- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moже би приятел или...???
Отношенията ви вече не са толкова повърхностни ..![]()
tva ironiq li e ne sa ni veche tolkova povurhnostni ami da vi kaja i na vas shte vi e tupo ako tozi koito vi e simpatichen ne vi kaje i chao makar i samo edin den
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
kak da napravq taka che da zapochne da se durji otnovo milo i da me gushka celuva ii da me durji silno i produljitelno kum nego da mi vika sladurana i t.n
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Момичеее, явно е, че не е само приятелството. По повод последния твой пост - явно си успяла да го разочароваш/откажеш по някакъв начин.
Ако беше послушала повечето мнения да поговориш с него НА ТАЗИ ТЕМА, не за всичко останало, можеше да не се стига до тук.
Сега остават два варианта:
1 - Отиваш при него и му казваш всичко - това, че не знаеш(или се правиш) дали иска нещо повече от приятелство, че си объркана и е добре да си изясните какво се случва, че ти е кофти за развалянето на отношенията и т.н ... Най-общо - Кажи му всичко!
2 - Заебаваш! (съжалявам за грубия израз, но това е положението)
Надявам се, че помогнах.
Никога не се предавай!!!
blagodarq ti no nz s kakvo sum go ''otkazala'' naprotiv vinagi sum usmihnata pred nego pitam go kak e pokazvam interes nz
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Ок, прочете първата част от мнението ми, а сега прочети втората и си избери вариант (или пък ти помисли и за други)Първоначално написано от DeAngelle
Но каквото и да избереш трябва да действаш, а не да се чудиш!
Никога не се предавай!!!
Oh not again...
Докога ще я бутате тая тема?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
kakvo ti prechi ako iskash pishi
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
да виждал съм такива екземпляри от даскалото на жената има едни в даскало са фр навънка гаджета и те ходят а относно теб поговорете и се разеберете
nie si OBSHTUVAME pff
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
ne sme se vidali veche 6 dni golqmoto hodene hah
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Добре,хубаво,хересвате се,целувате се.Кви приятели сте вие?!Никакви!!! Нали знаеш,приятелството между момче и момиче започва тогава,когато и двамата преодолеят влеченията си един към друг.Еми като не сте се виждали,ние какво можем да напарвим тука?!Хем ходите,хем не.Поговорете си много сериозно по този въпрос,защото живеенето в неведение е супер гадно.Казвам го от личен опит.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
hodim...hahahahahah vchera daje ne me i pregurna
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
лаф му е майката![]()
mng vi e zabavno vijdam no kato mi se podigravate tolkova mnogo zashtoto vijdam che ne me razbirate(nqkoi ot vas) vi pojelavam ot surce da izpitate sushtoto i po-losho da pishete tuk i te da vi se podigravat taka kakto vie na men gergan4eeeeee
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Първоначално написано от LadyDi
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Без да овъртам ще ти кажа,че това момче наистина те харесва.Няма повод за съмнение .. изпадала съм в такава ситуация
![]()
togava zashto ne se durji kakto predi zashto se durji studeno i bezrazlichno
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Авторке освободи ни от присъствието ти. 100 страници тема за глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от valdesbg
От два стола на земята!
Никога не се предавай!!!
Еми говори с него кво още чакаш![]()
![]()
![]()
Аз си мисля, че до скоро той се е държал така мило и добре с теб, че да ти покаже, че те харесва. Направил е първата крачка.
Но докато ти си се чудила какво става и си писала във форума, той е видял, че ти нищо не правиш, решил е, че не го харесваш, защото явно не си поговорила с него и не си му обърнала внимание /ти си му обърнала внимание, само че той не е телепат и не го е разбрал/ и се е отказал. Сега те отбягва, защото му е кофти. А и нали знаеш, че след несподелена любов следва отчуждение.
Най-добре отиди при него и ГОВОРИ с него очи в очи и му обясни, че го харесваш, че ти е неприятно, че изведнъж добрите ви взаимоотношения са се изпарили и го попитай какво става и какво мисли за вас и за това, което става между вас.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от soul1199
+
слушай к'во, нещо (използвам това обръщение, щото ми е крайно неприятно да пиша това)
1-во НИКОЙ не ти се подиграва
2-ро от 23654575678 мнения които гласят да говориш с въпросния човек, звучи тъпо да питаш "ама, кво да правяяяяяяяя"
3-ро не се чуди с кой да се забавляваш (визирам мен) щото не ми изнася
4-то "да ни се върнело" не е израз на добри чувства, извода е ,че си злобно и зависливо същество..
С ДВЕ ДУМИ: У ЛЕВО![]()
![]()
![]()