.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Болезнени гърди

Напоследък (от 2 седмици) усещам гърдите си много напрегнати, болезнени, но на външен вид не са по-различни (напр. няма потъмняване). Знам това като един от симптомите за бременност, но аз не съм правила полов акт без предпазни средства, нито пък е ставал гаф. Изключвам като причина и идваща менструация, тъй като продължава вече 3-та седмица. На някое друго момиче случвало ли му се е подобно нещо и на какво се е дължало?

От 3 седмици кървиш (менструация) ????

Не, от 3 седмици имам тези болки.

Казваш,че не си правила секс без предпазване...съветвам те за всеки случай да си направиш един тест,за да си сигурна...и след това да посетиш лекар.Не си спомням да ми се е случвало подобно нещо...не чакай тук да ти казват какво ти има,най-добре отиди на лекар ,за да си спокойна.

еми току-що пуснах тема.. и мене ме болят,но съм девствена,два месеца вече не се издържа.. сестра ми не спря да ми натиска милите болезнени цици

3 седмици кървене не е нормално ... а и никога не можеш да бъдеш на 100% сигурен така , че върви провери

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    рпоблема ти е на хормонална основа от пубертета е ще мине

но за всеки случай иди на лекар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си