.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Moже би приятел или...???

Здравейте!Нова съм тук и искрено се надявам наистина да ми помогнете. : )) Мисля,че всеки е изпадал в ситуация,в която започва да харесва много добър приятел.Моята е такава.Познаваме се от 7-8 месеца и сме наистина близки(излизаме,пишем си макар и по-рядко,виждаме се всеки ден в даскало...до тук ще си кажете ами добре какъв е проблема?) Не зная дали е точно проблем,но ме обърква с държанието си...целиваме се по устата за здравей,гушкаме се много дулго и силно,вървяли сме хванати за ръка,каза ми,че държи много на мен и че ме обича като се чухме да си честитим новата година.Какво да направя за да се получи нещо?Не знам дали той чувства повече от приятелство,но не се държи с други така.Моля ви за съвети и мнения. : ) Предварително благодаря от сърце. : )))
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Някой няма ли да ми даде съвет и мнение? : ))
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Може би и той иска да има нещо повече между вас. Поговорете си. Ако сте наистина близки приятели, би трябвало лесно да успеете да разчистите недоразуменията помежду си
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Целувате се, ходите за ръце... Това второто даже някои "гаджета" не го правят. Защо не поговориш с него какви са ви отношенията?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Не знам.Аз не съм свикнала да се държа с приятелите си така.Дори не се прегръщам с най-добрия си приятел,но той не прави нищо повече,нито аз.Ако го гледам отстрани с някой друг ей така да се целунат два три пъти по устата после по бузите да се прегръщат нз
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Целувате се, ходите за ръце... Това второто даже някои "гаджета" не го правят. Защо не поговориш с него какви са ви отношенията?
    мхм-момчето има някакви чувства според мен...поговорете щом сте толкова близки-все ще измислите нещо

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Ти си бахти тъпата!
    Ний с кво можем ти помогнем?!...Да говорим с него вместо теб ли?!
    АМАН!...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Харесва те според мен , но просто го е страх дали и ти го харесваш. Говори с него най-добре.

Или просто е човек,който целува всички..не разбрах, съжалявам ;/

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Ти си бахти тъпата!
    АМАН!...
    Не бъди жестока
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Че вие ходите бе момиче. Само дето не го осъзнаваш

Чудно още колко неща не знаеш за случващото се между вас.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Таити
    Ами то в момента повечето взръка започват така с целувка , държане за ръка , виждане всеки ден и т.н. незнам защо ти седиш и се чудиш какво става... според мен вие си ходите просто той не е дошъл да ти каже " искаш ли да станем ГаджИта?" а явно ти това чакаш да стане.... поговори с него кажи му че не си на ясно какво става м/у вас ... питай го заедно ли сте не сте ли? и сега вместо да си губиш времето в форума обади му се излезте, вижте се, ударете си по една две целувки и поговорете Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Че вие направо си ходите ..

Голям фен
    Ти си бахти тъпата!
    АМАН!...
    Ще спреш ли да се заяждаш с хората ? ... На всяка тема - '' много си тъп/тъпа '' ... ти да не си много умна бе ? ... айте спри се вече ... аман от такива като тебе, а не от такива като това момиче, което иска съвет :P

По темата - мисля, че трябва да поговориш с него, но не директно, а го попитай между другото - '' харесваш ли ме като нещо повече от приятелка или всичко между нас е само приятелство ? '' ... ще ти отговори и ще спреш да се чудиш ... успех

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    И аз съм попадала в такава ситуация ..
    просто някой ден му кажи ''искаш ли между нас да има нещо повече?'' ( нищо че си момиче , понякога момчатата нямат смелоста да направят първата крачка) ..
    Аз така постъпих и сега с ''най-добрия ми фр" сме гаджета от 4 месеца (дай боже повече)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ти си бахти тъпата!
    АМАН!...
    Не бъди жестока
    опаа..не беше нарочно

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Ти си бахти тъпата!
    АМАН!...
    Ще спреш ли да се заяждаш с хората ? ... На всяка тема - '' много си тъп/тъпа '' ... ти да не си много умна бе ? ... айте спри се вече ... аман от такива като тебе, а не от такива като това момиче, което иска съвет :P

По темата - мисля, че трябва да поговориш с него, но не директно, а го попитай между другото - '' харесваш ли ме като нещо повече от приятелка или всичко между нас е само приятелство ? '' ... ще ти отговори и ще спреш да се чудиш ... успех
    :]]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град

Баце,темите са ,за да изказвам мнение,сеш се,тва че не съм някво лигаво момиченце,коет да пише ебаси лиготиите е др въпрос,кат не ти харесват мненията ми,не ги чети

mnogo sum oburkanaaa dnes pochti ne sme gov i sme samo na celuvki po buzata a po princip vinagi me celuva po ustata nooo bez ezik no puk i ne si pishem nz kakvo sme narp
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Проведете разговор на тази тема и се уточнете

--------------------------------------------------------

da no ako go provedem ne iskam da izglejdam kato glupachka ako sluchaino kaje che ne se useshta che go pravi...
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не трябва да се страхуваш да бъдеш отхвърлена .... Нали сте близки? Защо би се почувствала като глупачка?
    А по-хубаво ли ще е да не разбереш и да се измъчваш с предположения?Ако говорите каквото и да стане ще имаш крайно решение,а няма да тънеш в несигурност и предположения

--------------------------------------------------------

Голям фен

Баце,темите са ,за да изказвам мнение,сеш се,тва че не съм някво лигаво момиченце,коет да пише ебаси лиготиите е др въпрос,кат не ти харесват мненията ми,не ги чети
    Айде научи се да пишеш и тогава пиши коментари .. какво ще кажеш ? - май не е лоша идея няколко урока по блгарски а ? ... много си зле бе момиче ... осъзнай се ... с тия просташки изрази '' нали се сещаш '' , че не ставаш по - високо интелигентна, нито пък по - интересна ...

Абе момче не целува ей така просто за здрасти.. според мен има нещо повече.

Град
    Sin city
    Това е една от най-гадните ситуации...до преди месец и аз бях в нея и то не ден, два, а почти цяла година...същите невинни целувчици и силни прегръдки, за който говориш са ми до болка познати...Бях готова да заложа живота си, че иска да е с мен, но нещо го спира, а аз така и не можах да му кажа, че искам нещата да се получат, въпреки, че все си мисля, че съм му го показвала хиляди пъти с държание...От септември учим и в различни градове, но все пак си останахме близки, до декември месец...на Коледа го видях да се целува с друго момиче, с което ходи в момента - това бе неговият подарък за мен...Сигурно и аз съм виновна , а и той определено не е невинен, но всичко свърши, ако изобщо е имало нещо и аз не мога да си простя, че за пореден и вероятно не за последен път паднах в капана, а аз определено вече не съм малка, за да допускам тези гршки...

Така, че му кажи в очите, че държиш на него и не ти е безразличен, че е по-специален от другите за теб, попитай го какво иска, аз по-добре от всеки друг знам колко е трудно, но по-добре го направи, за да не седиш след това и да си мислиш какво ли би било, ако беше го попитала...

Успех и сподели резултатите!От сърце ще се радвам, ако нещата се получат, а е повече от очевидно, че иска да е с теб
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си