- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- който иска нека го прочете
Гаджетата ли са всичко? Секса? Любовта между гаджета?? Ооо прочетох само първите 5- 6 реда обаче разбрах, че доста преовеличаваш ! Чакай малко има толкова по- важни неща ! Виждал влюбени двойки ! И какво ?? Ти си гледай забавлението, семейството и приятелите пък друго да не те интересува !![]()
меркантилизъм - икономическа система при която стоките се изнасят вън от страната срещу злато и сребро, като целта е благородните метали да останат вътре в страната и само малка част от тях да я напускат....Първоначално написано от Lenin1917
Ох, вместо да оправяш света, вземи посети някой и друг час по български език и история. Писал си най-вече глупости.
Ако с всички говориш по този начин, няма кой да те разбере. Започни да разбираш хората, за да се интегрираш в обществото. Зачитай чуждото мнение и схвани, че не всеки, който не мисли като теб, е робот с промит мозък.
Само като му видях ника и ми стана ясно.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Това беше най-вярното, което видях до сега. Защо от цялата ситуация се изкарваш най-прав от всички останали? Защото аз си мисля, че си поредната мишка, която се мисли за голямата работа, като е различна от другите, а всъщност не е така.. Замисли се много хубаво над думите си и дали си прав ти, или всички останалиПървоначално написано от valdesbg
аз също съм на мнение, че филмирания си ти! Като намериш момичето за теб, ще си промениш мнението на 1оо%. Просто в момента те е яд, че някой хора са щастливи с приятелите/ките си и искаш и с теб да е така, но не е и това ти е големия проблем.
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
![]()
бегай ве
![]()
![]()
Явно, тук няма кой да ме разбере. Просто не сте дорасли за това, което се опитвам да ви кажа. Лека вечер!![]()