останали аз също съм на мнение, че филмирания си ти! Като намериш момичето за теб, ще си промениш мнението на 1оо%. Просто в момента те е яд, че някой хора са щастливи с приятелите/ките си и искаш и с теб да е така, но не е и това ти е големия проблем.
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Град
    Бургас
    бегай ве

Явно, тук няма кой да ме разбере. Просто не сте дорасли за това, което се опитвам да ви кажа. Лека вечер!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си