- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moже би приятел или...???
Това е една от най-гадните ситуации...до преди месец и аз бях в нея и то не ден, два, а почти цяла година...същите невинни целувчици и силни прегръдки, за който говориш са ми до болка познати...Бях готова да заложа живота си, че иска да е с мен, но нещо го спира, а аз така и не можах да му кажа, че искам нещата да се получат, въпреки, че все си мисля, че съм му го показвала хиляди пъти с държание...От септември учим и в различни градове, но все пак си останахме близки, до декември месец...на Коледа го видях да се целува с друго момиче, с което ходи в момента - това бе неговият подарък за мен...Сигурно и аз съм виновна , а и той определено не е невинен, но всичко свърши, ако изобщо е имало нещо и аз не мога да си простя, че за пореден и вероятно не за последен път паднах в капана, а аз определено вече не съм малка, за да допускам тези гршки...
Така, че му кажи в очите, че държиш на него и не ти е безразличен, че е по-специален от другите за теб, попитай го какво иска, аз по-добре от всеки друг знам колко е трудно, но по-добре го направи, за да не седиш след това и да си мислиш какво ли би било, ако беше го попитала...
Успех и сподели резултатите!От сърце ще се радвам, ако нещата се получат, а е повече от очевидно, че иска да е с теб![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер