.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Хлад..

Хлад..

Здравейте

Човек се страхува от неизвесното и тръпне в очакване какво ще стане. Точно това се случва при мен. В пълна мъгла и черни облаци съм , незнам какво става, каква е причината това да става така. Как да спася връзката си, на която и се вижда краят вече?!

Ето и от къде идват тревогите ми... Държанието на приятеля ми значително се промени от 1 седмица насам. Охладня тоя човек към мен, сякаш истина. А като си представя преди какво тичане беше, самият му поглед, самото му отношение към мен ме правеше да се чуствам страшно желана и специална. Сега е чудо, цяла изненада за мен той да се сети да ми се обади през деня, да ми пише в училище, да дойде да ме види. Учим в едно училище, но не сме в един клас и само се засичаме по коридорите на определено междучасие. Сега...всеки хваща друга посока само и само да не се засечем и излизаме с разни оправдания и двамата. Преди ми пишеше, обаждаше всеки ден..говорили сме си с часове, цяла нощ. Сега разговорите ни траят 20 sec. Друго нещо, което ми направи впечетление, но не го питам защо е ...защо я няма нашата снимка на телефона му вече, а стои някакво безразлично BMW??! Защо вече не го интересува къде съм, какво правя...или защо вече не пита?! Въобще много са нещата, които ме карат да я чуствам тая негова промяна.

Опитах се да поговоря с него на тая тема, защо така се държи, аз ли съм причината, проблеми ли си има. Но отговора е един и сащ "Защо си мислиш така? Нищо няма, всичко е наред..". И като му изброя причините излизаме с друго оправдание "Оо бях много зает днес, нямах никакво време да ти се обадя..". Добре де, как намираше време преди, а сега не може?! Мъчи ме това държание негово Незнам, не намирам причина защо се държи така и то така изведнъж?! Единственото нещо, което ми минава през главата е друго момиче....Мнения по темата?

в повечето връзки се стига до този момент.От колко време сте заедно?щом от само 1 седмица е така, не е страшно,има време да промениш потока на нещата,колкото и да го питаш само ще се оправдава,опитай се и ти да се отдръпнеш малко,почвай и ти да забравяш и да нямаш време да му се обадиш,трудно е,но действа!!
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Причините може да са десетки.
    Въпросът е по-скоро как да го накараш да говори с теб.
    Като му дадеш време. Като го оставиш сам да се справи с това, което го мъчи. Повечето мъже са така устроени, че не биха тичали при нас да разрешаваме проблемите си, а биха се опитали сами да намерят отговора и тогава да ни кажат. А ти трябва да му дадеш възможност.
    Дори и да означава край на връзката ви.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз имам такива моменти. Не сме се скарали, не ме е обидил, не е направил нещо грешно и въпреки това ме дразни и не искам да говориме, да прекарваме време заедно... Говорих с майка ми и със сестра ми и те казаха че има такива моменти в по-дългите връзки.
    На мен ми минава след няколко дни и после все едно нищо не е било. Обяснила съм обаче на моя приятел че понякога съм такава странна и той проявява разбиране. Според мен не се отчайвай. Може просто да е някакъв период.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Причините може да са десетки.
    Въпросът е по-скоро как да го накараш да говори с теб.
    Като му дадеш време. Като го оставиш сам да се справи с това, което го мъчи. Повечето мъже са така устроени, че не биха тичали при нас да разрешаваме проблемите си, а биха се опитали сами да намерят отговора и тогава да ни кажат. А ти трябва да му дадеш възможност.
    Дори и да означава край на връзката ви.
    съгласна съм-щом нещо го мъчи,но не иска да ти каже остави го сам да се справи и да ти каже проблема като е готов...не го пришпорвай,просто бъди до него--може да е семеен проблем или нещо с приятелите му-знаеш ли..може просто да не е в настроение колкото и глупаво да звучи-не можеш да си на 100 процента сигурна,че означава край на връзката ви-всичко ще се оправи според мене

Град
    Таити
    Според мен ако причината беше друго момиче щеше да ти каже ... Може просто сам да не осъзнава как се отдръпва... и аз бях така смисъл приятелката ми ми говорише че съм се отдръпвал че съм започнал по рядко да и звъня да я търся и т.н. а на мен просто ми беше кофти заради проблеми в семейството , с които мислих че мога да се оправя и сам без да и споменавам на нея... Тя също започна да се отдръпва и тогава се осъзнах какво правя и как заради гордостта ми мога да я загубя и си станах същия като преди.. в смисъл по чести разговори и по- голяма загриженист не си мисли че е в теб проблема след като нито сте се карали нито нищо... имам моменти в които човек иска да остане сам и да се оправи без да занимава останалите... може приятеля ти да е в такъв момент просто.... Дано да се оправите
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    От колко време сте заедно?
    Ако сте отдавна заедно е просто момент, щом нямате явни проблеми които да са ви отдалечили и е станало изведнъж, може просто да е наистина зает в последно време, но ще оправи по натам ..

Зависи преди правил ли е така.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И според мен е нещо моментно. Нормално е при по-дългите връзки и всички ние сме имали такива периоди. По-добре се дръпни леко от него и го остави сам да осъзнае, че се отдръпва. Наистина и доста трудно, но действа!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Utun
    Зависи преди правил ли е така.
    )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Как няма да ти е хладно като си цялата мокра.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може и да има друго момиче,нз,обаче според мен трябва да го накараш да ревнува,може би тва ще му отвори очите,че може да те изгуби,от колко време ходите?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    бълХаристан
    клати друга тей е то, и на мен са ми го прилагали тоя номер, оказа се накрая че я клати друг
    тва е живота, или ти клатиш или те клатят, затуй го заебавай и ми звънкай една талафонче да се изклатим заедно
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Според мен ако причината беше друго момиче щеше да ти каже ... Може просто сам да не осъзнава как се отдръпва... и аз бях така смисъл приятелката ми ми говорише че съм се отдръпвал че съм започнал по рядко да и звъня да я търся и т.н. а на мен просто ми беше кофти заради проблеми в семейството , с които мислих че мога да се оправя и сам без да и споменавам на нея... Тя също започна да се отдръпва и тогава се осъзнах какво правя и как заради гордостта ми мога да я загубя и си станах същия като преди.. в смисъл по чести разговори и по- голяма загриженист не си мисли че е в теб проблема след като нито сте се карали нито нищо... имам моменти в които човек иска да остане сам и да се оправи без да занимава останалите... може приятеля ти да е в такъв момент просто.... Дано да се оправите
    Съгласна съм с теб! Ако причината е друго момиче да ти е казал.. Въпроса е да намериш път към него и да поговорите,за да разбереш причината за това негово държание и да успеете да се справите ЗАЕДНО Успех и дано се оправите!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    И аз съм имала такива моменти, приятелят ми се е чудил какво става, а на мен ми е просто нервно или имам някакъв проблем в който не искам да въвличам и него. След като не ти се обажда той , обади му се ти, но нямам предвид да му звъниш през две минути.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    освен да го питаш,не знам какво друго можеш да направиш...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си